skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prekupnici stale jsou :(
21:44:08
01.03.2018
01.03.2018
Chali
-> krup: To nic neřeší na tom,co jsem psal.Jde poslat do háje i slušně a to je vizitka obchodníka.Pokud jseš stejnej jako on tak jsi jen ten dlaždíč
21:35:28
01.03.2018
01.03.2018
krup
21:31:36
01.03.2018
01.03.2018
Chali
-> krup: Transparentní možná jseš,ale styl jakým se bavíš v SZ není hodnej obchodníka,ale spíž dlaždiče
21:27:03
01.03.2018
01.03.2018
krup
-> ulicek 01.03.18 16:56:17: jo dyt v klidu, ja se na tebe nehnevam, ze si se pak neozval, nebo ze si me to neprodal (a uz vubec ne za to, ze jsme si rekli 25 - i kdyz si byl vlastne ochotny to prodat za 15 - pro me bylo 25 all in ok a po pravde, dal bych ti klidne i 30 ;) )
Spis me jen zarazi, “ze se nad tim pozastavujes” - nad tim, zr to dalsi majitel inzeruje (mimo panovo “lhani” samozrejme..) - inzeruje jen auto, ne? Treba to bral primarne pro ty komponenty - ktery v souctu cen byly zdarma a karu ted prodava..
Ode me celou dobu vis (erko/e30 jsi me nabizel snad dva mesice pred tim, nez jsme se bavili o tedle glse..), ze jsem obchodnik, resp. ze cast toho celku by obratem zmenila majitele = nezjistil si to “az pak” -> vzdy, kdyz zacinam treba telefonat, predstavujem se jmenem firmya tak -> jednam vzdy transparentne ;)
-> Bery 01.03.18 11:02:13: maloobchodnich 30 za to azto neni blba cena, pokud si pamatuju, bylo to kompletni, akceschopny a propadly to k tomu - M1 GLS je velmi zajima konfigurace :)
(Treba ta cervena, co jsem mel ted ja - - se prodala hodinu po zverejneni videa - jen “na video”, pan ji “na vlastni oci videl az u nas na servisu pri rozpoctovani renovace tyden zpet - davno po tom, co to cele zaplatil a ja na nej prepsal.. )
-> Bukaj: Az budes me t zase nachystanej vetsi balicek komponent, dej vedet - vezmu dodavku, vytrepu prasatko a priplachtim ti odlehcit - cekaji nas ted ctyri renovace “do sroubku” a milion “drobnych praci” na asi 10 autech -> potrebuju neustale od “spotrebaku” po .. (dobovky.. )
-> Pavel P.. 01.03.18 20:03:42: Klasika, takovejch idiotu je spousta, plna huba kecu, moralizuje to a pak to prileze, jako b se nechumelilo a ocekava to “prime-rate” cenu este :))
Ono kolikrat staci se na chvilku zaposlouchat i do “velkych renovatoru” jaci jsou to moralizatori a pritom jedou marze, o jakych se nam nikomu ani nezda
Spis me jen zarazi, “ze se nad tim pozastavujes” - nad tim, zr to dalsi majitel inzeruje (mimo panovo “lhani” samozrejme..) - inzeruje jen auto, ne? Treba to bral primarne pro ty komponenty - ktery v souctu cen byly zdarma a karu ted prodava..
Ode me celou dobu vis (erko/e30 jsi me nabizel snad dva mesice pred tim, nez jsme se bavili o tedle glse..), ze jsem obchodnik, resp. ze cast toho celku by obratem zmenila majitele = nezjistil si to “az pak” -> vzdy, kdyz zacinam treba telefonat, predstavujem se jmenem firmya tak -> jednam vzdy transparentne ;)
-> Bery 01.03.18 11:02:13: maloobchodnich 30 za to azto neni blba cena, pokud si pamatuju, bylo to kompletni, akceschopny a propadly to k tomu - M1 GLS je velmi zajima konfigurace :)
(Treba ta cervena, co jsem mel ted ja - - se prodala hodinu po zverejneni videa - jen “na video”, pan ji “na vlastni oci videl az u nas na servisu pri rozpoctovani renovace tyden zpet - davno po tom, co to cele zaplatil a ja na nej prepsal.. )
-> Bukaj: Az budes me t zase nachystanej vetsi balicek komponent, dej vedet - vezmu dodavku, vytrepu prasatko a priplachtim ti odlehcit - cekaji nas ted ctyri renovace “do sroubku” a milion “drobnych praci” na asi 10 autech -> potrebuju neustale od “spotrebaku” po .. (dobovky.. )
-> Pavel P.. 01.03.18 20:03:42: Klasika, takovejch idiotu je spousta, plna huba kecu, moralizuje to a pak to prileze, jako b se nechumelilo a ocekava to “prime-rate” cenu este :))
Ono kolikrat staci se na chvilku zaposlouchat i do “velkych renovatoru” jaci jsou to moralizatori a pritom jedou marze, o jakych se nam nikomu ani nezda
20:32:53
01.03.2018
01.03.2018
Milan 136
20:18:17
01.03.2018
01.03.2018
hans1
No když jsi zmínil krejčíka,zajímalo by mě kdy ty díly v takovém množství berou...To same ledr...Jinak kdyby byl každý prodejce solidní jako krejčík bylo by to super,ceny sice palba a horní hranice ale služby a domluva 100% takže kdo ho bere do huby by se měl zamyslet.
