skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
policie - chovani
prohledat
4771 příspěvků (zobrazeno 1101 až 1150) od 06.12.2007 do 24.02.2024, založil/a Jarda - zrušená registrace
-> Syny 24.03.16 07:24:09: Nevidím na tom v této době nic špatného. Pokud mu řekl toto, tak v pohodě. Kdyby mu řekl jestli se neposral, tak by to bylo něco jiného.
-> Domajz: Dobu komentovat nechci, ale nechat někde ve veřejným prostoru (hlavně letišť a nádraží) opuštěný zavazadlo je (bohužel) bezohlednost k ostatním minimálně už 15 let.. a nejen v EU.
-> Syny: Hmm protože v týhle hysterii (ano, souhlas, může za ní sociální inženýrství EU), dva dny po výbuchu zavazadel v letištní hale nechat opuštěný kufr na nádraží v hlavním městě, může opravdu jenom duševní gigant. Když pominu tu možnost odcizení, což by byl jeho boj, tak nedomyslet co tím můžu v dnešní pokřivené době způsobit mi opravdu nepřijde znakem nějaké zvýšené inteligence...
Ono by jen stačilo ten kufr dotáhnout k okýnkům s prodejem lístků, bábě za sklem říct, jdu se vychcat, za 5 minut jsem zpátky, kufr je můj, nechám si ho zde. Ale to chce opravdu přemýšlet.
Samozřejmě se mi taky nelíbí, že to co bylo po většinu času naprosto v pořádku je dnes nemyslitelné, ale je to tak...
Ono by jen stačilo ten kufr dotáhnout k okýnkům s prodejem lístků, bábě za sklem říct, jdu se vychcat, za 5 minut jsem zpátky, kufr je můj, nechám si ho zde. Ale to chce opravdu přemýšlet.
Samozřejmě se mi taky nelíbí, že to co bylo po většinu času naprosto v pořádku je dnes nemyslitelné, ale je to tak...
-> Domajz: Nevim proc dedka. To ze si nekde nechal tasku a sel se za roh vychcat neni nic spatnyho (ze riskoval kradez je jeho boj). Ale to ze k nemu prijde fizl a rekne mu to co mu rekne, to je ukazka inteligence a profesionality naseho policejniho sboru. A to, ze dneska je podezrela uz kazda taska, ktera nekde lezi 2 minuty, za to se muze leda tak podekovat EU...
-> Syny: Myslíš toho dědka že?? Pěknej dement senilní...
"Nakonec se k tašce znal senior, který si prý jen na chvilku odskočil na záchod. „Pane, jste vůbec normální?“ ptal se ho pak jeden z policistů."
Zdroj: praha.idnes.cz/podezrele- zavazadlo-na-masarykove-na drazi-video-f60-/praha-zpr avy.aspx?c=A160323_...
No jo, inteligentni "profesionalni" poloopice bez vychovani v akci...
Zdroj: praha.idnes.cz/podezrele- zavazadlo-na-masarykove-na drazi-video-f60-/praha-zpr avy.aspx?c=A160323_...
No jo, inteligentni "profesionalni" poloopice bez vychovani v akci...
-> Syny: spis bych to preformuloval na "nenechat se sebou vyjebavat"...ale spis se giboni jenom lekli, jakyho goriliho samce to chytili a zpanikarili :-)
-> King: Tesne po pulnoci jel 60tkou tam kde je 50... Tyvole to snad radsi necham bez komentare a vubec se mu nedivim, ze s tim chce vyjebat, jako kazdej jinej...
-> palinator: Jako případě pana "hatemana"? :-)
zpravy.idnes.cz/rychlou-j izdu-haskova-auta-straznic i-nevyresi-chybi-totiz-duk azy-104-/krimi.aspx?c=A110 830_...
zpravy.idnes.cz/rychlou-j izdu-haskova-auta-straznic i-nevyresi-chybi-totiz-duk azy-104-/krimi.aspx?c=A110 830_...
-> Borderer:
Třeba zrovna leštili čočku.![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
Třeba zrovna leštili čočku.
![3](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> Borderer: V daným případě dokonce i bez pokuty (tedy pokud nemáš problém s odmítáním podání vysvětlení)![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> OndraKrupi: Doufám, že ne...každopádně by to bylo aspoň bez bodů.
