Zdravím
Možná to sem úplně tak nepatří, ale měl bych dotaz. Kámoše před týdnem odvezla PČR na záchytku! Záchytka ho stála 2500 korun a jak je to s dopravou, ta se policii platí zvlášť (cesta 40km)? Má očekávat nějaký šek? Nebo jak to funguje? Díky.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
policie - chovani
prohledat
4771 příspěvků (zobrazeno 851 až 900) od 06.12.2007 do 24.02.2024, založil/a Jarda - zrušená registrace
20:00:17
26.08.2016
26.08.2016
Shader
07:47:52
30.06.2016
30.06.2016
su.tech – nezodpovědný hajzlík
Hele v tomto článku:
www.lidovky.cz/posledni-d ny-plukovnika-slachty-dor- /zpravy-domov.aspx?c=A1606 29_...
je popsán postup návratu a taky tam píšou o 5-ti letech... Takže ho do toho kempu asi vážně poslali za odměnu.
www.lidovky.cz/posledni-d ny-plukovnika-slachty-dor- /zpravy-domov.aspx?c=A1606 29_...
je popsán postup návratu a taky tam píšou o 5-ti letech... Takže ho do toho kempu asi vážně poslali za odměnu.
22:04:29
29.06.2016
29.06.2016
King
-> Luky: Blaznis ?! Kazdej se prece pri pohovorech snazi vypadat lip nez ve skutecnosti!
21:29:01
29.06.2016
29.06.2016
Luky
-> King: čili jsi 3x napsal že jo?
20:30:35
29.06.2016
29.06.2016
Domajz
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ono většinou totiž bojaři jsou staří psi z ulice, kteří už raději chtějí svůj klid a zkušenosti spíš předávat. Prostě chlapi co mají odslouženo svoje a hlavně jsou už vyzrálejší, vybití, takže tak. Teda co jsem zatím vždycky potkal já. Ale jsou i výjimky samozřejmě, jak píšeš, jako všude...
19:03:04
29.06.2016
29.06.2016
-> King: Zase aby to bylo férový - někteří jejich instruktoři super - fakt nad věcí, znalosti - vše OK, no někteří nic moc, ale to je asi všude stejný. A co se týká jakože toho jejich kompletního výcviku tak nemůžu posoudit celkově, protože jsem to neabsolvoval, ale nepředpokládám, že by to bylo zásadně jinak způsobem, plánováním a celkově přístupem než jak to probíhalo když byli u nás...
19:00:10
29.06.2016
29.06.2016
King
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Jo, tenhle typ osobnostniho testu jsem uz zazil v jedny personalce a otazka na dloubani v nose se tam opakovala asi 3x. Nastesti jsem asi ve vsech pripadech lhal konzistentne :-) 700m behu? Jak nelidske! :-)
18:58:12
29.06.2016
29.06.2016
Domajz
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Jo jasně, přesně tak, nikdo se z něj nepotento, tak to nedal.
Na druhou stranu je potřeba konstatovat, že policejní psychologové jsou taky kapitola sama pro sebe, samozřejmě neplatí o všech. A celkem oprávněně se to projevuje i v názorech správních soudů, které výstupy policejních psychologů kritizujou. Tady ne v zrovna v případě nepřijetí, ale při propuštění pro ztrátu osobnostní způsobilosti.
Na druhou stranu je potřeba konstatovat, že policejní psychologové jsou taky kapitola sama pro sebe, samozřejmě neplatí o všech. A celkem oprávněně se to projevuje i v názorech správních soudů, které výstupy policejních psychologů kritizujou. Tady ne v zrovna v případě nepřijetí, ale při propuštění pro ztrátu osobnostní způsobilosti.
18:46:01
29.06.2016
29.06.2016
-> Domajz: Hele já s tím plulkovníkem spíš myslel, že si většina kolem něho sedla na prdel když došel, a teď v kempu všichni typická Klausova otázka:
"A vy jste kdo?"
A to se sebevědomím a chováním některých umí solidně zahýbat.
A k těm psychotestům - sedí - stejná otázka 20x položená by měla být stejně zodpovězena.
"A vy jste kdo?"
A to se sebevědomím a chováním některých umí solidně zahýbat.
A k těm psychotestům - sedí - stejná otázka 20x položená by měla být stejně zodpovězena.
