skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> Matsoft: Tak, je to prospekt, takže bych si tim tak jistý nebyl. Ale všimnul jsem si, že mám úplně stejnou anténu. 

-> michael: jo.. je to on.. podle detailu
-> michael: to je ten zluty Lux?
-> Jožynek : jen jsou v clanku nepresnosti
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 01.11.22 11:46:09: no a tenhle zcestoval opravdu Anglii a Maltu ... Zlutej byl postavenej na Maltě z GB prestavboveho setu.
-> Eidy: hele nevim. pry nekdo po ceste zastavil kamose zda mu to hodi do Liberce.. a to bylo cestou
-> Eidy: Merak .. to je jak si s ním dojezdil Jeremy ..
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Kdopak si nechal dovézt Merak?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ty jo hodne slusnej naklad :)
a jeden další privandrovalec, co zcestoval 2 evropske zeme, aby prijel zpet do CR
-> john simple: kamaradovo auto v krasnem stavu... sednout a jezdit....
Tak.... neco z historie.... Prvni majitel SKODA MALTA, druhy majitel (od roku 2006) az dosud... Auto nebylo vyvarovano.... pouze lehka havarie predku..... Majitel odrizl cast oblouku, ktera jde k prednimu oknu... nicmene nebyla vyhozena a bude navarena zpet. Jedina vetsi koroze je na podlaze u ridice (vpravo). Vice foto bude casem.
I takhle konci kabriolety na Malte.... Kdysi tu probehla fotka bileho Standarda v kontejneru.... Ten kus byl sesrotovan.... a udajne stejny osud potkal i tento kus..... Ale.... kdo vi?!
Abych to tu trosku ozivil.... myslel jsem, ze jsem sem daval tu fotku pred cca 5 lety, ale nikoli....
-> COL: schválně Pavlovi zavolej. Já to auto znám dobře a ten stav je opravdu velice slušný, není potřeba žádná investice.
-> COL: tam už jde spíš o zdravý úsudek, jestli investuju mega do škodofky, která bude pořád jen škodofka, jen na tebe bude víc foukat, a nebo koupit za ty peníze něco co je technicky jinde byť třeba starší...což sem volil já. Ale je to věcí každého
-> Matsoft: Hmm hmm...., cloveka svedi ruka, tohle se mi na pohled fakt libi, otazka je stav (prvni pohled je dobry, ale to nic neznamena), kazdopadne by to znamenalo si nekoupit jiny planovany stroj a zasekat se na skodovkach (zas bych ale usetril).
-> isti: dulezitejsi je ted asi to b)
-> isti: dulezitejsi je ted asi to b)
-> COL: posledni pekne auto co vim se prodalo nakdy napodzim.... za 750, ale to byl lux, ale taky origo stav.... u Standarda protoze je zadanejsi vidim cenu vys.... jiny kamos mel nabidku 850 a neprodal... realne hezky auto (na ktery se nemusi prakticky sahat) dneska je kolem mega....
-> COL: Myslíš na reálnú cenu alebo na to kolko za to pýtajú?

-> Matsoft 23.06.22 12:37:11: vypada pekne, kolik ted muze byt realna cena?
-> Polyš: kamos
-> Matsoft: Co je zač ten Kolarovič? Prodává i GLI.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: netusim.... ale ten co se renovoval na Slovensku ponekdu zamrzl... treba je to on....
Edit: Je to ten co se renovoval na Slovensku....
Edit: Je to ten co se renovoval na Slovensku....
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Irsky stodolak je uz delsi dobu v GB. A neni zatim na prodej..... tohle jsou stare fotky z prevozu.
Irskej stodolák objeven a někym zakoupen?
-> Bukaj: No vidíš, já se zaměřil na tuhle fotku, ale až teď koukám, že je to jiný auto.
img.auto.cz/foto/.../5929 812.jpg?v=0&st...

img.auto.cz/foto/.../5929 812.jpg?v=0&st...

-> Eidy 19.11.21 10:26:59: Barva čalounění? Jakého?
-> Eidy: ale prohnutý p.nárazník sedí,
-> Matsoft: Nesedí více detailů, především barva čalounění a nálepka na zadním čele.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to je s nejvetsi pravdepodobnosti www.auto.cz/v-cesku-je-na
-prodej-unikatni-rapid-cab
rio-tuhle-verzi-skoda-prod
avala-v-britanii-131189
jen uz nema hardtop
jen uz nema hardtop
auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-rapid-136-cabriolet
.php vidim poprvé, ani sem neměl tucha že tu na okrese jeden je
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: taky bych řekl že je to nejojetejsi kus.
-> Matsoft: však to tak beru, ale na tomto konkrétnim kusu je to lamino fakt naházený hlava nehlava oproti ostatnim, je mi jasný že jestli se bude dělat tak bude výsledek snad uplně jinde
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ale je to proste Gunsch.... nebo je a neni... v technicaku je razitko Gunsch... Pavel ma i sehnana Audi svetla... takze casem se z toho snad vyloupne hezke auto.