-> Borderer: třeba ti přijde fotka
Dnes sem narazil na první hlídku MP, která měla mozek na svým místě. V místě buzi semaforu (uprostřed kilometrový roviny), kde je zpomalení ze 70 na 40km/h sem jel nějakých 55km/h a nechali mě bejt. ![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : hele nevim, ja mam cislo primo na nej a bal jsem se ze to nezvedne, ale pohoda... jinak diky za tip, uz to resim
-> OndraKrupi: Já jsem zkoušel ten kód z poukazu, potom i ten opravný, psal jsem tam mail - nikdo neodpověděl, zkoušel jsem tam volat - nedovolal jsem se. Takže pro mě jsou absolutně nedůvěryhodní.
Navíc když člověk není líný, zvládne to sám nebo s trochou bezplatné pomoci. Já už takhle řeším jeden údajný přestupek přes půl roku, momentálně mi to už asi dva měsíce úspěšně brzdí jeden nejmenovaný krajský úřad, za což bych mu rád poděkoval. :)
Navíc když člověk není líný, zvládne to sám nebo s trochou bezplatné pomoci. Já už takhle řeším jeden údajný přestupek přes půl roku, momentálně mi to už asi dva měsíce úspěšně brzdí jeden nejmenovaný krajský úřad, za což bych mu rád poděkoval. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : neco psal, ze mu 1 clovek volal na poukaz, jinak nic.
-> OndraKrupi: No jestli celá ta jejich rádobyfirma funguje tak, jako ty jejich slevové kupóny a jednají tak, jako odpovídají na maily, tak bych ti raději doporučil nastudovat si postup na www.30kmh.cz/
-> OndraKrupi: Ne, jednou jsem včas odbočoval a 2x sice mlsně koukali, ale nakonec za mnou jel nejspíš někdo zajímavější, tak zobli toho (Sušice, Plzeň, Přeštice).
-> Jozka: tě stavěli 3x? ![9](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/9.gif)
![9](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/9.gif)
-> OndraKrupi: Ke mě se včera a ve středu chovali slušně 3x = lapli si někoho jinýho..
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> King: asi jo, ale slušné chování asi nechali doma spát....
-> OndraKrupi: Včera asi byla nějaká fizl-akce, protože jich bylo u silnic jak nasrano.
Vcera zas byly nejake erupce na slunci? Ti pomahaci zas zastavovali po Brne jak sileni. Podle nich jsem odbocil na zakazu, pry maji zaznam, ale ukazat ho nechteli, tak jsem nesouhlasil s prestupkem, at to daj do spravniho, protoze kdyz se chova prislusnik nadrazene a neumi se slusne chovat, nic s nim na miste nebudu vyrizovat. Navic zpusob zastaveni... kdy tomu zamnou udela pred semaforem, kde sviti cervena mysku bez majaku, pak v krizovatce me objede vlevo a pusti cirkus, tim zablokuje celou dopravu....
no do zapisu napsal, ze ten udajny prestupek videli z 15m za dobre viditelnosti v 21h, nicmene me zastavili az po 1km! No uvidime, predam to firme pravo plus, ktera s nami spolupracuje, budeme si hrat
kdyby se chovali slusne, neni problem vse vyresit na miste, ale proste ja jsem prislusnik a musim si vse kompenzovat,....
no do zapisu napsal, ze ten udajny prestupek videli z 15m za dobre viditelnosti v 21h, nicmene me zastavili az po 1km! No uvidime, predam to firme pravo plus, ktera s nami spolupracuje, budeme si hrat
![9](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/9.gif)
kdyby se chovali slusne, neni problem vse vyresit na miste, ale proste ja jsem prislusnik a musim si vse kompenzovat,....
-> Alenka 21.02.16 14:58:48: V tom případě doufám, že nedělám ostudu. :)
-> Syny: ...plus jeste fakt, ze nektery jejich auta maj ty diskoteky zamerne poschovavany po aute a ne na strese.
-> Alenka: To jako souhlas - piratit se musi "s gracii" :-)
A takhle to obcas konci no :) Ale samozrejme za to muze Passat, kterej provedl neocekavany manevr. Nikoliv Policie, ktera (ac na majakach - a dle clanku pouze na majakach bez houkani) projizdela krizovatku vysokou rychlosti a nepredvidala, ze by tam taky nekdo mohl jet...
www.novinky.cz/krimi/3954 46-policejni-auto-skoncilo -po-honicce-na-strese-agre sivni-ridic-ujel.html
Tim nijak neobhajuju ujizdeni, ale obcas jsem taky mel co delat, kdyz najednou se v krizovatce na cervenou objevilo policejni auto na majakach bez sireny. Vim, ze jim staci jen majaky, ale na krizovatkach to bezpecny rozhodne neni...