18:34:37
29.06.2016
29.06.2016
Domajz
-> King: Záleží na tom k jakýmu bezpečnostnímu sboru, na jakou funkci, na jaký útvar, ale tyhle otázky jsou jenom doplňkový test, většinou na zjištění jestli vymýšlíš, položí ti asi 600 otázek, který se dookola opakujou samozřejmě ne doslova a podle toho zjistí, jestli si vymýšlíš nebo ne. Takže zásada zní, klidně si vymýšlet, ale trvat na tom i u 235. otázky Což ale neznamená, že by ty odpovědi nevyhodnocovali vůbec...
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: To záleží, na krajských ředitelstvích je plk. docela vysoko - většinou to jsou od vedoucích územních odborů (býv. okresní ředitelství) výše, popř. náměstci krajského ředitele. Na útvarech s celorepublikovou působností je už plukovníků daleko víc. Nämlich to samý je GIBS.
Ale to je dáno tím, že zákon 361/2003 v podstatě zrušil hodnostní systém, a zavedl funkční systém. Kdy je hodnostní označení a hodnost svázáno s funkcí a tarifní třídou. Tento systém je docela nešťastný. Podle starých policajtů proto, že plk. či pplk. může být někdo komu ani nebylo 30, dle mě spíš proto, že je nepřehledný. Např. hodnostní označení plk. je přiřazeno hned pro tři služební hodnosti - rada (pouze vedoucí), vrchní rada a vrchní státní rada. Všichni příslušníci v těchto hodnostech mají zpravidla hodnostní označení plk. a přitom jejich postavení může být diametrálně odlišné (plk. v 9.TT např. vedoucí okresu a naproti tomu plk. v 11. TT policejní prezident - značná disproporce)
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: To záleží, na krajských ředitelstvích je plk. docela vysoko - většinou to jsou od vedoucích územních odborů (býv. okresní ředitelství) výše, popř. náměstci krajského ředitele. Na útvarech s celorepublikovou působností je už plukovníků daleko víc. Nämlich to samý je GIBS.
Ale to je dáno tím, že zákon 361/2003 v podstatě zrušil hodnostní systém, a zavedl funkční systém. Kdy je hodnostní označení a hodnost svázáno s funkcí a tarifní třídou. Tento systém je docela nešťastný. Podle starých policajtů proto, že plk. či pplk. může být někdo komu ani nebylo 30, dle mě spíš proto, že je nepřehledný. Např. hodnostní označení plk. je přiřazeno hned pro tři služební hodnosti - rada (pouze vedoucí), vrchní rada a vrchní státní rada. Všichni příslušníci v těchto hodnostech mají zpravidla hodnostní označení plk. a přitom jejich postavení může být diametrálně odlišné (plk. v 9.TT např. vedoucí okresu a naproti tomu plk. v 11. TT policejní prezident - značná disproporce)
18:24:16
29.06.2016
29.06.2016
-> King: Tak to ti říkám narovinu, že moc fyzické aktivity s nima nedělaj. Nově nastupující chodí k nám a mají tady výcviky takže tak plus mínus vím a osobně mi paní plukovnice kladla na srdce ještě toho času když je dávali k nám abych s nima už neběhal protože už má dvě žádosti o ukončení... Mimochodem první šok pro ně byl, že nešlo diskutovat o tom, co se bude dělat a druhý, že se fakt běží... a světe div se celých 700 metrů!!! Takže tak. Jako chápu, že když dělá insturktora někdo kdo nedošel nikdy dál než ke dveřím učebny tak je to blbý... zvlášť když o sobě ví, že instuktor neví, a přitom instruktorovi je jasné, že dotyčný ví, že insturktor neví která páčka...
18:21:20
29.06.2016
29.06.2016
-> Domajz: Otázkou je, jakou roli v tom případně hraje to, že jako tuším plukovník byl zvyklý na nějaký přístup, chování okolí - což přiznejme si, plukovník je už celkem vysoká hodnost a do jaké míry ty jeho schopnosti souvisí s kvalitou služby. Nebudu zastírat, že jsem se často setkal s tím, že se někomu napsalo dobré hodnocení pro přestup, protože všichni byli rádi, že se dotyčného zbaví... Vím blbý, bourám naivní realitu, ale i to se stává... Nicméně i opačný extrém - když je někdo dobrý, tak třeba o něj není zájem protože se počítá s tím, že by ostatní přerostl... ale přiznejme si narovinu - to je všude i v soukromých firmách...
