Fotit to nebudu, ale místo autíček nebo věcí na auto/auta sbírám sklo a keramiku co se mi líbí. Nemusí mít historickou hodnotu, ale hlavní je aby se mi líbila. Takže něco starého z bazarů něco nového kvůli ceně jako třeba napodobeniny nádobí cibulák. A nějak mi začíná docházet místo
-> J3STER: takovejhle žárovek a výbojek máme v areálu plnej opuštěnej sud, od předchozího nájemce.... poprve jsem držel v ruce 1000 a 500W žárovku... klasický kulový s vláknem.
Dnes jsem dostal mail od kamaráda co je pracovně v Německu.
z dnešního odpoledne v Německu... :-).............zní nadpis. Je to vášnivý sběratel výbojek a všeho kolem veřejného osvětlení. Neodolal a hned vyzkoušel nové úlovky.
-> Don_pepe: Mám tady tohle, je to vyříznutý z balíků, na těch z HK jsou moc hezký obrázky, tak mi to bylo líto vyhodit. Jestli je chceš, tak mi napiš adresu.
-> Don_pepe: Jo taky asi někde máme ještě nějaký starý známky v takových těch malých modrých albech... jen nevím kde. Nechceš nějaké zahraniční známky? Mám tu z Francie nebo z Hong Kongu, co mi přišly věci z eBaye.
-> castrol: nevim,třeba to koupil a zjistil z krabice že je to jinej průměr nebo nevim...ale možná i proto že nejsou moc silný...každpopárně já je načínat určitě nebudu
pioneer ts-106,nikdy nerozbalený,a to je vyráběli v letech 1982 až 1985,made in japan ...sice to láká to otevřít,ale nesmim ...už tak nějak vystavený...musim vymyslet nějakou poličku na ty moje audio kokotiny,už toho mám celkem dost ale tak dost po různu...
kdo mě zná ví že se tak nějak zajmám o starý audio do auta,hlavně pioneery...dneska sem si mimo nějakýho starýho rádia a nějakejch krabicoidů na plato z vrakáče přivezl i tohle...