-> ŠKODA 120 GLS: Jako že jsem velkej fanda 130RS tak tohle video se mi nelíbí. Honěj si tam triko jak vesnický kluci před holkama. A jak tomu dává při tom "točení koleček" Ať se ten diferák třeba posere, hlavně ať je to kchůůůl.
-> Bery: JJ já jen že v okolí Želivi je takhle vačka o Krejbycha docela populární a rozšířená nic víc jsem tím nechtěl říct a myslel jsem, že jsme se o tom s Dipim bavili, ale bylo to asi s Vénou. NJ skleróza je mocná
-> Dipi 15.12.10 08:52:40: Já myslel že jsme se o něm bavili, ale asi to bylo s Vénou v Rokycanech. Je to kluk co má to RH na odkaze a co dělá ty svody a výfuk co mám teď na autě.
Tuner#2 10.12.10 14:14:06 napsal: → Dipi 10.12.10 14:09:29: Jo tak to je přesná kopie Argentiny, jede jí i Bohoušek v RHčku a je to 305tka. A kdo je Bohoušek...?
-> petr s 08.12.10 23:01:13: Tak jak som kukol cele to video tak mam zmiesane pocity z tej R5ky... Take prechvalene auto ale co sa stability tyka tak ma moc neohurilo! Ide to pekne ale uznajte... Aby sa prekotil ked chce ist zakrutu cez rucnu tak to je trosku na zamyslenie...
Záběry tam jsou hezký,i když to není klasický rally video...ale je věnovaný jen jednomu typu auta Sice to není škodovka,ale ve svý době taky legendární sportovní auto
Dokud tam byl origo RS motor,tak jsme spolu jeli celkem rovinu,ted bych ten obklad nechtěl vidět.Tady je porovnání,jestli to tu už bylo tak se omlouvám,moc to tu nesleduji..