18:18:07
29.06.2016
29.06.2016
King
-> Domajz: A ty psychotesty jsou fakt jenom ve stylu "Tahal jste holcicky za copy?" nebo "dloubete se v nose?" (to jsem fakt zazil :-)
18:15:29
29.06.2016
29.06.2016
King
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Taky si myslim, ze se nekomu predem znelibil a naschval a zbytecne ho protahli touhle pakarnou. ...asi se odmitnul zucastnit klasickejch prvnich "likvidacnich" rozcvicek, protoze vedel co bude nasledovat :-)
Vzpominam si, co s nasi cetou v prijimaci udelalo par kolecek "kačakama" kolem buzeraku - po rozcvicce se pochodovalo do kina na nejakou nalejvarnu a pulka cety zkolabovala kvuli noham :-) Ja mel kliku, ze jsem sel na vojnu jako pomerne namakanej cykloun a tyhle pokusy o fyzickou likvidaci me nijak nerozhazovaly :-) ...tak jsme si zase zavalcili :-)
Vzpominam si, co s nasi cetou v prijimaci udelalo par kolecek "kačakama" kolem buzeraku - po rozcvicce se pochodovalo do kina na nejakou nalejvarnu a pulka cety zkolabovala kvuli noham :-) Ja mel kliku, ze jsem sel na vojnu jako pomerne namakanej cykloun a tyhle pokusy o fyzickou likvidaci me nijak nerozhazovaly :-) ...tak jsme si zase zavalcili :-)
18:09:57
29.06.2016
29.06.2016
Domajz
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: je to přesně jak píšeš, i zákon o služebním poměru zná situaci, že se příslušník vrací do 5 let od ukončení služebního poměru.
Ale zase některé útvary chtějí absolvování psychotestů i když jdeš v rámci jednoho útvaru např. do vyšší tarifní třídy. Např. vyhraješ výběrovku a jdeš z 8. TT z hodnosti vrchní komisař do 9. TT na hodnost rada, tak může být psychologické vyšetření vyžadováno i když se pro tebe nic nemění, samozřejmě kromě platu. Ale je to útvar od útvaru. Ale je pravidlem, že pokud přicházíš po delší době, můžou psycha vyžadovat i tak.
A jinak s těma odpověděma u psychotestů máš naprostou pravdu, psychologové sice apelují, že se nemá lhát, ale je to jen finta jak vyfiltrovat naivní prosťáčky bezpracně hned zkraje...
Ale zase některé útvary chtějí absolvování psychotestů i když jdeš v rámci jednoho útvaru např. do vyšší tarifní třídy. Např. vyhraješ výběrovku a jdeš z 8. TT z hodnosti vrchní komisař do 9. TT na hodnost rada, tak může být psychologické vyšetření vyžadováno i když se pro tebe nic nemění, samozřejmě kromě platu. Ale je to útvar od útvaru. Ale je pravidlem, že pokud přicházíš po delší době, můžou psycha vyžadovat i tak.
A jinak s těma odpověděma u psychotestů máš naprostou pravdu, psychologové sice apelují, že se nemá lhát, ale je to jen finta jak vyfiltrovat naivní prosťáčky bezpracně hned zkraje...
18:02:18
29.06.2016
29.06.2016
Domajz
-> King: Popravdě to taky nechápu, po 22 letech služby by už měl mít dostatek kontaktů u policie na to, a teď to nemyslím nijak negativně, aby se mu v případě jeho zájmu ozvali nebo dali echo že bude výběrovka na tzv. "boční vstup", kdy se ustanoví přímo na konkrétní místo, popřípadě by nějaký boční vstup vypsali přímo pro něj, samozřejmě na psycha, fyzické a zdravotní musí taky, ale nejde tam s 50 bažantíky.
Kdo ví jak to bude a za jakých okolností byl odchod toho člověka od policie. Navíc pokud jsem dobře pochopil, jeho posledním působištěm byla policejní inspekce, takže není se moc čemu divit, že mu návrat nijak neulehčují a ztraceného syna nevítají s otevřenou náručí...
Kdo ví jak to bude a za jakých okolností byl odchod toho člověka od policie. Navíc pokud jsem dobře pochopil, jeho posledním působištěm byla policejní inspekce, takže není se moc čemu divit, že mu návrat nijak neulehčují a ztraceného syna nevítají s otevřenou náručí...
