-> Bery: :) díky za péči. Na auto už kupce mám, takže uvidíme jak to dopadne, nejspíš bych se stavil někdy v březnu na kafe, mrknul na rapida, popř připravil na prodej. Jo a taky mi musíš ukázat tu vaší princeznu, slíbil si mi taky fotky pacholku :) náš kluk už je na ženění:
-> Rapid: nebo jsi ještě málo investoval...hele Tome,mladýmu se ten rapid bude líbit a třeba tě i sveze,zatim nepřekáží a přikryl jsem ho plachtou,dofoukal pneu...
-> Rapid: Jasný, tak to chápu, když to nemůžeš mít ve svým a u sebe, tak je to problém vidím to teď na svém jak na to není vůbec čas... JJ pokud najdeš budu potěšen. Díky.
-> Tuner#2: vůbec ne, důvod prodeje rapida by byla možná koupě toho subaru nebo sportovní čtyřkolky na kterou jsem dostal šílenou chuť. Ale teď je to předevšim naprostý minimum času a nemám prostory, kde rapida mít a nechci aby stál dalších 5 let v garáži (navíc né mojí) a čekal co se změní, protože se nezmění nic, bude to ještě horší, to je potřeba si připustit.
-> Nepér: no v podstatě to subaru jde zaměnit téměř s čimkoli a dopadne to úplně stejně :))))))))))))) takže ano, se škodovkou by to bylo stejný, jen nestojí 800k.