20:15:08
01.03.2018
01.03.2018
isti
-> Pavel P..: Zmenil názor ,stane sa
-> Bukaj 01.03.18 17:03:39: úplne súhlasím,je to nekonečný boj s triedením a premiesnením dielov ,neviem ako tebe ale mne sa každý mesiac stane že sa nezmestím do rozpočtu ,práve teraz som spísal,veď už je marec že čo by som chcel kúpiť z nasledujúcej výplaty
-> Bukaj 01.03.18 17:03:39: úplne súhlasím,je to nekonečný boj s triedením a premiesnením dielov ,neviem ako tebe ale mne sa každý mesiac stane že sa nezmestím do rozpočtu ,práve teraz som spísal,veď už je marec že čo by som chcel kúpiť z nasledujúcej výplaty
20:03:42
01.03.2018
01.03.2018
Pavel P..
Je to tu sranda číst..... tady na virtu už nic neprodávám z důvodu co psal Bukaj, všechny nasyslený díly mám dobře uskladněné a až nadejde ta správná chvíle nebo budu potřebovat náhle finance, tak třeba něco rozprodám, ale při současný situaci si to spekulativně nechávám ať se to hezky zhodnocuje a nemusim to pak kupovat za nesmysl :-))
.... ale k věci, nejvíc mě dokázalo nasrat když tady jeden nejmenovaný člen pomlouval a urážel například Krejčíka a jiné překupníky dílů a pak u nich vesele nakupoval jakoby nic..... pak tu kdysi urážel i pomlouval mě a co mě fakt dostalo, že mi po nějaký době psal zprávy jestli bych nějaký díl neměl a jestli bych mu něco neprodal
.... ale k věci, nejvíc mě dokázalo nasrat když tady jeden nejmenovaný člen pomlouval a urážel například Krejčíka a jiné překupníky dílů a pak u nich vesele nakupoval jakoby nic..... pak tu kdysi urážel i pomlouval mě a co mě fakt dostalo, že mi po nějaký době psal zprávy jestli bych nějaký díl neměl a jestli bych mu něco neprodal
17:41:04
01.03.2018
01.03.2018
miguelias
-> Bukaj 01.03.18 17:33:15: Pokud se to přejmenuje na "Lháři" tak mám první příspěvek.
17:33:15
01.03.2018
01.03.2018
Bukaj
Takže bych to uzavřel s tím, že nečestní lidé byli, jsou a budou a občas na ně v životě narazí asi každý.
A téma bych přejmenoval - místo "překupníci" bych tam dal "lháři"
A téma bych přejmenoval - místo "překupníci" bych tam dal "lháři"
17:31:03
01.03.2018
01.03.2018
Bukaj
-> ulicek 01.03.18 17:18:14: To nebylo myšleno proti Tobě, to jsem psal obecně jako reakci na to, co poslední dobou různě čtu po internetech, nebo slyším mezi škodováky na srazech
Samozřejmě, že se nezastávám nikoho, kdo zamlčuje informace za účelem vyššího zisku, nebo dokonce lže. Lhaní a polopravdy mi na lidech vadí snad ze všeho nejvíc - bohužel občas se mi stane, že lže dokonce někdo mně blízký (nikoli mně, ale někomu jinému a já vím, že lže), s tím si nevím rady, jak to řešit, když upřímný rozhovor s ním nikam nevede
Samozřejmě, že se nezastávám nikoho, kdo zamlčuje informace za účelem vyššího zisku, nebo dokonce lže. Lhaní a polopravdy mi na lidech vadí snad ze všeho nejvíc - bohužel občas se mi stane, že lže dokonce někdo mně blízký (nikoli mně, ale někomu jinému a já vím, že lže), s tím si nevím rady, jak to řešit, když upřímný rozhovor s ním nikam nevede
17:24:48
01.03.2018
01.03.2018
Bukaj
Jinak dřív jsem některé své přebytky nabízel k prodeji na Virtu (někde v hloubi je ještě můj inzerát), ale toho jsem měl také časem plné kecky - dohadovat se přes soukromé zprávy (ve kterých něco najít je celkem umění - ten systém zpráv tady na tom webu mi přijde nešťastný - konec poznámky pro adminy), navíc handrkování se s poštou, balení atd. Takže jsem se rozhodl, že prodávat už budu pouze cca dvakrát do roka na burze - pěkně z ručky do ručky, bez případných reklamací a problémů s doručením. Jen mi vždycky nějak moc dlouho trvá to třídění - u většiny dílů, které pasují na některý z mých vozů, mám problém je "pustit" do oběhu.
