nějaký hadříky,boty,struny na kytaru a nezbytnou drogérku:) Já jsem si nadělil podvozek Supersport -40mm, čirý světla s AE, a KN filtr. A auto má vybráno na příštích 10 let dopředu
od přítulkyně mám svítící kachničku do vany, model 1203 pohřebák, plyš.medvěda kterej má na tričku nažehlenou fotku mího auta a stříbrnej náramek.
No tak se přidám taky takže dostal jsem model staré oktávky, nějaké voňavky, ponožky (klasika), trička, košile, nějaké vzduchové nářadíčko, new rádio , světlo do pokoje, nějaký ten peníz, stojan na vrtačku to je asi prozatím dnes vše.
Tak já kromě oblečení příspěvek na svářečku co chci z jara kupovat, CD Arakain XXV a Láďu Křížka, DVD Holzmana a HF nokia. Zítra budou ještě dárky od přítulkyně...
tak já 1/2 ráčnu + 10 imbus nástavec, klíč Tona 12ku, 2 montérky, teplou pracovní mikinu, digitalní teploměr kombinovaný s radiem, voňavku, malej modílek 120ci, a nějaký oblečení
ja som nedostal svoje vysnivane CO cko ale otec mi slubil ze hned v january mi ho kupi len nechcel aby som cez sviatky zvaral ale dostal som LCDcko konecne...s tou 15kou CRT bolo hrozne pracovat a bralo mi to kopu miesta na stole :)
-> Klubko_: No taky na to koukám ... No já s mladou nejsem na ničem domluvenej, ale na koledy určitě půjde, pak jí pozvu ke mě, aby si rozbalila dárky a jsem pak zvědavej na reakce ....
tak já jsem si už 21. nadělil oktávku a jinak samý užitečný věci-oblečení,holící strojek,boty,jim beam,lampička a rozšíříl jsem svoji sbírku škodovek o dva kousky