skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Akční edice Favorit/felicia
prohledat
552 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 13.05.2013 do 01.11.2024, založil/a Flasch1994
-> minno 25.02.20 18:38:51: vpoho... ujel jsem pres 100km s nivou, ktera mela funkcni 1 predni tlumic a to fakt neslo udrzet na ceste, zadek lital pul metru nahoru a dolu - oba se odtrhly jardaj.rajce.idnes.cz/Str
edni_Asie_-_Polsko%2C_UA%2
C_Rusko%2C_Kazachstan%2C_U
zbekistan%2C_Tajikistan%2C
_Kyrgyzstan_2017 jinak ja nikdy nemel moc potrebu nejak tlumice menit, zlutej rapid ma zadni puvodni hrubo pres pul mega km, predni ma teda nekolikate (predni za 350tis. km jsem daval druhe), jedine kde ted uvazuju o vymene tlumicu je naftova octa 4x4, po 348tis.km se ten zadek uz docela dost houpe
predni nevim jestli tam nekdo menil, ale jsou origo a pruziny jsou meyle, coz je divne, spis bych rekl, ze je nikdo nemenil a jsou OK

-> Jarda: To už musí byť iná plavba s tými tlmičmi.
-> suri 25.02.20 07:22:16: me uz po 300tis.km vytekl jeden zadni tlumic, ale predni mam jeste oba puvodni :), zadni bubny jsou puvodni, co ted bude chtit udelat je puvodni spojka, pod hlavou nejak stale drzi cernej temac (neuveritelne, vzdy, kdyz zacnu uvazovat o vymene, tak se to zlepsi), a jak jsme dosli k tomu, ze mi hridel kloubku dre o vyvrt v diferaku, tak to dela stale a stale jezdi a huci :), udelam to pri spojce vse, asi tam zkusim jinej kloubek a kdyz to bude stejne volnej, tak menim celou skrin, stejne bude muset ven na spojku...
-> SO545: ja mám len 305tis ... mala by viac nebyť roku státia
-> suri 24.02.20 19:01:25: nove nie. ale ma alebo mal kde co.
sam ma este feliciu ktora jazdi na LPG a ma nieco ku 400000km
sam ma este feliciu ktora jazdi na LPG a ma nieco ku 400000km
-> SO545: na Feliciu zaujímavé nič?
-> suri 23.02.20 20:15:04: to zhanali kade tade...ale jeden zadny naraznik novy a original ma kamarat co kseftuje s dielmi. Ak to mlada niekde oprie tak dostane dalsi...
Ale zohnat nato nieco uz skoro nejde...
Ale dnes som zhanal na A8 z 98 tusim ... rozvodove koleso na klukovku...tiez uz nejde objednat.
Ale zohnat nato nieco uz skoro nejde...
Ale dnes som zhanal na A8 z 98 tusim ... rozvodove koleso na klukovku...tiez uz nejde objednat.
-> SO545: a kde ste brali diely?
Mal som tu cest riesit poistnu udalost na favorite rv 91
vymena naraznika a zadneho svetla.
stav auta : ako nove...40000km bez hrdze , povodny lak a vsetky skrutky vratane kociek v narazniky slu povolit ako po masle....sanka dole.
vymena naraznika a zadneho svetla.
stav auta : ako nove...40000km bez hrdze , povodny lak a vsetky skrutky vratane kociek v narazniky slu povolit ako po masle....sanka dole.
Neví někdo od kdy se začal prodávat Favorit Komfort?
-> Jarda - zrušená registrace 11.02.20 00:45:43: Aj nové favo sedačky tam majú normálne plech, a nie nejakú sieť.Akurát tam sa vedel ten plech roztrhnúť, tak to mierne sadlo dole...
byly tam rozdíly mezi fávem a formanem v něktrejch edicích... takže že to jedno má tak a krátkej tak je v pořádku
-> Peca: Dee má 2 blackliny, nevim jestli má u některýho foto interieru v kartách
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jj Solitaire jsem taky viděl a měl černý. A u černého auta ze by dávali standartne obyč bílý strop?
-> Peca: forman měl šedý, na fávu mám černý(oba solitaire)
-> Peca: aj ja mám bledý strop vo formane. Takže nie si sám...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Zajímavý, má tam černý strop. Já mám v Blacku bílý. Černý dostával z fabriky určitě Silverline, ale Blackline? Má tu ještě někdo Blackline s bílým stropem?
-> Tomaso435 10.02.20 18:36:22: ja uz mam prosezenou v rapidu za vic jak pul mega km :) ale u fava se prosedi snaz, nez u feldy, protoze felda ma zespod pod molitanem derovanej plech a favo jen takovou sit a pres tu se ten molitan proste protlaci