Takže na prodej vybírám buď takové, kterých mám na dva životy, nebo nějaké slušné použité za adekvátní cenu. Poslední dobou se mi také dost často stává, že nakoupím nějaké díly, které jsou sice nové, ale vlivem skladování částečně či zcela znehodnocené - v euforii při nákupu "za dobrou cenu" si toho často nevšimnu
Takže na prodej vybírám buď takové, kterých mám na dva životy, nebo nějaké slušné použité za adekvátní cenu. Poslední dobou se mi také dost často stává, že nakoupím nějaké díly, které jsou sice nové, ale vlivem skladování částečně či zcela znehodnocené - v euforii při nákupu "za dobrou cenu" si toho často nevšimnu
17:18:14
01.03.2018
01.03.2018
ulicek
-> Bukaj: ja to chapu, ale ma narovinu rict, ze to nebude davat dohromady, jako kreten jsem mu rikal co se udelalo, co to chce a navic jsem mu nabidl plno dilu gratis (pouzitych a pouzitelnych).... to me nastvalo, nechci tu zakladat debatu ohledne kdo je a kdo neni prekupnik, at si clovek dela co chce... Ale at nepise, ze je motor po Go, atd to neni pravda!!!
Je mi jasne, ze se to nekomu nelibi, co jsem napsal, ale proste kdyz pro neco jedu a tvrdim, ze je to pro mou potrebu a chci si to postavit a on to obratem pridava, tak to me nastvalo.
All:timto z me strany koncim debatu, jen jsem chtel upozornit na obsah inzeratu a preji vsem hezky vecer...
Pokud to nekdo bude chtit koupit, tak je to propadly poloprevod, motor po vymene oleje, vycisten kos, serizeny ventily, nove tesneni pod parohama atd... jinak zadne go motoru neprobehlo...chtel jsem jen pripadne pomoc, nic vic min...
Je mi jasne, ze se to nekomu nelibi, co jsem napsal, ale proste kdyz pro neco jedu a tvrdim, ze je to pro mou potrebu a chci si to postavit a on to obratem pridava, tak to me nastvalo.
All:timto z me strany koncim debatu, jen jsem chtel upozornit na obsah inzeratu a preji vsem hezky vecer...
Pokud to nekdo bude chtit koupit, tak je to propadly poloprevod, motor po vymene oleje, vycisten kos, serizeny ventily, nove tesneni pod parohama atd... jinak zadne go motoru neprobehlo...chtel jsem jen pripadne pomoc, nic vic min...
17:03:39
01.03.2018
01.03.2018
Bukaj
-> krup: -> SO545:
Nojo, je to těžké, když někteří lidé vidí jenom špičku ledovce. A to platí obecně, nejen mezi škodovkáři...
...vysvětluj pak někomu, že to, že jsi něco koupil a zanedlouho prodal se ziskem, nebylo tak úplně "zadarmo". Asi nejvíc kecají vždycky ti, kteří jen sedí doma na prdeli a tiše závidí. Kdyby totiž zkusili tu prdel zvednout, asi by pak mluvili jinak...
Možnosti mají všichni plusmínus stejné, záleží na každém z nás, jak se svým životem naloží a čemu se bude věnovat a jaký z toho bude mít užitek.
Proti překupníkům nic nemám, je to práce jako každá jiná (navíc s bonusem, že když je člověk šikovný a nemá to jako HPP, nemusí při tom podporovat úředního šimla víc, než je nutné), naopak leckdy uvítám, že vím, kde shánět něco, co zrovna nemám a potřebuji.
Sám jsem v situaci, kdy by mne někdo mohl nazývat překupníkem a nic bych mu na to nemohl říct - ne pro všechny díly, které nakoupím, je "Bukajovo" konečnou stanicí. Nicméně kdybych si spočítal, kolik času, financí, naježděných kilometrů, prostředků na čištění dílů atd. tomu věnuji, zjistil bych, že jsem neustále těžce v mínusu (kdybych místo vrtání se v autech a nakupování starejch krámů pracoval a spořil, byl bych za 15 let od studií, vzhledem k mým nevysokým životním nákladům, už celkem v balíku). Ale co naplat, když mne to baví...
Takže jediné, co mi na některých prodejcích vadí, jsou nepravdivě uváděné údaje o původu věcí, totéž platí o nepravdách kupujících, ovšem nikdo mne nenutí něco prodávat a pokud dostanu zaplaceno, co si řeknu, tak je mi vcelku fuk, že kupující to posléze prodá dráž - to je jeho věc. Asi jediné, co by mi vadilo, by bylo úmyslné znehodnocení prodané věci kupujícím - ač je mi do toho taky prdlačky, když už mi ta věc neříká "pane", tak nesnáším plýtvání, zvláště, když jsem něčemu věnoval kus života...