17:56:19
29.06.2016
29.06.2016
-> King: Nevim jak je to u cajtu, ale je to zvlastni, protoze u armady je navrat do 5-ti let jen mesicni opakovaci kurz a zadny 3 mesicni. Ale i u armady se najdou vyjimky, takze je dost mozny, ze ho tam nekdo poslal schvalne. Ono uprimne tezko soudit kdo to doopravdy je a jak je dobry. Me prakvapuje popravde, ze breci do medii a podporu mu vyjadruji sami ex-cajti.
A k tem psycho - jednak to, ze absolvoval 7 psychotestu z nej v tomto ohledu dela zkuseneho protoze to se moc nemeni a vsichni pouceni vi, ze se ma odpovidat tak, jak se ocekava a ne co si myslis. Tahal jste holcicky na zakladce za vlasky? Tahal - vsichni tahali, ale napises co? Ne, nikdy. (To je jen priklad pro prdel, neberte do doslova) takze to, ze absolvoval 7 psycho vysetreni neberu uplne vazne. Oni tam stejne maji spis za ukol najit ty extremy a ty vyradit.
A k tem psycho - jednak to, ze absolvoval 7 psychotestu z nej v tomto ohledu dela zkuseneho protoze to se moc nemeni a vsichni pouceni vi, ze se ma odpovidat tak, jak se ocekava a ne co si myslis. Tahal jste holcicky na zakladce za vlasky? Tahal - vsichni tahali, ale napises co? Ne, nikdy. (To je jen priklad pro prdel, neberte do doslova) takze to, ze absolvoval 7 psycho vysetreni neberu uplne vazne. Oni tam stejne maji spis za ukol najit ty extremy a ty vyradit.
17:23:54
29.06.2016
29.06.2016
King
-> Domajz: Me na ro spis zaujalo, ze po dvou letech "off" se na navratilce hledi jako na ucho a vlacej ho nejakym kempem pro mlady klofaky, kterej si predstavuju jako prijimac na vojne. Nastupni psychotesty - ok. Nejakejch par prostocviku + nejakej beh, aby dokazal, ze nezetrejcovatel - ok. Ale nahnat staryho psa mezi ucha a cekat, ze se bude chovat jako vypytleny ucho? No, proste se smirim s tim, ze do pulky cervna makam a vydelavam i na takovyhle absurdity a musi to tak bejt protoze....proto...
13:29:33
29.06.2016
29.06.2016
Domajz
-> King: Hele, ač je to v zásadě smutné, tak si myslím, že po čtvrt století v této organizaci by měl člověk s jeho zkušenostma a intelektem mít spočítáno, kdy je vhodné držet hubu. Nota bene, když byl 7x na psycho. Navíc pokud se hlásí někde na obvod nebo územko jako řadový vyšetřovák, tak asi je jasný, že nějaký individuality nehledají.... Navíc mu určitě ani nepřidal jeho karierní žebříček - násilí pak drogy pak hospodařina a nakonec GIBS. Od všeho něco.... Nijak mu tím neupírám jeho zásluhy, ale přeci jen drogová problematika a vraždy a naopak závažná hospodářská trestná činnost není úplně totéž... A když si pak člověk dá dohromady tohle s tím, že někde rozdává moudra, když se ho na ně nikdo neptá, tak se pak nelze divit...
09:05:34
29.06.2016
29.06.2016
King
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Jakozto frajtr se zkusenostma se trech "prijimacu" asi taky trosku chapu :-)
22:56:46
28.06.2016
28.06.2016
-> King: Mě se na tom líbil komentář pana psychologa...
"Nepřemýšlí jako nováček
Za pravdu mu částečně dává i bývalý policejní psycholog Miroslav Pospíšil: „Neštěstí je, že takového člověka vůbec hnali do kempu. Zkušený vyšetřovatel, který je jistě profesionálně deformován, bude těžko přemýšlet jako laik. Samozřejmě to má za následek, že se v některých situacích neudrží, začne poučovat, kázat a tím se dostane do nelibosti. Nikdo pak nebude riskovat přijetí potížisty.“"
Některé jejich instruktory znám osobně a je mi asi plus minus jasný, jak to probíhalo.
"Nepřemýšlí jako nováček
Za pravdu mu částečně dává i bývalý policejní psycholog Miroslav Pospíšil: „Neštěstí je, že takového člověka vůbec hnali do kempu. Zkušený vyšetřovatel, který je jistě profesionálně deformován, bude těžko přemýšlet jako laik. Samozřejmě to má za následek, že se v některých situacích neudrží, začne poučovat, kázat a tím se dostane do nelibosti. Nikdo pak nebude riskovat přijetí potížisty.“"
Některé jejich instruktory znám osobně a je mi asi plus minus jasný, jak to probíhalo.