Ale tak hlavni je, ze vime, ze ujizdelo BMW a ridic tim padem byl agresivni.
www.novinky.cz/krimi/3954 46-policejni-auto-skoncilo -po-honicce-na-strese-agre sivni-ridic-ujel.html
Tim nijak neobhajuju ujizdeni, ale obcas jsem taky mel co delat, kdyz najednou se v krizovatce na cervenou objevilo policejni auto na majakach bez sireny. Vim, ze jim staci jen majaky, ale na krizovatkach to bezpecny rozhodne neni...
Ale tak hlavni je, ze vime, ze ujizdelo BMW a ridic tim padem byl agresivni.
-> King: jsou to prostě nadlidi, kam se na ně hrabeme my, obyčejný póvl.
Každopádně, tomu praseti z videa těch 650 éček pokuty docela přeju.
Dělá akorát špatné jméno všem slušným pirátům - lepil se ostatním úplně zbytečně na zadek, blinkr nedal snad ani jednou, samotné předjíždění bylo takové upocené, nejisté, bez kumštu a bez výkonu, stejně tak trajektorie v zatáčkách nedávala žádný smysl.
Pirátit se musí trošku elegantně a s grácií, tohle nemělo ani jedno a že si celou dobu nevšiml toho auta za sebou už jen potvrzuje fakt, že je debil a ne pirát :)
Každopádně, tomu praseti z videa těch 650 éček pokuty docela přeju.
Dělá akorát špatné jméno všem slušným pirátům - lepil se ostatním úplně zbytečně na zadek, blinkr nedal snad ani jednou, samotné předjíždění bylo takové upocené, nejisté, bez kumštu a bez výkonu, stejně tak trajektorie v zatáčkách nedávala žádný smysl.
Pirátit se musí trošku elegantně a s grácií, tohle nemělo ani jedno a že si celou dobu nevšiml toho auta za sebou už jen potvrzuje fakt, že je debil a ne pirát :)
-> Alenka: Nesmis zapomenout, ze mlady policejni profesional dostane prednasku treba na polygonu v Moste, absolvuje neco jako advanced skolu smyku, diky tomu okamzite nabyde zkusenosti letitych pyratu a muze je pak stihat bez modrejch majacku. Sem tam sice Prassatem prorazej dvoje svodidla a poslou to do protismeru dalnice, nekdy v ramci honeni nekoho zrakvej, ale prece kdo nic nedela nic nezkazi...
-> Syny: nebezpeční nebyli, protože jim zákon při plnění služebních povinností prasit dovoluje. Máš to napsané i v komentářích pod videem.
Ty jsi si pořád ještě neuvědomil, že nebezpečnost se posuzuje ne podle skutků, ale podle kasty, do níž "pachatel" patří? :)
Ty jsi si pořád ještě neuvědomil, že nebezpečnost se posuzuje ne podle skutků, ale podle kasty, do níž "pachatel" patří? :)
-> King: Tudle logiku taky nechapu. Neoznaceny policejni auto, ktery prasi v provozu uplne stejne (ne-li hur) nez pyrat, kteryho stihaji protoze porusuje dve "nejzasadnejsi" veci - maximalni povolenou rychlost a predjizdeni na plne care v relativne prehlednem useku. Opravdu traga. Me na tom videu prislo, ze ten pyrat predjizdel jeste relativne v pohode, zato pani policiste to leckdy brali za kazdou cenu i v mistech, kdy bych si tak suterenni uplne nebyl. Jestli tedy ten na tajno stihanej byl nebezpecnej pro provoz, tak pak byli nebezpecni i policajti...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tam to bude stejny, jenom ta logika, kdy nekolik km cihaj na nejzavaznejsi prestupek a musej se pritom chovat stejne ci spis jeste nebezpecnejc je prinejmensim zajimava. Predpokladam, ze kdyz se prvnimu autu povede predjeti a "profesionalove"
; musej pockat, tak pak ty nesmirne dulezite rychlostni limity jdou uplne stranou :-)
-> castrol: Stejně ho pokutovali jen za jeden přestupek, ne za těch deset nebo kolik... Alespoň tedy u nás nelze přestupky sčítat, při spáchání více najednou můžeš dostat pokutu jen za ten nejzávažnější z nich.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ale to by nebolo za 650e ale len za nejakych do 100e a jak sa ma potom ta statna kasa naplnit ![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
-> King: No jasně, proč ho po prvním přestupku zastavit a zamezit mu v páchání dalších, když je můžou dělat s ním... To je ta policejní logika.