Jinak pro ilustraci, jak "těžký je život překupníka" - již dva dny třídím za poslední půlrok nasyslené a vyčištěné díly (očistou projdou zpravidla hned po nasyslení - nemám rád špinavé a halabala uložené díly), abych z nich vybral něco na burzu do Nupak, která se koná příští sobotu. Potřebuju jednak uvolnit nějaké místo, ale hlavně doufám, že něco prodám a zalepím tím trošku svůj rozpočet - poslední měsíc jsem utratil za díly víc, než jsem si mohl dovolit
Takže třeba takto vypadá aktuálně má předsíň (vše, co těm bednám s vyčištěnými a naceněnými díly předcházelo, bohužel vidět není, ale baví mne to a mám rád určitou kulturu prodeje), teď už jen doufat, aby za týden na burze bylo rozumné počasí...:
Nojo, je to těžké, když někteří lidé vidí jenom špičku ledovce. A to platí obecně, nejen mezi škodovkáři...
...vysvětluj pak někomu, že to, že jsi něco koupil a zanedlouho prodal se ziskem, nebylo tak úplně "zadarmo". Asi nejvíc kecají vždycky ti, kteří jen sedí doma na prdeli a tiše závidí. Kdyby totiž zkusili tu prdel zvednout, asi by pak mluvili jinak...
Možnosti mají všichni plusmínus stejné, záleží na každém z nás, jak se svým životem naloží a čemu se bude věnovat a jaký z toho bude mít užitek.
Proti překupníkům nic nemám, je to práce jako každá jiná (navíc s bonusem, že když je člověk šikovný a nemá to jako HPP, nemusí při tom podporovat úředního šimla víc, než je nutné), naopak leckdy uvítám, že vím, kde shánět něco, co zrovna nemám a potřebuji.
Sám jsem v situaci, kdy by mne někdo mohl nazývat překupníkem a nic bych mu na to nemohl říct - ne pro všechny díly, které nakoupím, je "Bukajovo" konečnou stanicí. Nicméně kdybych si spočítal, kolik času, financí, naježděných kilometrů, prostředků na čištění dílů atd. tomu věnuji, zjistil bych, že jsem neustále těžce v mínusu (kdybych místo vrtání se v autech a nakupování starejch krámů pracoval a spořil, byl bych za 15 let od studií, vzhledem k mým nevysokým životním nákladům, už celkem v balíku). Ale co naplat, když mne to baví...
Takže jediné, co mi na některých prodejcích vadí, jsou nepravdivě uváděné údaje o původu věcí, totéž platí o nepravdách kupujících, ovšem nikdo mne nenutí něco prodávat a pokud dostanu zaplaceno, co si řeknu, tak je mi vcelku fuk, že kupující to posléze prodá dráž - to je jeho věc. Asi jediné, co by mi vadilo, by bylo úmyslné znehodnocení prodané věci kupujícím - ač je mi do toho taky prdlačky, když už mi ta věc neříká "pane", tak nesnáším plýtvání, zvláště, když jsem něčemu věnoval kus života...
Jinak pro ilustraci, jak "těžký je život překupníka" - již dva dny třídím za poslední půlrok nasyslené a vyčištěné díly (očistou projdou zpravidla hned po nasyslení - nemám rád špinavé a halabala uložené díly), abych z nich vybral něco na burzu do Nupak, která se koná příští sobotu. Potřebuju jednak uvolnit nějaké místo, ale hlavně doufám, že něco prodám a zalepím tím trošku svůj rozpočet - poslední měsíc jsem utratil za díly víc, než jsem si mohl dovolit
Takže třeba takto vypadá aktuálně má předsíň (vše, co těm bednám s vyčištěnými a naceněnými díly předcházelo, bohužel vidět není, ale baví mne to a mám rád určitou kulturu prodeje), teď už jen doufat, aby za týden na burze bylo rozumné počasí...:
16:57:58
01.03.2018
01.03.2018
ulicek
-> krup: ohledne te e30 bych pomlcel, to co jsi mi napsal, tak to mi stacilo a rozesmalo :D
16:56:17
01.03.2018
01.03.2018
ulicek
-> krup: nabizel jsem ji za 25 a spolu jsme mluvili, telefon jsem zvedal pokud si dobre pamatuji a receno bylo, za se ozvu... jelikoz jsem se podival na tva videa a usoudil, ze by se obratem prodavala, tak jsem se dale neozval... ne ze bych telefon nezvedal! Ale jak jsem psal, nemam rad lidi, co veci preprodavaji, tot asi vse (vec nazoru) nekdo se tim zivy, nekdo to ma jako konicka. A myslim si, ze k kope dilu, to nebyla spatna cena...