22:53:49
28.06.2016
28.06.2016
King
www.novinky.cz/domaci/407
777-ocenovany-dustojnik-se
-chtel-vratit-k-policii-js
te-moc-silna-individualita
-odmitli-ho.html
...takych sudruhov nam netreba!
...takych sudruhov nam netreba!
15:44:38
13.06.2016
13.06.2016
Domajz
-> Tomaso435: jo a v nich úplně stejní čuráci... nejlepší je, jak mají plnou hubu keců o tom jak jdou proti mainstreamové šedi a přitom, když vidíš nějaký sraz podobnejch retardů, tak jsou všichni jeden jak druhej
16:46:00
09.06.2016
09.06.2016
kury
-> vhml: Vím;-) S ním dělám v práci.
16:36:26
09.06.2016
09.06.2016
Tomaso435
-> Domajz: taky u vás jezděj stejně čurácký auta jako u nás?
15:24:12
09.06.2016
09.06.2016
vhml
-> kury 09.06.16 15:08:06: Volant tu mám na stole Svět je malej
15:08:06
09.06.2016
09.06.2016
kury
-> vhml: Ze Strakonic ne. Z Kbelnice :D A ten to včera prohánět nemohl, protože teď nemá v autě volant :D
14:31:06
09.06.2016
09.06.2016
Jozka
-> vhml: Tohle bylo tuším bílý (zahlýdnul jsem jen levej bok, než auto zakryl protijedoucí náklaďák).
13:33:51
09.06.2016
09.06.2016
Tuner#2 - zrušená registrace
-> vhml 09.06.16 13:28:19: Tu zluto cernou?
13:28:19
09.06.2016
09.06.2016
vhml
-> Jozka 09.06.16 12:00:37: přímo on má pruhovanou S13 s výkonem kolem 350 koní.
Ale polepky mají asi na třech autech.
Ale polepky mají asi na třech autech.
13:16:36
09.06.2016
09.06.2016
Luky
-> vhml: já zrovna nedávno viděl někde fotku nějaký auta s nálepkou [HOOVADO] - to je ono? Už si ale nepamatuju co to bylo zač
12:00:37
09.06.2016
09.06.2016
Jozka
-> vhml: Nějakej jihočeskej gangster ?
-> Domajz: Tak auto letmo zahlýdnutý vypadalo snad jinak OK a zrychlení možná taky nějaký bylo - ale tlumič to teda spíš nemělo nežli mělo.
-> Domajz: Tak auto letmo zahlýdnutý vypadalo snad jinak OK a zrychlení možná taky nějaký bylo - ale tlumič to teda spíš nemělo nežli mělo.
10:45:13
09.06.2016
09.06.2016
Domajz
-> Jozka: vidím, že všude stejný vzorec - rozmrdaná stickerbombama polepená Honda CRX s rourou od kamen místo výfuku, seřízlý pružiny, rachotu jak by jely tanky a smrad jak od trabanta a zrychlení jak UNCčko.... za volantem děsněj tvrďák s kšiltkou a slunečníma brejlema
10:41:57
09.06.2016
09.06.2016
vhml
-> Jozka 09.06.16 10:06:59: HOOVADO? Kolegův syn, ze Strakonic :-D
10:06:59
09.06.2016
09.06.2016
Jozka
Zrovna včera se u nás jeden takovej proháněl - auto nějakej japonec, řidič od pohledu pí*us.. no, polepka na okně "HOOVADO" docela seděla
09:22:18
09.06.2016
09.06.2016
Domajz
-> David29: když stojí vedle tebe to je hovno, ale když v noci spíš při otevřeným okně a nějaký takový kokot se projede mezi barákama o půlnoci a rozsere ti spaní... tyhle zkurvysyny bych kopal do hlavy....
22:37:31
08.06.2016
08.06.2016
David29
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Za hlasitější výfuk bych bral TP hned.
Není nic milejšího,když vedle tebe tojí takovýdle auto a jeho majitel je ještě kretén, co se musí rozjíždět na co nejvyšší otáčky...
