skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Scala, Kamiq a vse kolem nich.
-> Mr._Nosferatu 29.11.19 10:47:07: Tak tady na černém autě mne to nikterak neuráží, ale na těch bílých se mi to opravdu nelíbí. Sto lidí, sto chutí...

-> Milan 136: přesně tak. U tebe by to zase vypadalo jak díl po bouračce

-> Mr._Nosferatu: tam by to pekne svietilo 

-> castrol: co teprve já
-> Bukaj: sice není v barvě auta ale i tak lepší jak chrom, u mě je to origo z výroby.

-> Bukaj: sice není v barvě auta ale i tak lepší jak chrom, u mě je to origo z výroby.
no a teraz si zoberte ze monte co mam ja by bola maska ve chromu a vsetko ostatne su cierne perlet doplnky 

-> Syny 29.11.19 10:02:47: 
-> MATTESS 29.11.19 10:29:29: Na autě, kde je všechno okolo matný je ta matná lepší

-> MATTESS 29.11.19 10:29:29: Na autě, kde je všechno okolo matný je ta matná lepší

Já měl rámeček matný, páč ostatní černé plasty byly taky matné.
Ten chrom tam vyloženě neseděl.
Ten chrom tam vyloženě neseděl.
-> Milan 136: Dej je jako promitani na zem ze zrcatek 

-> Milan 136: Nevím, mně se to prostě nelíbí a konkrétně tohle auto v bílé mi navíc připomíná (nic osobního proti Tobě) Hitlera

-> Bukaj 29.11.19 08:48:28: Třeba na mým autě vypadá zase blbě ten chrom
Nelíbí se mi, když to někdo udělá černé matné. Ale když je to lesklé v perleti, jako to mám já, tak to je jiná 

-> Sita 26.11.19 09:39:05: Mně se zase vůbec nelíbí ty nový škodovky bez chromované obroučky masky chladiče - nevím, zda je to tovární úprava, nebo tuzink majitelů (setkal jsem se s tím i u dvojkové Octavie), ale vypadá to dost blbě, levně atd. Kdyby aspoň ta maska byla v barvě karoserie, ale ta černá bez ozdobného rámečku je na moderních škodovkách hnusná (vypadá to, jako kdyby ten rámeček někde upadl)

-> Mr._Nosferatu 28.11.19 20:51:43: RS snad bude mít černý rámeček
-> SO545: Otázkou je zda se vůbec černý na ty nový generace budou vyrábět
-> Jirik_Tuňák1983 28.11.19 20:38:40: To teda. Nechápu, že se tím někdo zabývá.
-> Sita 26.11.19 09:39:05: Ale to je kurva strašidelná vize. 

-> Mr._Nosferatu 27.11.19 03:05:48: ta cierna maska nestoji vela...uz som ju montoval aj na auto na ktore nepatri...omylom ju objednali ja namontoval...a majitel si celkom pochvaloval..

Taky doufám ve výbavu monte carlo s černou maskou ...
-> SO545: je to jen nejaky virtual navrh jak by asi mohla vypadat octavia 4 junior :) Vybavu juniora bych nevyzadoval, ale vzhledove se mi to takhle libi vic nez to, s cim prisla Skodovka...
-> SO545: vsetko ma svojho kupcu
-> castrol 26.11.19 12:19:49: akosi som si nevsimol tvoj koment...vsetko je uhol pohladu..ak by to stalo trosku viac ako standard a spravila sa dostatocna reklama ...kupcov by to malo ...ako vsetko na tomto svete..
-> Sita 26.11.19 09:39:05: sice neviem co to je za auto ...ale vybava je jasna -junior-

-> Sita: ten chrom na maske nechapem ani u jednej skodovky
inak pekna juniorka
inak pekna juniorka

-> Bukaj: jj, mne se taky zepredu Felda FL a O1 pletly, a to v dobe, kdy jsem auta sledoval vic, takze ted se vubec nedivim, ze mi to uz uplne splyva :D
kazdopadne ten design poslednich skodovek me neoslovuje, ale stacilo by malo (ubrat chrom, sundat futuristicky kola atd) a uz by to pro mne bylo zajimavejsi, viz
scontent-prg1-1.xx.fbcdn. net/v/.../77268041_7821138 62232776_37042322499530915 84_n.png?_nc_cat=11...
kazdopadne ten design poslednich skodovek me neoslovuje, ale stacilo by malo (ubrat chrom, sundat futuristicky kola atd) a uz by to pro mne bylo zajimavejsi, viz
scontent-prg1-1.xx.fbcdn. net/v/.../77268041_7821138 62232776_37042322499530915 84_n.png?_nc_cat=11...
-> minno 25.11.19 14:20:27: Tak třeba dodnes na první pohled nepoznám, jestli za mnou / proti mně jede jedničková Octavia, nebo faceliftová Felda - čumáky jako přes kopírák, ale jinak úplně jiný auto
Ale ty nové škodovky - Rapida (sedan) už poznám zezadu, protože má takovej trochu zkosenější a užší zadek a menší světla, než Octavia a Superb, ale jinak na první ani druhej pohled nepoznám nic...

