-> Tuner#2 - zrušená registrace 02.07.18 16:58:40: To už víš jako rozhodnutí FIA že to bude elektrický? No to mě po*er. V DTM končí V6motory a bude tam ("zase") přeplňovanej čtyřválec dvoulitr,údajně až 750PS. Aspoň že Berger domluvil sjednocení pravidel s Asijskou Super GT serii.. Ale i to je labutí píseň. No i když se mi každej diví že v tý praci trávim tolik času - tak aspoň že v benzinový éře.. Jinak finito..
Nejlepší motoristická disciplína na kterou se dokážu divat. Super obsazení jezdecky, auta který špičkově funguji motorově,podvozkově .. prostě nej jako celek. A není to zbytečně dlouhý a nudný.
-> Kocvin 01.07.18 09:32:30: Mám z toho zvuku bolení hlavy, závratě a zvracím. Určitě nejsem sám = elektromobily by se měly zakázat. Věřím, že na to někdo z EU dřív nebo později přijde.
Je to hrůza, asfalt, elektro.. Ale co naděláme.. Jenom mě mrzí, že je něčemu takovému uznán čas a zneuctěn tak výkon jezdců v opravdových autech, se spalovacími motory..
-> Tuner#2: Když to bude v budoucnu doba a divák chtít,daji tam repráky a bude i zvuk .. věřim tomu. Doufám že už budu v důchodu a nebudu elektro závodničky dělat..
-> Milan 136: Řek bych že GPS trakce,nebo předem nakonfigurovaná-(odladěna na tu trať,pokud není GPS povolená), potom to samý s ABS,no a zbytek ten mezičlánek mez sedačkou a volantem. Tim chci říct,že když se tu přetahují fabriky o prvenství (ať už je to Isle of Man,Nordschleife,Pikes Peak .,, atd) vždycky v tom bude sedět vyjimečná osobnost motorsportu . žádnej průměr jezdec. Jedině tak se to dá uřídit a udělat výsledek. No a technicky jsou ty komponenty ze škatuly UFO.. to nemá ani se závodním dílem nic společnýho.
-> Milan 136 30.06.18 21:17:14: Jako průlety to má slušné, ale než se dívat na tohle s bolestí hlavy, tak raději budu sledovat 2x tak pomalejší auto s benzínovým motorem, které bude mít zvuk!
New Pikes Peak Record || Volkswagen I.D. R Full EV Monster - Fans’ Perspective
-> Milan 136: To bude masakr ale vždycky u elektro čehokoliv .. Ten průběh momentu nedostihne žádnej spalovací motor.. To je jako zvětšený autíčko na dálkový ovládání. Navíc ten elektromotor není omezenej nadmořskou výškou ..
-> Luky: Po dnešku ví moc lidí, že je to auto mrtvý a nerenovovatelný. :-/ Když jsem viděl fotky jak to odhrnuli nějakým čelňákem z cesty, tak se mi chtělo brečet...
-> Tuner#2: no hlavně tam byla "cílová rovinka" na pláži flatout snad 25 kilometrů (!!!) a v té, v roadbooku neoznačené, díře se před tím rozsekali už dva motorkáři, ale nějak nikoho nenapadlo to začít řešit...