-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já si je hlídal, abychom ho se nestřetli, ale zastavovat se mi zas nechtělo, aby se podíval zda to tam někdo nefoukne. Ale vždycky čuměli, co to tam nacvičuju
-> David29: lenze ty si vysiel z vedlajsej na hlavnu a na tej hlavnej uz si (po dani prednosti autam na hlavnej)...lenze on sa len na tu hlavnu pripaja, takze ma dat prednost tebe teraz
-> David29: cesta na staru boleslav je hlavna ak to dobre chapem? tak ty ak sa objavis na tej cervenej ciare po dani prednosti, tak si uz na hlavnej a modry ma davat prednost tebe
resp. ak to je takto, tak rovnaka krizovatka je v Hlohovci a jazdi sa to tam tak, ako som napisal
-> alpin: mne C jedine do životopisu , inak nevidím reálne využitie ... živiť sa dá ale treba kontakty a vlastné auto a podval , toto by som zobral ako po mimo ...
-> alpin: aj mňa , ale zase nemám to kde využiť , to skôr to E , B+B1+E
pár drobných podľa toho aké auto dotrepeš , ako ho urobíš a ako ho predáš ... nič viac ani nič menej , a popri hlavnom kšefte ... Škoda no , ale za fabiou sa to ťahať ozaj nedá ..
-> alpin: na SK to tak presne , zase orgáni neznajú , ale rakúšani môžu byť háklivý , a tam už to za 50eur nezakecneš ako tu ... naložiť tam A8 tak som dávno za limitom . A bude to ako päsť na oko , a nebodaj aby sa niečo stalo ...
-> suri: No u nas je to snad tak, ze k autu 3500 kg muzes pripojit vlek max 750 kg. K autu do 3500 kg muzes zapojit jakkoli tezkej vlek s tim, ze vlek neni tezsi nez auto a vejdes se ti souprava do 3500 kg.
-> Jarda/felda: Jo to by bylo fajn. Ale udelat si redukci na normalni zehlicku a tahat ho za skodovkou uz by asi bylo moc drze co?
-> alpin: Prakticky vzato me to zajima spise teoreticky, nikam ho nepotahnu.
Mám dotaz ! Mohu uplatnit latinu ve svém oboru ? ehhm čo to kecám
Ako je to z prívesmi za auto , do akej hmotnosti , alebo ako je to rozdelené môžem ťahať za osobným autom s B vodičákom ? Zaujíma ma ťahanie dvojosy , prípadne podválu s autom ..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nejni k tomu potřeba nic je to jednoúčelovej stroj kterej je z hlediska zákona považován za součást tažného vozidla něco jako když traktor táhne pluh, sekačku ...
Vazeni, jak to je s tahanim tehle zebriku? RZ nemaj, samozrejme ani STK atd. Ani nemaj svetla obvykle, jen odrazky. Co je potreba k jejich prevozu? Jen zaprahnout a jet?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty seš taky vocas. Tady se probírá všechno možný s autoškolou související (někdy i nesouvisející), takže tady můžeš psát i o pořadu, který řeší to samé.
To běžel zas teď někdy nový díl nebo to máš z nějakýho toho staršího?
Tyvole kterej vocas to moje tema presunul sem? Vzdyt to je neco uplne jinyho Tady slo o ruzne otazky ohledne provozu a v mym tematu slo o demenci vzdelavaciho poradu.