-> Domajz: Zrejme mas na mysli "filipiky", ale zrovna jeho fanclub za nejakou smecku nekritickejch obdivovatelu "pisma" a vudce nepovazuju...
-> palinator: Troška toho haterstvi nezaskodi :-) Ono takovy to pochopeni pro vsechny a vsechno je taky extrem a kdyz clovek vidi, koho d-f nasira, tak je to pro me dukaz, ze to dela dobre ;-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo to pobaví, taky se občas směju, i když obsahově s tím nesouhlasím, jenže problém je v tom, že někteří ty jeho filipky berou jako písmo svaté...
-> palinator: Ale někdy se u toho člověk i docela pobaví. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Neřikám že jeho články jsou k ničemu, ale někdy je hodně zaujatej a zaslepenej nesnášenlivostí.![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
Neřikám že jeho články jsou k ničemu, ale někdy je hodně zaujatej a zaslepenej nesnášenlivostí.
-> King: Já taky neříkám, že policajtovi neodpovím ani na pozdrav nebo jestli tu někde bydlí pan Novák, ale pokud jde o vyptávání se např. ohledně mého údajného přestupku, tak si rozhodně dost rozmyslím, co a jestli vůbec budu říkat. Ale pokud si někdo myslí, že musí vždy a bez ohledu na cokoliv všechno říct... kdo chce kam, pomozme mu tam... ![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> King 02.02.16 22:43:28: To si říkám každý den.![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> palinator: To slovní spojení mi bohužel taky nic neříká. A co se týče D-Fense, tak neříkám, že hltám a věřím všemu, co se na tom webu píše, ale byl jsem třeba i na jeho takové malé přednášce o obraně proti dopravněfašistickým praktikám, kterou dělal před volbami tuším pro Svobodné a mluvil tam především o tom, že je potřeba si uvědomit, že máš jako řidič vs. policie taky nějaká práva a ne jen povonnosti a že neříkat nic je rozhodně lepší, než ihned vysypat úplně všechno co jsi od rána dělal. Nepřišlo by mi, že by mlel kraviny...
-> King 02.02.16 22:43:28: To si říkám každý den.
-> palinator: To slovní spojení mi bohužel taky nic neříká. A co se týče D-Fense, tak neříkám, že hltám a věřím všemu, co se na tom webu píše, ale byl jsem třeba i na jeho takové malé přednášce o obraně proti dopravněfašistickým praktikám, kterou dělal před volbami tuším pro Svobodné a mluvil tam především o tom, že je potřeba si uvědomit, že máš jako řidič vs. policie taky nějaká práva a ne jen povonnosti a že neříkat nic je rozhodně lepší, než ihned vysypat úplně všechno co jsi od rána dělal. Nepřišlo by mi, že by mlel kraviny...
Tušil jsem že tim nezvyklým spojením vyvolám rozruch, ale nějak jsem tim chtěl říct, že je někdy dost ujetej. ![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> King: Taky netuším, co je tím slovním spojením myšleno zde, já toto spojení znám od mámy, která jej kdysi dávno používala za volantem ve spojitosti s chodci - když se někdo při přecházení ulice příliš loudal, prohlásila: "běž, nebo ti ustřelim kecky"...![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
-> palinator: Nevím, co znamená "mít ustřelený kecky", spojení "ustřelený kecky" znám jenom jako vtipný vyjádření nevelkýho vzrůstu. Na svým webu uveřejňuje články od různých autorů - taky nesouhlasím a netleskám všemu - divná církev :-)
-> King:
Tak D-fens má často dost ustřelený kecky, tak se nad jeho objektivitou lze docela pozastavit.
Tak D-fens má často dost ustřelený kecky, tak se nad jeho objektivitou lze docela pozastavit.
-> King 02.02.16 22:43:28: jo, rozhodně nic vážnýho. Ale živě vidím tu prezentaci před vedením, kde se pochlubí 30% úspěšností. A to už se vyplatí dělat takový akce další a další.
-> Jozka: To mě u někoho, kdo při spatření stringu "d-fens" používá výrazy jako "církev" a "svatyně", vůbec nepřekvapuje ![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> vhml: Takže chytli jednoho joudu, co se asi rozjel hned potom, co šly šraňky nahoru, ze 76 řidičů nikdo nepil, 9 lidí si nezaplo pás a pár lidí mělo proexpirovanou lékárničku nebo prázdnou rezervu - jak jsem moh dneska těch 450 kiláků odjet bez úhony...nechápu.