16:22:45
01.03.2018
01.03.2018
SO545
-> krup 01.03.18 16:17:29: pohlad z ineho svetla....
hold medzi prikupnikom a beznym uzivatelom je sakra tenka ciara..
pred cca 2rokmi som kupoval blatniky po 5-15e ... kde tie ceny su.
spustu dielov dostal za vypratanie garaze...
hold medzi prikupnikom a beznym uzivatelom je sakra tenka ciara..
pred cca 2rokmi som kupoval blatniky po 5-15e ... kde tie ceny su.
spustu dielov dostal za vypratanie garaze...
16:17:29
01.03.2018
01.03.2018
krup
-> ulicek 28.02.18 12:29:38: ..pamatuju-li si to dobre - pokud ne, tak me prosim oprav - tak si ji sam inzeroval na bazosi za 30+, ne? Ten inzerat mel nekolik verzi, ruzne seznamy dilu k tomua tak, ze?
(A byla i tady v inzerci)
Mluvili jsme spolu pred vanoci, ze si pro to prijedu a ze se ozves, az to stihnes pripravit k odvozu - pamatuju-li se dobre, mluvili jsme nekde o 25-30 tis all in, ze?
Nezvedal si tefony a oak jsem nasel nasi starsi debatu, kdy si chtel vymenit e30 za moji prvomodelovou 110r a ja to odmitnul -> usoudil jsem, ze ses nafucenej a nechal to bejt..
=> sam si to nemohl za 30 prodat, me si to odmitl prodat za 25 .. prodas to nakonec za 15 a ted ses nafucenej, ze z toho borec udela treba 45 v souctu?
Omlouvam se, ale nerozumim. “Prodal jsem mu to protoze to byl skodovkar”.. prodava se pro prodejni cenu, uvolneni skladu.. ne proto, ze je nekdo “nadsenec” .. zjemena kdyz to pred tim sam neuspesne povalujes po inzrecich.
Aniz bych se chtel kohokoliv zastavat (lhat se nema, obchod ma byt transparentni), nechapu te :)
(A byla i tady v inzerci)
Mluvili jsme spolu pred vanoci, ze si pro to prijedu a ze se ozves, az to stihnes pripravit k odvozu - pamatuju-li se dobre, mluvili jsme nekde o 25-30 tis all in, ze?
Nezvedal si tefony a oak jsem nasel nasi starsi debatu, kdy si chtel vymenit e30 za moji prvomodelovou 110r a ja to odmitnul -> usoudil jsem, ze ses nafucenej a nechal to bejt..
=> sam si to nemohl za 30 prodat, me si to odmitl prodat za 25 .. prodas to nakonec za 15 a ted ses nafucenej, ze z toho borec udela treba 45 v souctu?
Omlouvam se, ale nerozumim. “Prodal jsem mu to protoze to byl skodovkar”.. prodava se pro prodejni cenu, uvolneni skladu.. ne proto, ze je nekdo “nadsenec” .. zjemena kdyz to pred tim sam neuspesne povalujes po inzrecich.
Aniz bych se chtel kohokoliv zastavat (lhat se nema, obchod ma byt transparentni), nechapu te :)
11:02:13
01.03.2018
01.03.2018
Bery
kvůli dílům jsem o ní přemýšlel...asi bych teda přepaběrkoval díly a poslal to taky po čase dál,ale za 30 bych se asi styděl...
10:59:53
01.03.2018
01.03.2018
King
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík:
10:57:03
01.03.2018
01.03.2018
King
-> Pavel P@nkáč: Po pravdě, škochtli jsem poslal na kovošrot před 12 lety a od těch dob jsem nic tak speciálního a urgentně nepotřeboval, takže třeba drahý audio kupuju od známých nebo od inzerentů, kde vím, že to překupník není. Třeba repro jsem od překupníka kupoval, ale ten se tím aspoň netajil.
Nemůžu si pomoct, ale mě se jednání s tohuhle sortou lidí ekluje - když třeba dám inzerát na pronájem bytu s podmínkou "realitky nevolat " a ozve se mi mladej frajer, že by měl zájem. Pak nakluše nagelovanej hošánek, nechá si to předvíst a na v podstatě vybydlenej panelákovej byt ze sedmdesátek v podstatě kejvá a ještě přidá pohádku, že by to vzal i vybavením a že tam bude s kámošem z fabriky. Manželka je ráda, ale ve mě hlodá červík pochybnosti - nakonec kápnul božskou, že je z realitky. I kdyby se pak třeba posral, tak s takovým hajzlíkem žádnou smlouvu neuzavřu.
Nemůžu si pomoct, ale mě se jednání s tohuhle sortou lidí ekluje - když třeba dám inzerát na pronájem bytu s podmínkou "realitky nevolat " a ozve se mi mladej frajer, že by měl zájem. Pak nakluše nagelovanej hošánek, nechá si to předvíst a na v podstatě vybydlenej panelákovej byt ze sedmdesátek v podstatě kejvá a ještě přidá pohádku, že by to vzal i vybavením a že tam bude s kámošem z fabriky. Manželka je ráda, ale ve mě hlodá červík pochybnosti - nakonec kápnul božskou, že je z realitky. I kdyby se pak třeba posral, tak s takovým hajzlíkem žádnou smlouvu neuzavřu.