Fakt mě baví takovýhle negramoty potkávat
Není nic milejšího,když vedle tebe tojí takovýdle auto a jeho majitel je ještě kretén, co se musí rozjíždět na co nejvyšší otáčky...
Fakt mě baví takovýhle negramoty potkávat
21:51:31
08.06.2016
08.06.2016
Luky
Já dnes četl, že to bylo kvůli emisním limitům, žádný tunynk
16:06:33
08.06.2016
08.06.2016
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Sejki - zrušená registrace 08.06.16 13:00:56: To je bohužel zcela "normální". Taky mi chybí nějaké pokračování s podrobnostmi, abych si mohl udělat názor.
16:05:55
08.06.2016
08.06.2016
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Jarda - zrušená registrace 08.06.16 12:31:55: Já teda nevím, co si představuješ pod "brali papíry", ale uříznutí střechy a znovunavaření úplně jinak, je dost zásadní a potencionálně nebezpečný zásah do konstrukce vozidla. Na rozdíl třeba od věčích kol nebo hlasitějšího výfuku.
13:00:56
08.06.2016
08.06.2016
Sejki - zrušená registrace
-> m8rinek: ja vim, me jde jen o to jak nejakej blbecek prevezme clanek o kterym vi kulovy...
12:59:30
08.06.2016
08.06.2016
m8rinek
-> Sejki: V Berlíně se v noci dějou takový věci, že snad ani žádné limity mít nemohou... Aneb prohánějící se Skyline snad bez výfuku :D:D
12:58:01
08.06.2016
08.06.2016
Zde je info od nemeckeho fotografa. A co jsem tak nejak prelouskal z komentaru tak v Berline jsou asi nejaky limity ohledne hluku vyfuku a prekracoval o 3dB nez stanovuje vyhlaska...
Die Berliner Polizei hatte gestern abseits der xs carnight die Staatskasse ordentlich aufgefüllt....
Teilweise vollkommen übertrieben... Hier kommt man zB aufn Schlepper wegen 5mm zu tief oder 3dB zu laut... Wenn ihr mich fragt total übertrieben... Abzocke in meinen Augen...
Ich wünsche den Fahrzeugbesitzern alles gute und hoffe eure Schmuckstücke stehen bald wieder vor der Tür....
Schade Berlin!!!
Ps die erfreulichen Bilder von der carnight folgen bald.
Die Berliner Polizei hatte gestern abseits der xs carnight die Staatskasse ordentlich aufgefüllt....
Teilweise vollkommen übertrieben... Hier kommt man zB aufn Schlepper wegen 5mm zu tief oder 3dB zu laut... Wenn ihr mich fragt total übertrieben... Abzocke in meinen Augen...
Ich wünsche den Fahrzeugbesitzern alles gute und hoffe eure Schmuckstücke stehen bald wieder vor der Tür....
Schade Berlin!!!
Ps die erfreulichen Bilder von der carnight folgen bald.
12:50:01
08.06.2016
08.06.2016
-> Alenka: ja teda nevim, ale nechtelo by to najit original clanek? 1. moc aut tam nevidim. 2. spis me to prijde, ze stojej kde nemaj proto, je odtahujou. Proc by ty auta odtahovaly? Na expertizu? Tezko, maximalne ti reknou pojedete s nama bud na neblizsi jejich stk nebo mobilni stk...
12:31:55
08.06.2016
08.06.2016
Jarda - zrušená registrace
-> Alenka: pamatuju, ze v HK, delali uz kdysi neco podobneho... treba za snizenou strechu brali papiry
23:49:09
07.06.2016
07.06.2016
Alenka
www.autojournal.cz/polici
e-zabavuje-upravena-auta-n
a-tuningovem-srazuv-nemeck
u-dockame-se-toho-i-u-nas
Já teď narazil na toto a hrozně bych chtěl, aby to byla nějaká kachna :(
Já teď narazil na toto a hrozně bych chtěl, aby to byla nějaká kachna :(
23:33:28
07.06.2016
07.06.2016
Jarda - zrušená registrace
dnes me zastavili, policista pouzil mozkove mysleni a konstatoval, ze mam nedostatecny vzorek, nakonec se to vyresilo za 200,-kc nechtelo se mi s nim hadat, ale nad mustky 1,6 jsem minimalne desetinu mel vsude, ale na LP kole jsem mel sjety bok, kde uz nejsou mustky, ale uplne do hladka ne, naznak vzorku tam byl.... vadilo mu i jedno zadni kolo, chtel snad na boku mimo mustek taky vic nez 1,6 :/
22:12:03
17.05.2016
17.05.2016
palinator
-> Domajz:
Tak aspoň že se v pár příspěvkách nepřem.
