skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co kromě ponožek jste dostali k vánocům?
-> Zeke: -> Bagrr: mam tu samou, taky jste tam měli jen jednu upínací stopku a ostatní se musí dokoupit, aby tam šli frézky jiných průměrů?
-> maca: Jojo viděl sem to v tý reklamě

12MOLS 25.12.07 18:27:38 napsal:
-> Tampajs: dobry fotak
dostal som presne ten istý
ten čierny model
takové jsme posílaly jako dárek od O2

takové jsme posílaly jako dárek od O2

-> m8rinek: Tipl bych na airbrush

-> Staf1221: co to je? to vypada jako dymka krizena se strikaci pistoli...
-> Tampajs: súhlas
a aj videá to pekné robí
kukni na posledné video na mojej stránke (www.skodovica.tym.sk) co a volá zimné radovánky .... to je robené s týmto fotákom 

-> 12MOLS: Já mám taky černej.. Fotí to na to co já potřebuju moc dobře :)
dostal som presne ten istý
ten čierny model

Staf1221 25.12.07 16:54:22 napsal: -> JaRoY: no tak toho krasavca by som aj ja bral .. len keby nestal 15000. no ale ak ho da orange naahodou do akcie tak ho budem aj ja brat :)Ja som ho zobral na akciu O2
-> Staf1221: Jee tu mam taky :-) ale ne od letosniho jeziska

a zabudol som prezradit darcek pre auto ... 5Q :) uz iba nahodit
-> JaRoY: no tak toho krasavca by som aj ja bral .. len keby nestal 15000. no ale ak ho da orange naahodou do akcie tak ho budem aj ja brat :)
nu tak já dostal nějakou tu kosmetiku nejen pro sebe ale i pro autí, dálniční kartu s asistenční službou na jeden rok, něco málo peněz a oblečení a pak model hondy CBR 600 F4 se slovy, že motorka v 1:1 by se pod stromek nevešla, tak si ji mám koupit sám a zítra bych měl dostat druhou nadílku od přítelkyně
-> myl@s:

jak tak na to koukám,tak po vánočním nákupu rodin a přítelkyn členů virtu se Abrexu ztrojnásobil zisk

-> Vojtik: jj viem tiež mam zopár

-> Jozynek: jj a už ji mám skoro přečtenou, jsou to velice zajímavý knížky
teda já letos musel bejt hodnej,Ježíšek nadělil navigaci a model starý oktávky od abrexu....

-> Vojtik:
to uz je aj praga?asi si budem musiet doplnit zbierku

-> JaRoY: Jůůůůůů 

Tak já LCD které jsem si sám objednal a jinak nějakou drogerii, prstýnek, něco málo oblečení... ponožky samozřejmě taky, bez nich by to nebyly Vánoce 

ja dostal MP3ku trenazery,termopodkolenky (do gumofilcaku na zimni prochazky uplne mazec vec).knizku Ukradene pevnosti,imbusy(hlavni je ta 10ka na hlavu
) cepicu a nejakou tu gotuwku 

centrál s alarmem, teď jen počkat na teplo a zapojit to
od máti prachy na alarm - nějak se s otcem asi nedohodli
Dále multimetr, abych nebral pořád ten otcův
a mapu kempů v ČR, asi abych furt neseděl doma
a taky upe fajnýho oslíka na magnetky, ale nevím, kam ho do autíka dám 

Několik balíčků ponožek, trenky, mytí a kosmetiku, knihu Skvosty Polska - aby jsem věděl kam jezdit na výlety, knihu Jižní Amerikou přes Stolové hory až do Bolívie
a vitámíny a vychrchlávadla na moje nachlazení.
Do autí si naděluji sám, Felda plechařina a už se vyvařuje, na stovečku chromové zrcátko a nakup škráblé Mazdy MX3 - 1,6 .

Do autí si naděluji sám, Felda plechařina a už se vyvařuje, na stovečku chromové zrcátko a nakup škráblé Mazdy MX3 - 1,6 .

sakra to je dáreček...že ty ponožky dostávaj všichni

Největší radost z bonsaje,ta pixla je leštidlo na boty v mém případě na pneumatiky

tohto roku som nedostal ku ponožkam trenirky a teraz je mi to divne

ogi 24.12.07 22:45:26 napsal:
-> petřík: Od koho jsou ty svody?? Myslím výrobce
Ježíšek ne ??

-> Borin: Myslim,že nás bude mnohem víc takovejch
A ještě jsem zapomněl na nějaký penízky,který budou jako základ na novej lak...

A ještě jsem zapomněl na nějaký penízky,který budou jako základ na novej lak...
3 abrex modely, rádio do auta, pak to méně zajimavé-drogerie apod a samo měkké dárečky
tak klasika - mikina, gumičky do vlasů, knížky, bunda, flash disk 1 GB, kosmetika, 2 plyšové wofce do sbírky, od táty peníze a od Matsofta autí 

Jí dostal nový karvingy, takže se těším na hory :)
-> ogi: hřičina...bohužel nikdo jinej nedělá svody aby se vymotaly když je chladič nechanej vzadu...
Nějakou drogerii . . . a litr na známku

-> Mišell: Koukám že nejsem jedinej co dostal od mladý náramek 

No a jak už jsem se chlubil v jiném tématu, největší a nejdražší dárky jsem si letos nadělil sám i když předčasně, příčák+svody 4-1 od p. Hlušičky a motor 742.136 po komplet GO a mírně polazenej...