-> Bukaj: kdo by se s tim sral ... taky to tak mám ve feldě, resp mám dvě pravé . :-D
-> Tomaso435: A přitom je tak jednoduché - když už ty sedačky jsou venku, prohodit i sklápěcí mechanismy...
-> Lamac: jistě že jo. po 150 000km sou ty sedačky uplně mrtvý tak aby při projížďcě tě to nijak nesralo tak to máš prohozený :-D
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 09.02.20 12:01:02: Nemá náhodou prehodené predné sedačky medzi sebou?
-> Jarda: ... vyměním škodu favorit plus cca 1000 položek nd za byt 3+1
a ještě na tom prodělám, ale to nějak překousnu 

-> Tomaso435 09.02.20 12:08:36: ale melo by byt generalni nalesteni :)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: koukám z generálních oprav jsme se dostali na pojem generální servis :-) žili byli .....
-> Zeke-ten šestý 25.01.20 19:36:02: Zas na chvíli, než ho pustíš mě jo ? 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 25.01.20 20:47:54: tiež ma zaujal...
Nevíte někdo od kdy do kdy se dělal Favorit Komfort a poměr barev Iris a Malachit?
-> Peca: pak podej report...nebo založ kartu
má zajimavý zadní podnárazník

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
že bych se tam jel v pondělí podívat? 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nech toho, nebo budu muset zase koupit formana :D
Nevie niekto kde by som vedel zohnať originál stredové krytky na elektróny Favorit sportline/excelent ?
-> castrol: Aj ja rieším občas blbosti ale....Nemôžem za to,pre mňa sú tieto hranaté autá IBA favorit.
-> isti: no ked ho dava do origa nie
-> Peca 08.01.20 12:50:39: A nie je to jedno?

-> MATTESS: Takže by ho mít v základu neměl. Ok
-> ToMi: Kdyžtak mi jedno originální s úchyty na dva šrouby v rohu zbyde, kdybys ses rozhodl pro 

-> Tomaso435 08.01.20 12:59:20: a marathon měl křídlo, jinak to byla spiš asi doplňkovka. Strejc když kupoval novýho Favouše, tak si tam vše co tehdá šlo nechával domontovat v salonu, dostali občerstvení a koukali jak mekánici makaj
-> Peca: Tiež rozmýšlam či tam to krídlo dať, aj keď viem na na Formane nebolo z fabriky.
-> Peca: img.cncenter.cz/img/.../2
256260_.jpg v Uk co sem koukal měl každej black oboje křídla, ale to je spíš vylepšení aby se to vubec prodalo od tamního dýlera :)
-> Tomaso435: Já si to tak myslím taky, jen vlastně nedokážu najít "důkaz"
-> Peca: jesi nekecám tak křídlo měl jen sportline . a marathon myslim. jinak to bylo příslušenství.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 08.12.19 21:13:02: o akční edici sprint se uvažovalo, dokonce byl navržen prospekt, ale nakonec z toho sešlo ...
Měl favorit Black Line v originálu zadní přítlačné křídlo u stěrače, nebo jen horní stříšku nad brzdovým světlem?
Viz obrázek z prospektu - řekl bych, že by bylo křídlo vidět, kdyby měl, ale možná se pletu
Viz obrázek z prospektu - řekl bych, že by bylo křídlo vidět, kdyby měl, ale možná se pletu
-> Zeke-ten šestý 06.12.19 07:51:10: tam se nejak dostanes a domu projedes asi 7tis.kc za benzin, to me stalo jen stazeni 20km z francouzke dalnice...