Tak aspoň že se v pár příspěvkách nepřem.
20:49:03
17.05.2016
17.05.2016
Domajz
-> palinator: Ale jasně, o tom se já nepřu jen reaguju na to, jak třeba tady -> Syny 12.05.16 07:55:58: správně píše, a tady -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 12.05.16 14:34:18: na konto jeho a následně mého komentáře stýská nad tím, že nikoho moc nevzrušuje policie na videu, ale to jak autor videa jezdí a ještě se u toho natáčí... což pokládám pro okolí nebezpečnější než nějaký policajt co "to zkusil", což tím jeho počínání nijak nebagatelizuju, protože jestli s tím bude pokračovat, tak na něj stejně časem dojde...
19:14:13
17.05.2016
17.05.2016
palinator
-> Domajz:
Já se teda domnívám, že havaruje nejen "mistr volantu", ale i nemistr volantu a kdokoliv, komu se přihodilo cokoliv. Tu cestu neznám, takže nevim jestli je rovná a přehledná a z fotek to proti směru jízdy není patrné. Dá se předpokládat, že nejel podle předpisů (ono co jsou předpisy, předpis říká, že nesmíš kohokoliv ohrozit, že musíš zastavit před každou překážkou a on i strom je tak trochu překážka), čili 90, dá se předpokládat, že to prostě nezvlád. Ale nemusel to bejt nutně někdo jako je v tom videu níže. Nevim jestli sis někdy v autě naflákal držku, ale byl bych zvědav, jestli si taky posypeš hlavu popelem a učiníš kvůli tomu nějaká opatření. Za nějakejch okolností asi ne. Já se třeba jednou netrefil do vrat, protože jsem byl uplně psychicky vyšťavenej ze školy, že jsem byl rád, že jsem dojel. Jediný opatření, který by se dalo udělat, je nejet domů. A proti stejnejm chybám, ke kterejm nemá člověk dobrý vysvětlení, se bránit nedá. Sám dokážu poznat, kdy dělám chybu a tentokrát mě to vyšlo, ale uvědomuju si, že stejně chyba může přijít ze strany, ze který ji vůbec nečekám a poměrně dost času za volantem nad tim přemejšlim. Bohužel je to spíš osud a bojovat se proti tomu dá jen plným soustředěním na jízdu, což může snížit následky nehody, i když někdy i to je prd platný.
E: a tyhle děti jízdu klidně ovlivnit mohly. Já v těch letech bych sám řidiče hecoval, ať ukáže co v tom BMW je
Já se teda domnívám, že havaruje nejen "mistr volantu", ale i nemistr volantu a kdokoliv, komu se přihodilo cokoliv. Tu cestu neznám, takže nevim jestli je rovná a přehledná a z fotek to proti směru jízdy není patrné. Dá se předpokládat, že nejel podle předpisů (ono co jsou předpisy, předpis říká, že nesmíš kohokoliv ohrozit, že musíš zastavit před každou překážkou a on i strom je tak trochu překážka), čili 90, dá se předpokládat, že to prostě nezvlád. Ale nemusel to bejt nutně někdo jako je v tom videu níže. Nevim jestli sis někdy v autě naflákal držku, ale byl bych zvědav, jestli si taky posypeš hlavu popelem a učiníš kvůli tomu nějaká opatření. Za nějakejch okolností asi ne. Já se třeba jednou netrefil do vrat, protože jsem byl uplně psychicky vyšťavenej ze školy, že jsem byl rád, že jsem dojel. Jediný opatření, který by se dalo udělat, je nejet domů. A proti stejnejm chybám, ke kterejm nemá člověk dobrý vysvětlení, se bránit nedá. Sám dokážu poznat, kdy dělám chybu a tentokrát mě to vyšlo, ale uvědomuju si, že stejně chyba může přijít ze strany, ze který ji vůbec nečekám a poměrně dost času za volantem nad tim přemejšlim. Bohužel je to spíš osud a bojovat se proti tomu dá jen plným soustředěním na jízdu, což může snížit následky nehody, i když někdy i to je prd platný.
E: a tyhle děti jízdu klidně ovlivnit mohly. Já v těch letech bych sám řidiče hecoval, ať ukáže co v tom BMW je