10:11:55
01.03.2018
01.03.2018
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> King: To bychom tu mohli rozjet seznam oblíbených frází...
Mě z poslední doby baví hlavně:
"koupím do sbírky"
"koupím do budoucího soukromého muzea"
a klasika:
"auto chci pro radost"
"nejsem překupník"
"cenu respektuji" - to je celkově dobrej fór, zvlášť když se s někým takovým kdo respektuje sejdeš osobně a chceš se dobře pobavit při nedělním volném dopoledni
Mě z poslední doby baví hlavně:
"koupím do sbírky"
"koupím do budoucího soukromého muzea"
a klasika:
"auto chci pro radost"
"nejsem překupník"
"cenu respektuji" - to je celkově dobrej fór, zvlášť když se s někým takovým kdo respektuje sejdeš osobně a chceš se dobře pobavit při nedělním volném dopoledni
10:10:00
01.03.2018
01.03.2018
Pavel P@nkáč
-> King: zas na druhou stranu když to potrebuješ nebo prostě musíš mít tak se s překupníkem hold dohodneš:)
09:42:39
01.03.2018
01.03.2018
King
-> ulicek: Na to ti můžu za sebe napsat to, co už tady zaznělo. Nemám absolutně nic proti tomu, když někdo levně nakoupí a se ziskem prodá, ale ty lži se nakonec stejně obrátěj proti němu - na každou svini se někde vaří voda :-)
Na audio forech se k tomu taky vedou diskuse - třeba je klasika, když se frajer živí tím, že po např. po zahr. aukcích nakupuje audiokomponenty a pak je samozřejmě za vyšší cenu nabízí tady v běžný inzerci. Proti tomu není co namítat, ale hlína nastává v okamžiku, kdy se objevujou v inzerátech perly typu: "S těžkým srdcem uvolňuji ze své sbírky....." nebo podobná pohádka a pak si toho vejlupka člověk vylistuje třeba na bazoši a tam "uvolňuje ze svý sbírky " celou garáž elektroodpadu :-)
Dokonce existuje i seznam profláklejch frází, který podobný vejlupky charakterizujou - namátkou:
"kvalita Made in Japan ", "netřeba představovat, znalci vědí " :-)
Na audio forech se k tomu taky vedou diskuse - třeba je klasika, když se frajer živí tím, že po např. po zahr. aukcích nakupuje audiokomponenty a pak je samozřejmě za vyšší cenu nabízí tady v běžný inzerci. Proti tomu není co namítat, ale hlína nastává v okamžiku, kdy se objevujou v inzerátech perly typu: "S těžkým srdcem uvolňuji ze své sbírky....." nebo podobná pohádka a pak si toho vejlupka člověk vylistuje třeba na bazoši a tam "uvolňuje ze svý sbírky " celou garáž elektroodpadu :-)
Dokonce existuje i seznam profláklejch frází, který podobný vejlupky charakterizujou - namátkou:
"kvalita Made in Japan ", "netřeba představovat, znalci vědí " :-)
21:15:46
28.02.2018
28.02.2018
ulicek
All: nechtel jsem si pobrecet, ze jsem prodal za spatnou cenu, s cenou jsem spokojeny. Kdybych nepotreboval rychle prostor pro jine veci, tak bych treba prodal casem za vice... jen me udivuje co tvrdi o aute :D
21:03:11
28.02.2018
28.02.2018
-> dragon_cb_cz 28.02.18 20:52:26: Ale huš, to se u nás v republice předce nenosí. jednou je to hajzl a tečka.
20:52:26
28.02.2018
28.02.2018
dragon_cb_cz
-> m8rinek 28.02.18 19:43:11: Může být.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 28.02.18 19:41:56: To už je na -> ulicek: , nakolik si za svým tvrzením stojí... pokud by se ukázalo, že je to pomluva, tak platí to samé jen na druhou stranu
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 28.02.18 19:41:56: To už je na -> ulicek: , nakolik si za svým tvrzením stojí... pokud by se ukázalo, že je to pomluva, tak platí to samé jen na druhou stranu
20:11:36
28.02.2018
28.02.2018
Jarda - zrušená registrace
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 28.02.18 19:53:32: njn, todle taky znam premluvil me jeden clovek, abych mu za dobre nechal par dilu, ktere mam 2x a on je pak prodal za nekolikanasobek, mel 3 zadohrabove skodovky (z toho 1 erko) a taky je prodal, naopak me, kdyz jsem neco potreboval, tak se z toho snazil dostat maximum
19:53:32
28.02.2018
28.02.2018
-> isti 28.02.18 19:47:39: A co by ses přiznával? Taky obchoduju (teď teda nemám moc čas) a ano i vydělám. A proč jsem se tím směrem vydal? Historicky bych se mohl rozpovídat, komu a za jaké nákupní ceny jsem dohodil díly a následně dotyčný auto prodal s poměrně vysokým ziskem. Někdy s historkou, že nebylo zbytí, někdy bez historky. Je jedno, jestli "nebylo na chleba" nebo "jeblo mi v kuli" a prodal jsem. Většinou se pak objevila u dotyčného jiná vrána a očekávalo se, že budu dodávat díly dál...
