Hoj lidi jak jsem byl v tom skladu se zbytkama tak jsem tam vyhrabal toto možná by nějaký zdejší gurmám poradil co to bylo nemáme s tátou ani ponětí jen to že to bude asi ze švícarska
Sorry že sem cpu neškoda věc ale nějak mne nenapadlo kam s tim docela mne to hlodá v hlavě.
-> bibendum30: Tak já mám taky doma pomenší sbírečku kamionků v 1:87 a k tomu dva autobusy a pár osobáků, mám to vybalené ve vitríně a když jsem od toho hledal krabičky, bylo mi řečeno, že prej to bylo k ničemu, tak to tatík vyhodil.
-> 1560 03.12.10 15:50:21: Na první pokus jen ochutnávka, zbytek bude na dně pravýho spodního šuplete. Až sesypu, ozvu se.
Pak mám ještě 8 čtverečních metrů malých tvrdých vlakových jízdenek (taky lanovky apod.), ale ty nedám, neb je s nima vytapetovanej strop zahradního šmajchlkabinetu..
-> 1560 03.12.10 12:04:36: Ty bereš i pražský kupóny od "lítaček" ? Těch jsem měl někde 6 půlek z 80. let, mám se podívat, zda se dožily dneška? Zn.: "za odvoz."
-> 1560: Ted už jen stačí zjistit za kolik se jezdilo v té době. Chtěl jsem ti dát co nejvíc indicií aby sis to mohl zjistit. Kamaraduv tata v té době jezdil busem, ale nejezdil městskou, jezdil Otrokovice a okolní dediny.
-> 1560: koukám že jsi kroměřížák, tak jsem se možná spletl. Jezdíval jsem v letech 97 - 99 Z nádraží na Lindovu univerzitu na intr. jedničkou nebo šestkou. a myslím, že lístek byl za minci, tak jsem si myslel že byla pětikorunová. žádnou schovanou nemám.
Mám jen žlutou za 1 Kč, zelenou za 2 Kč, modrou za 3 Kč, červenou za 4 Kč, žlutou za 2 Kč a černou za 6 Kč, těmi se končilo, než bylo odbavování pomocí čipovek... Jo a zlevněnou čtvrtletní za 240 Kč a důchodcovskou legitku.