ja mam taky silnicku .... kdyz je pekne tak jezdim do prace a z5 tech 30km denne a obcas nekam dal vetsinou tak do 60km
a pak letityho horala co ma zareznul na jednom prevodu na jezdeni po vesnici a do hospody :)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
cyklistika
29.07.08 10:44:41 souhlas... i když nevím jestli bych dal 150 denně... záleží jestli by se to jelo na jeden zátah nebo ne...
-> pyroman: No to je pravda, to chce nějak zkloubit vše do kupy a pak nějaký pořídit .....
-> M@rtin: no tak cena je to dobrá...ale tak když musíš splatit dluhy a do toho máš naplánovaný druhý auto na vyvaření apod, tak moc ne 

-> venni: no já sem na tom podobně, ale kolo mi dost chybí.... byl sem schopnej ujet pomálu každej den kolem 40 km po škole a o víkendech i 80, když sem kupoval prvního horáka za svý - cca 8 let zpátky, tak sem za necelou sezónu najel 5t km a po dalších 5t jsem se na tom kole vysekal
-> venni: 150 denně bych dokázal tak možná tejden, pak bych už asi necejtil prdel a nohy
-> pyroman: Mě stála silnička 14000,- což je podle mě ideální cena
-> M@rtin: na to sem taky koukal... ale 28t nemám a do konce roku asi ani mít nebudu
Kucí já napřed taky jezdil 10 tis ročně,ale jak přišel řidičák na motorku a na auto tak kolo mám jen do hospody :)V roce 01 jsme kupoval Rock Maschine avalanche,rám AL 6061,tehdy ještě na RST a s předním mechanickým kotoučem tektro,myslím že mě stálo po slevě 19 táců :(Jinak ted mám kolegu v práci kterej jezdí 150km denně jako trénink a o víkendu závody.Silnici i MTB má od meridy,ale povídal že má teď nabídku na kellyse model 09 osazenej DURA ACE za 60 litrů (jinak prej 90tis.) a váha myslím 7,2 Kg..tak asi tak 

-> M@rtin: no jak často.... spíš občas... ale dejme tomu když je volno, tak proč ne.... nový kolo by bylo fajn, ale cenově je někde malinko jinde, takže pokud bych ho bral tak ne teď kvůli finanční tísni, ale třeba příští rok
-> pyroman: Jde o to jak na tom budeš často jezdit, pak se vyplatí dle mě nový, já mám na silničním od loňka cca 4400km bez jedinýho problému, když teda nemluvím o píchlejch kolech a měněnejch duších
a nebo pořídím nějaký starší aukro.cz/item408304500_si
lnicni_kolo.html
-> M@rtin: no taky na to koukám, že mi z toho kola moc nezbyde... ale ráfky bych možná mohl nechat a kolo vycentrovat a koupit to dýl....ještě na to budu muset kouknout... jo a taky ještě nějakou barvu na něj vymyslet 

-> pyroman: Tak to bude lepší nový kolo ne?

-> M@rtin: no já bych to viděl na ráfky výplet pláště středy ložiska sedlo brzdy přehazovačky šlapky.......
-> pyroman: No jedno za 18 a druhý za 14. No taky jsem pár let dával do kupy starý kolo, pořád něco se muselo měnit, pak jsem koupil fitnessa, po roce a půl jsem na něm docela dost boural, tak jsem koupil silničku a tohle jsem opravil, vyměnila se vidlice a přední kolo.
já uvažuju že si dám do kupy favorita... jen musím zjistit jak se pohybujou ceny přehazovaček apod, aby mě nevyšlo levněji koupě jinýho kola
-> M@rtin: 32t

-> pyroman: Já mám druhou nejmenší velikost co se dělá, přesně teďka z hlavy nevím, jinak mě to vyšlo na 32tkč
-> M@rtin: na kolik tě ta kola vyšla???
jakou máš velikost rámu... já sem jezdil 20 a 21 a na tom kole sem si připadal jak vosa na bonbónu - i když to j emožná uděl horáků
jakou máš velikost rámu... já sem jezdil 20 a 21 a na tom kole sem si připadal jak vosa na bonbónu - i když to j emožná uděl horáků
-> pyroman: Jezdím spíš silnice a na "starým" kole semtam někde po lesní cestě.
-> M@rtin: tak to se se svým kolem můžu jít zahrabat.... 

-> M@rtin: a na čem jezdíš? trek? horské? silnice?
-> pyroman: Tak mám kola dvě, jedno silniční a jedno takový jiný, před pár lety kupované jako fitness.
Jinak jezdím hodně, letos mám zatím cca 2000 km
Jinak jezdím hodně, letos mám zatím cca 2000 km
takže pánové a dámy... jezdíte na kole a pokud jo, tak na jakém, jak často a kolik