-> SexyStroj: Každý mi říká, ať si to nechám tak na díly, a koupím hezčí. Taky jsem našel krásnou za 6t se zaplacenou EKO, ale v téhle už 3 roky sedávám, a přirostla mi k srdci. Jo, z venku vypadá příšerně (zatím), ale uvnitř (myslím v motoru) se ukrývá to důležité. Motor je v dobrém stavu, seřízen ještě poctivým mechanikem, který to uměl tak, jak já to uznávám-podle oka a ucha. Lítá bezvadně, a stačí ji 5 minut jezdit, aby se hnula, a startuje na drc. Převodovka je taky bezproblémová, o řízení a brzdách nemluvě. Akorát hadičky chci vyměnit, vzhledem už totiž připomínají popraskanec. Že seřere nějakou kačku je mi jasné, ale rozloučit se s ní nedokážu, a na další místo není. Navíc to, že teď vypadá příšerně, je dobrý plašič "veteranistů", kteří by mi chodili počítat neoriginální věci, takže dokud nenašetřím na kompletní vyvaření všeho, prostě skoro renovaci, i s lakem (VB) a prostě vším, budu si ji pomalu přizpůsobovat, jak jsem se již zmínil: repráčky, taky plánuji přístrojovku s otáčkoměrem, tramvajovej zvoneček, atd. Favoriťáckej volant mi taky nevadí. Pro mě je zatím nejdůležitější jedna věc-aby prošla STK a dva roky mě dokázala vozit.
Jo, o tygra určo zájem je, cokoli co přidá vzhledu interiéru i exteriéru je vítané!

Budu moc rád. Jakmile budu po STK, budu se věnovat tomu interiéru, tak pak slavnostně přijedu s Šádinkou do KH