skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> Jarda: ty hlavne postav Luxe.
-> michael 21.09.21 19:37:23: tudle fotku mam nekde dokonce barevnou, je to hezky, uvazujes o cabru nebo dokonce mtx? na to ja uz mohu zapomenout, jedine bych si postavil repliku....
jeste, ze ty ceny jsou takove, ze ty auta uz nemohu kupovat 

-> Nwkt: nedal, bohuzel, uz jsem se nekolikrat dival....
-> Nwkt: 

-> Matsoft: A nedal jsi ho do druhýho hrníčku?
-> COL: SNAZIM SE NAJIT DALSI ;)
Pěkný... No, cabria mi asi už utekla 

-> Matsoft 10.04.21 14:29:30: to jsem cekal... ono me prekvapilo, ze prodavas tak levne

-> Nwkt 09.04.21 09:33:02: Duchodova pojistka by to byla, kdyby to bylo koupeno pred 10 lety za 50....
PRODANO.
PRODANO.
-> Jirik_Tuňák1983: jeste to trochu nahoru pujde.... krasne auto bude 750-mio, teda ono pekne auto 750 uz ted je....
-> Matsoft 09.04.21 12:56:50: Já to myslel spíše tak, co už to stojí a kam to ještě bude šplhat.
-> Jirik_Tuňák1983: ptal jsem se jednoho klempiry, co dělá rapidy a řekl vyvarka cca 50... A ty, co byly na prodej na Slovensku byly oba shnilejsi
-> havlik: ano. muj inzerat.
Ta cena je vostrá za takovou hnilobu.
-> Nwkt: Ma Kak je taky MK 

-> havlik: Nevim proč se mi ta lokace a iniciály MK spojily s ním
-> Nwkt: myslíš že to je kubiny? Každopádně bych řekl že jako prodejce je Makak
-> havlik: Došlo na důchodovou pojistku?
Já si jednou zkoušel sednout do Davesovi 595, nebo co to přesně je, no a jako bohužel. Zlatá Miata
Ono když půlku vejšky auta zabírá přední sedačka, tak je to těžký.

-> U-Geen: Bingo 

-> Jirik_Tuňák1983: mno řek bych, že Nwkt měl na mysli spíš podobost tvaru otevřený střechy, než naše boubelaté tvary :-)
-> U-Geen: -> Nwkt: Hele, vy dva buřtíci, já se nebudu mačkat s celou family ani ve Smartu. 

-> U-Geen 04.04.21 03:08:53: tunak ve fiatku?
to mi zas pripomenulo, jak jsem na hranicich mezi kyrgyzstanem a ruskem videl obrovskyho duchovniho v zaporozci :)

to mi zas pripomenulo, jak jsem na hranicich mezi kyrgyzstanem a ruskem videl obrovskyho duchovniho v zaporozci :)
-> Nwkt: to jsou sardinky a ne tuňák
-> Jirik_Tuňák1983 03.04.21 20:27:31: jj a do normalni garaze by se mi vesly 2 kusy :) vlastne jsme jeden cas parkovali zigula 2101 a fiata 600 v jedne garazi a bylo tam jeste misto, ja tam ted mam rozebranyho luxe a MTX Roa (se kterym vyjizdim) a misto tam uz zadne neni 

-> Jarda - zrušená registrace 03.04.21 20:22:15: Kdyby to nebylo auto víceméně k prdu, tak by se mi to do města a okolí líbilo taky.
Ale nechceme navyšovat počet aut v rodině a něco univerzálního je přeci jen výhodnější.
Tenhle je třeba v pěkné kombinaci barev.

Tenhle je třeba v pěkné kombinaci barev.
-> Jarda - zrušená registrace 03.04.21 20:22:15: Dobrý je i toto. 

-> Matsoft 03.04.21 13:44:38: tak super, ja se asi spokojim s Vckama... hlavne volant predelavat nechci
-> Jirik_Tuňák1983: ale todle je pro me inspirace, kdyz uz by cloveku vadilo, ze sviti na hlavu
-> Jirik_Tuňák1983: ale todle je pro me inspirace, kdyz uz by cloveku vadilo, ze sviti na hlavu

-> Jarda - zrušená registrace 02.04.21 11:21:18: 136. jak s dokladama zatim nevime.... cesta na normal doklady zatim je....
-> Jirik_Tuňák1983 02.04.21 18:47:59: tjn, cumim, ze se delalo i ve vice generacich, to jsem ani nevedel...

-> Jarda - zrušená registrace 02.04.21 16:10:41: To určitě ano. Ale prostě když vezmu E30 od TC Baur, tak je také hezčí klasická E30 Cabrio, byť do ní více fouká..
-> Jirik_Tuňák1983 02.04.21 15:36:27: jel jsem v nem kdysi s Matejem do Madarska a je to fakt komfortni, diky tomu okenku Ti nefuci na hlavu z boku jako u MTX a nejsou v tom turbulence jako bluesky.
No budu s nim muset taky pohnout...
No budu s nim muset taky pohnout...
-> Jarda - zrušená registrace 02.04.21 11:21:18: Ale MTX to není. S tím bočním okénkem se asi nikdy nesrovnám.
-> Matsoft: bo mi vezli sporta, tak tu jejich červenou flotilu poznám. 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak to by mne zajimalo jak jsi to poznal... ANO, kdyz nemuze kamos, co mi vozi auta, tak mi to vozi KOHLMAN & HASEK
-> Matsoft: dle návěsu Kohlmann Hašek?
-> dragon_cb_cz: jen na V nebo prihlasit v Polsku...a odtamtud uz to jde na normalni znacky... a 10%clo a 21% (nebo 20%) DPH
-> dragon_cb_cz: dan + clo platíš od 1.1.21
-> Matsoft: A jak to zatím funguje? Stále bez cla atd, ale přihlásit už nepůjde na běžný značky?
-> Matsoft 12.01.21 17:05:33: hustý Loprais to prodal? Je tajná cena i majitel? Klidně SZ čistě ze zájmu kam se podařilo stačit.
Probehla zmena majitele.... v originalnim nemeckem TP zapsana sada spojleru GUNSCH a i jako upravce....
-> Matsoft: odpovim si sam... vi to Kubina.. ten ho sem dostal.... a mel by byt kdesi u Caslavi....