Historka končí, opona se spouští, ideály mizí a šašek opouští jeviště. Ano překupuju a můžou za to všichni srdcaři, veteránisti a rádobykamarádi co mě ojebali a udělali na mě prachy.
Historka končí, opona se spouští, ideály mizí a šašek opouští jeviště. Ano překupuju a můžou za to všichni srdcaři, veteránisti a rádobykamarádi co mě ojebali a udělali na mě prachy.
19:48:47
28.02.2018
28.02.2018
19:47:39
28.02.2018
28.02.2018
isti
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 28.02.18 19:01:25: Tak sa priznám . ,keby som pred rokom kúpil rapida bez tp a interiéru za smiešnú sumu(čo som nekúpil lebo na čo,kam to dám)tak by som to teraz predával za trojnásobnú sumu alebo rozpredal s slušným ziskom.Ale ak to dovolujú okolnosti(dostupné množstvo a hrúbka peňaženky)tak sa snažím kupovať diely takým štýlom aby sa z toho isté percento dalo predať s ziskom aby to čo nechám pre seba bolo skoro zadarmo a neoboznámým s tým vopred moje obete
19:43:11
28.02.2018
28.02.2018
m8rinek
-> dragon_cb_cz: Me přijde ze někteří jedinci si na ty hejt kulture co si kolem sebe vybudovali byznys stavej. Nováčky osalej a klubaci jim to nežerou. :D
19:41:56
28.02.2018
28.02.2018
-> dragon_cb_cz: Nicméně pokud to nelze dokázat, pak by taky neměl nikdo vykřikovat, že ho někdo podvedl že? Když už tedy jdeme tímto směrem...
19:40:35
28.02.2018
28.02.2018
m8rinek
-> dragon_cb_cz: Je to irelevantní, auto je prodané a jediný kdo spatne odhadl situaci je ulicek. Aneb pozdě bycha honit...
19:39:18
28.02.2018
28.02.2018
dragon_cb_cz
-> m8rinek: Všechno pravda - ale pokud to dělal s úmyslem to otočit (a co si budeme povídat, takových není málo), tak to podvod prostě je. Levárna nepřestane být levárnou jen protože nejde dokázat Že bys někoho podváděl ty jsem doufám nijak nenaznačil.
19:38:04
28.02.2018
28.02.2018
m8rinek
-> dragon_cb_cz: Já ale nikoho v omylu neuvadim a jak zde padlo.... Dokaž to. Navíc se dotyčnému hned po koupi mohla změnit situace (manželka bývá častý důvod) a je vůz nucen prodat, přestože v tom úmysl nebyl.
19:18:08
28.02.2018
28.02.2018
dragon_cb_cz
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: To pochopitelně závisí na situaci - já ani netvrdím, že má -> ulicek: šanci něco takového udělat - jen rozporuju to "Ze Te tahal za fusekli je sice hloupe, leč irelevantní.".
19:16:50
28.02.2018
28.02.2018
dragon_cb_cz
-> m8rinek: Jinak se zbytkem souhlasím, na koupi a následném prodeji auta za účelem zisku nic špatného nevidím, stejně to vidím i s nákladama na skladování atd... v tom jsme za jedno. Jak píše -> Jarda: , jde jen a pouze o tu lež.
19:16:38
28.02.2018
28.02.2018
-> dragon_cb_cz: A jak jako prokážeš úmysl?
Tož pane sódce já to chtěl a myslel jsem to dobře. Šak já sem měl henten úmysl, že si to ponechám. No ale doma peklo s manželkó že buď auto nebo já, tak sem to chtěl prodat a Franta co jezdí na traktoru mi poradil, že když to dám na henten net tak móžu chtít více. Tož sem to skúsil a on sa mě lapil fósek co to vzal. Sám sem byl překvapené jak to doapdlo.
Tož pane sódce já to chtěl a myslel jsem to dobře. Šak já sem měl henten úmysl, že si to ponechám. No ale doma peklo s manželkó že buď auto nebo já, tak sem to chtěl prodat a Franta co jezdí na traktoru mi poradil, že když to dám na henten net tak móžu chtít více. Tož sem to skúsil a on sa mě lapil fósek co to vzal. Sám sem byl překvapené jak to doapdlo.
