Tyjo - dneska se mi nechce spat, tak procitam forum o sklipkanech a todle me teda pobavilo neskutecne
A: K tomu jezejí bych dodal že kamarád má taky B. Vagans a nekrmil jí celé letošní letní prázdniny a pak jí nakrmil a všechno bylo v poho. A teď bych potřeboval poradit s mím problémem. Mám taky B. Vagans už něco málo přes dva roky a příde mi že je až moc agresivní. Vždicky když jí chci viměnit vodu tak né že by utekla ale hned mi skočí po ruce a snaží se kousnout a pak stojí v obranné pozici a vůbec se nehýbe. Její první obranný čin je že mi skočí po ruce a to je divný. Když jí jdu měnit vodu tak jí musim špejlí někam zahnat a nebo vezmu flašku a naleju jí vodu roznou do misky a ani jí radši nevidavám. Mám z ní už celkem strach. A jak tu píšete že se brání tím že si vyšesává chloupky, tak za celé dva roky co jí mám to ani jednou neudělala, fakt ani jednou. Je to hrozně divný tak se ptám jestli to je normální. Jo a taky si za celou dobu neudělala úkryt, i když tam má odemě připravený kámen pod kterym má pěknou škvíru a ani jednou jsem jí tam neviděl. Vždycky "sedí" buď na tom kameni nebo normálně uprostřed terárka. Jako by žádný ukryt nepořebovala. Fakt mi příde že je divná. A tak se ptám jestli to je normální??
B -> A: machruje.....
To je fakt super rekace a hlavne super rada
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)