Ale ty nové škodovky - Rapida (sedan) už poznám zezadu, protože má takovej trochu zkosenější a užší zadek a menší světla, než Octavia a Superb, ale jinak na první ani druhej pohled nepoznám nic...

Zrovna ten Karoq a Kodiaq jsou jak kdyby si z prdele vypadli
U toho Kamiqu (tyvoe to je nazev
) jsou alespon troooosku jina svetla, ale taky zadna slava. Ja treba tydle auta od sebe taky nepoznam, ale vyhoda je, ze je mi to uplne jedno 

-> Nwkt 24.11.19 20:19:02: Nejsou stejný - mají jiná kola a to prostřední i jinou barvu a trochu jiná světla

-> Tom Troll 22.11.19 21:36:54: To není žádná novinka - to mají skla semaforů už někdy od šedesátejch let...

-> minno: tak trocha
-> castrol: tak si to už asi preskúmal :-)
-> minno: nemotam sa a poznam 

Súhlasím s tým, že pre ľudí, ktorí neskúmajú detaily a nemotajú sa okolo toho každý deň niekoľko hodín (patrím k ním aj ja), sú tie autá na prvý pohľad "rovnaké", takže zbytočne sa vysmievať a písať (hovoriť) o tom, ako veľmi sú tie autá odlišné a že len blázon si ich môže pomýliť...
Osobne sa jednoznačne orientujem len podľa nápisu na zadku...
Osobne sa jednoznačne orientujem len podľa nápisu na zadku...
-> Milan 136: dyž dyzajnér tag rozlyšení kua 

-> Tomaso435 24.11.19 21:09:16: A hodiny ČJ na základní škole 

-> Nwkt: no právě, a tím to posrali uplně :D
-> Milan 136: spíš vyměnit dyzajnéra, co udělá 4 rozdílný auta a né 4 co se navzájem nedaj rozlyšit
-> Milan 136: spíš vyměnit dyzajnéra, co udělá 4 rozdílný auta a né 4 co se navzájem nedaj rozlyšit
Nic ve zlém chlapci, ale není na čase navštívit oční? 

-> Tomaso435: Citigo nebude žrát 4 litry, bo bude elektrický pyčo 

-> Nwkt: prej městské suv :-D a já myslel že budoucnost je v citigo co bude žrát 4 litry a vono naopak. malé silnice a pakoviště budeme zasírat mrdkama velkejma k hovnu který zbytečně žerou.
-> Milan 136 24.11.19 18:48:15: ani mna nie...hlavne ked rovnaky diel na VW stoji 3x tolko co na skodovku...a ide z jedneho skladu a z jednej police 

-> Nwkt: No,když myslíš, tak příšti rok až přibudou další, tak už nepoznáte nic.
-> StepaNoFUN: Vždyť ty auta jsou zcela jiné.
-> Milan 136: Z venku a za jízdy mi to přijde jak přes kopírák...A velikost v jízdě jaksi moc nerozliším.
-> StepaNoFUN 24.11.19 18:53:52: Tak zrovna Karoq a Kodiaq jsou docela dost odlišný auta 

Přiznám se, že v modelech od medvěda nahoru se moc nevyznám. Máme v práci (zatím) 2 kodiaky a jednoho karoka (ve stejný barvě) a rozlišuju to jen podle RZ i na parkovišti před firmou. :-D Natož, když to proti mě (nedejbože za mnou) jede...
-> SO545 24.11.19 17:55:47: Však proč ne. Mě to neuráží. Alepsoň je spousta stejných ND mezi modely 

-> stepan 20.11.19 23:39:20: je to jednoduche pochopit...preto ze MQB
VW ju pozehnalo az do roku 2030...cize cajk.
Meni sa len vonkajsia bizuteria....

VW ju pozehnalo az do roku 2030...cize cajk.
Meni sa len vonkajsia bizuteria....
-> Tom Troll 22.11.19 21:36:54: To jsou krystaly.