19:14:43
28.02.2018
28.02.2018
dragon_cb_cz
-> m8rinek: No, na to trochu pozor. Pokud tím, že někoho uvedeš v omyl získáš nějaký prospěch (což v případě, že ti danou věc prodá na základě lži levněji, než kdybys mu tu lež netvrdil, skutečně získáš), tak už se skoro sensu stricto dopouštíš podvodu:
§ 209 Podvod
(1) Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci.
Není nic špatného na tom koupit levně a draze prodat, ale pokud si k tomu pomůžeš lží, tak už to úplně košer není.
§ 209 Podvod
(1) Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci.
Není nic špatného na tom koupit levně a draze prodat, ale pokud si k tomu pomůžeš lží, tak už to úplně košer není.
19:01:25
28.02.2018
28.02.2018
Hele co se přestat jen bavit jen všeobecně a začít tady páchat jména konkrétně. To by teprv byla prdel, když bychom si sem dali seznam o kom kdo ví. A tím nemyslím, že tady napíšem jedno, dvě jména do kterých všichni kopou a poukazují... všichni moc dobře víte/víme ve svém okolí o "vetránistovi", "škodovkáři", "srdcaři", který pokrytecky ukazuje na někoho a sám skrytě nebo pod mírným pocitem, že když prodává přes jiné telefonní číslo tak to nikdo nezjistí dělají právě to nač poukazují.
Byste se někteří divili, jak se tady někteří prezentují a jak je to v reálu.
Byste se někteří divili, jak se tady někteří prezentují a jak je to v reálu.
18:59:01
28.02.2018
28.02.2018
hans1
Pokud neprodávám kamarádovi nebo někomu co dobře znám,kašlu na kecy a snažím se prodat za co nejvyšší cenu tak jako každý To samé je na burzách levně prodáš a o 50metrů dál se prodává mnohem dráž...
18:55:09
28.02.2018
28.02.2018
Jarda - zrušená registrace
-> m8rinek 28.02.18 18:50:19: tak ono jde prave jen o to lhani
18:50:19
28.02.2018
28.02.2018
m8rinek
-> ulicek: Takže, když jsem si dovolil koupit auto za účelem zisku tak jsem pitomec já, nebo ten kdo ho prodává za cenu nižší než tržní? A ještě si ho dovolím vyfotit na plataku. Tohle je obyčejná zavist. Auto jsi prodával s tím, ze na nej nemáš místo, čas, nebo potrebujes peníze. On ho koupil za účelem zisku a je podle toho vybaven. To, ze ho zkouší prodat za cenu vysponovanou neznamená, ze se mu to povede, nebo to taky bude prodávat rok (stání jednoho auta měsíc = 1000kc). Ze Te tahal za fusekli je sice hloupe, leč irelevantní. A věř, ze jsem udělal na základě špatného úsudku a pohadky kupujícího mnohem horší kšeft.
18:25:24
28.02.2018
28.02.2018
Borderer
-> m8rinek: Když ono se jinak prodává člověku, kterej k těm autům má patřičný vztah než těm, který to obratem prodaj.
Takže jestli poslal auto dál za patřičnou sumu v domnění, že dotyčný je škodovkář a ne šmelinář, chápu naštvání. Už jen proto, že moc lidí kšeftařům a lhářům auto neprodá.
Takže jestli poslal auto dál za patřičnou sumu v domnění, že dotyčný je škodovkář a ne šmelinář, chápu naštvání. Už jen proto, že moc lidí kšeftařům a lhářům auto neprodá.
17:55:41
28.02.2018
28.02.2018
ulicek
-> Rapid135 - doktor: ano, s cenou jsem byl spokojen, ale myslel jsem, ze je to take nadsenec teto znacky a blazen co to opravy (takto se prezentoval) a ono ejhle...
17:53:11
28.02.2018
28.02.2018
Tomaso435
-> charon 28.02.18 12:54:59: ono strašně moc záleží na místě kde se daný auto prodává... Hodně lidí si rozmyslí jet pro něco 150 250 km ... a taky hodně lidí má peníze jen v určitým kraji. Takže tam to prodat lze. Kdybys to chtěl prodat tady, tak tě s tim každej pošle maximálně do sběrny.
17:53:07
28.02.2018
28.02.2018
ulicek
-> stepan: nikdo, ale vadi mi to "za malo koupit a obratem prodavat"
Pokud to je normalni v dnesni dobe, tak to beru, ale mohl to zainzerovat o neco pozdeji.
Pokud to je normalni v dnesni dobe, tak to beru, ale mohl to zainzerovat o neco pozdeji.
17:50:44
28.02.2018
28.02.2018
ulicek
-> m8rinek: ne, ale kdyz ti rekne ze to chce pro sve ucely a jeste to nafoti na inzerat aniz by to sundal z plataku, tak to je dost spatny... ale je to pro kazdeho uhel pohledu
16:26:22
28.02.2018
28.02.2018
stepan
-> ulicek: Asi takhle, kdo ti bránil dát to na bazoš za 30? Nevidím na tom nic špatnýho.