skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> 11mAjA11 24.10.24 08:18:34: to už je celkom slušný "vzorkovník" :)
No z jednoho ráfku dobrá bilance..
Pak si má člověk nechat někde vyvažovat kola...

Pak si má člověk nechat někde vyvažovat kola...
-> isti: To asi můžeš, ale po jednom hřebíku pět minut brousíš...
...co je to "železobetónové sklo"?

...co je to "železobetónové sklo"?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Husté,ale s hociktorým to môžeš na chvílu

-> isti: No? Dyk to je ten retez, se kterym muzes rezat zelezo 

Pozerám píly na bazoši,a vyskočí raklama na reťaz za 300€
allegro.sk/ponuka/retiazk a-na-zachrannu-pilu-stihl- 3-8-1-6mm-72ogn-50cm-ms-46 2-c-m-r-15334202395?utm_fe ed=5...

allegro.sk/ponuka/retiazk a-na-zachrannu-pilu-stihl- 3-8-1-6mm-72ogn-50cm-ms-46 2-c-m-r-15334202395?utm_fe ed=5...
-> hans1 26.09.24 19:07:59: jo na bazoši a sbazaru myslím. V áčkách jim za to nabízeli 1000Kč na protiúčet. Jako neříkám že to byla úplně krasavice, měli to tak divně posprejovaný různý šrámy a jeden práh byl načatej, ale jinak to jelo hezky, nic v tom nemlátilo všechno fungovalo. Pak už se ptali jestli to nechci zadarmo, nebo zlikvidovat na díly, což mi přišlo teda škoda.
-> Tomaso435 26.09.24 20:56:48: Hele já s tím prodejem spíš nechtěl mít nic společnýho, jen mi náhodou psal zákazník jestli servisuju i fábie, že shání pro manželku něco levnýho, tak jsem mu to dohodil, původně to vypadalo že to nevezme, protože manželka nechtěla červenou a modrou
ale asi jí to nějak vysvětlil
-> Tomaso435 26.09.24 20:56:48: Hele já s tím prodejem spíš nechtěl mít nic společnýho, jen mi náhodou psal zákazník jestli servisuju i fábie, že shání pro manželku něco levnýho, tak jsem mu to dohodil, původně to vypadalo že to nevezme, protože manželka nechtěla červenou a modrou

-> saskyn2: to je divný , tohle by za 10 vzal na bazoši každej a druhej den za 35 nabídl dal....
Vědět že máš tohle za 10, mám ji doma a konečně s klidným svědomím vyhodím křupavou Felicii
Vědět že máš tohle za 10, mám ji doma a konečně s klidným svědomím vyhodím křupavou Felicii
-> saskyn2: na bazoši?
-> Tomaso435: 1.2. Měli to na inzerci asi 3 týdny a nevolal na to jediný člověk.
-> saskyn2 26.09.24 15:23:59: co to mělo za motor? Za 10 supr cena... Do lpg s tím 

Tuším v tom koupi s čerstvou STK, ale jezdí v tom buchta s dětma..kde, jak a kdo ji to kupoval raději ani nebudeme zjišťovat...akorát bych byl nasranej a toho co to takto sprasil a prodal, bych asi fyzicky napadl..raději nevědět...
-> 11mAjA11 26.09.24 10:23:05: tu sa da dodat len jedno , aj rumun by zavidel....sila
-> Pavel P@nkáč: dneska se za desítku prodávají celkem slušný fabie. Teta se teď jedny zbavovala najeto poctivých 160t a za 10t nikdo ani nezavolal. Nakonec to vzal můj zákazník na dobiti pro manželku co 5 let nařídila. Strejda to myslím ani neví radši, to 15 let opečovaval a teď si to koupí někdo kdo to do půl roku sešrotuje

-> saskyn2: i to je možné, ale zas auto za 10ku se do servisu už málo kdy dostane:)
-> Pavel P@nkáč: Něco mi říká že nový brzdič, trubka a práce bude půlka ceny auta

-> 11mAjA11: je to spíš oprava na dojetí no
ale natahnot novou trubku a dát novej brzdič nebo ho rozcvičit není zas tak náročné.....

-> 11mAjA11: wtf???
toto niekto v takomto stave kupil?

Funkčně jsou brzdící pouze přední kola a jedno zadní na RB..mám takové nedobre tušení že tohle už bylo upraveno na STK..následně prodáno...ale pravdu se už nikdo nedozví..jako bonus spálené obě žárovky brzdových světel..
Zákazník uvádí závadu, rozsvěcí se ABS s aktivací pumpy ABS při brzdění.
Mno auto má ještě 1.5 roku platné STK...
Co k tomu dodat..
Mno auto má ještě 1.5 roku platné STK...
Co k tomu dodat..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Asi tak
-> minno: Z čelnej strany to ani nebije do očí. že je to podvod.
-> minno: Z čelnej strany to ani nebije do očí. že je to podvod.
-> Tomaso435: Ja nevynýšlám také blbosti.Vďaka ale z ČR asi nie kvôli preprave.
-> isti 23.09.24 21:30:24: a nechceš rovnou blok s tím nalitkem abys tam nemusel nic lepit? ....
-> isti 23.09.24 21:31:27: Ale ako vynaliezavosť zaujímavé

-> isti: Hodne chabe :-)
Favorit shnilej natolik, že podkladový kola se mu bortí do kastle
-> Milan 136: To je nějaká tráva/sláma
-> Strycek Marty 22.09.24 11:50:45: Co to je pod ní? Bláto?
Při nočním objevování vraků jsme s kamarádem objevili tohle auto, který si cca 2 roky zpět pamatuju před nedalekým servisem s odstrojeným předkem ready na vyvaření. No asi to úplně nedopadlo, od posledně dostala jen přední blatníky a přesunula se na sídliště, kde poklidně chátrá a asi to nikdo neřeší.
-> Tomaso435: holky se snazily...
Favo prospekt... A vypadá že toho fotily vic. Na jednu stranu prospektu s jinýma kolama a na druhou stranu prospektu zase s jinýma :-D
-> minno: Šičky,pičky,sučky to je to isté

-> isti 08.09.24 12:21:51: šičkám, či sučkám?

-> isti: 

-> castrol: Ukážem foto šičkám v práci či nemajú záujem.

-> isti:
ale psovi to je jedno

-> castrol: Nechutné

-> isti: hračka pre havkača
-> Milan 136: Nebo pro manželku... 

-> Milan 136: Neskúmal som ale asi je to ohybné.
-> isti 07.09.24 21:39:53: Nějaká hračka pro psa?
-> ulicek: Tak proto se mu take rika Tree Chicken (stromove kure)
Jen tak se jedu projet na ctyrkole po lese a na co nenarazim
vcera jsem ho udelal k veceri, kam se na sírovce hrabe nejake bedla , řízky luxusní

-> Bukaj: Hledám furt dokola..
Mám tam metrů snad šest, takže většinou najdu, ale stálý místo už nějak nemají. Krom těch s poutkem - ale dost často na něm bohužel nevisí.

-> Jozka 06.08.24 01:19:41:
Kolikrát jsi hledal?
Mám dvě místa, kde mám položený metr a když ho nenajdu na jednom, jdu na druhé. Ještě se mi nestalo, že bych aspoň jeden nenašel.

Mám dvě místa, kde mám položený metr a když ho nenajdu na jednom, jdu na druhé. Ještě se mi nestalo, že bych aspoň jeden nenašel.