-> conwoy69: To taky doufám(e) :-)
Pro koho jsi dělal tuhle "prototypovku"?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 3651 až 3700) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
Další foto na rozloučenou. Doufám že kolegu potěší. V Tatrách dále pokračuji a doufám, že brzy potěším i vás ostatní.
...furt jen polské kultovky, ale že i ty české aktualizovaly, to né...
Na Fiátka Uno si brousím zoubky...
Na Fiátka Uno si brousím zoubky...

No máme se na co těšit. Polská kultovka vyjde 1.4.2015 ;) deagostini předbíhá abrex :D
Tuto historii asi znáte je to první Octavie , kterou Škodovka neschálila Abrexu pro výrobu proto nejprve vyrobila Octavii 2004 a pak se k první generaci vrátila, tak si ji CARARAMA-HONGWELL nechala pro časopis do španělské serie policejních aut,dnes tato forma již neexistuje, popravdě nikdy jsem ty přední dveře i se skly nezkoušel otevřít.
-> miroussm: Taky třeba Opel Astra F Caravan (combi).
-> conwoy69: Mercedesa i BMW znám i takové kousky jako Renault Laguna, ale že sloužil i jiný Opel než Frontera, to jsem netušil.
A pánové, v polských kultovách zařazen po erku 1.dubna model Škody 1201, podle fotky se mi moc nelíbí, ale skutečnost třeba bude jiná.
A pánové, v polských kultovách zařazen po erku 1.dubna model Škody 1201, podle fotky se mi moc nelíbí, ale skutečnost třeba bude jiná.
to rapido:
úlovky škodovek mám zde:
www.modelyskoda.info/2015 /.../Spielwarenmesse-Inter national-Toy-Fair-Nurnberg -2015-aktualizovano.html
hezčí fotky jsou třeba zde:
plus.google.com/photos/.. ./6111147686513627441
Abrex je na začátku a pak ještě na konci
jinak stránky RC Retrocars jsou zde: www.rcretrocars.com
úlovky škodovek mám zde:
www.modelyskoda.info/2015 /.../Spielwarenmesse-Inter national-Toy-Fair-Nurnberg -2015-aktualizovano.html
hezčí fotky jsou třeba zde:
plus.google.com/photos/.. ./6111147686513627441
Abrex je na začátku a pak ještě na konci
jinak stránky RC Retrocars jsou zde: www.rcretrocars.com
Chtěl jsem se zeptat zda nemáte někdo obrázky ze stanku Abrex v Norimberku 2015, chtěl bych vidět ty RC modely Škoda 120 a Tatra 613 byli civilní a policejní a hasičské snad, měřítko 1:14... Jinak tam měli Feldu a Erko 1:18 a snad Formana v měřítku 1:43. Jestli máte nějaké jiné info můžete mě opravit...
-> miroussm: Podle kolegy jezdilo 8 modrých a dva žluté VB.
-> conwoy69: aha, takže to není výmysl? opravdu existoval? To mi uniklo :/
-> miroussm: Naopak, uvedl jsem zde i přesné počty jak modrých tak i žlutých Barkasů, dle informací archiváře.
-> conwoy69: Pěkné modely jako vždy.
A koukej, co IXO ukázalo na aktuálním veletrhu, už jednou tu byla diskuse, jestli existoval v tomto barevném provedení a Ty jsi myslím psal, že ne. Nenarazil si od té doby na nějaké info, že by přeci jen existoval i žluto bílej?
A koukej, co IXO ukázalo na aktuálním veletrhu, už jednou tu byla diskuse, jestli existoval v tomto barevném provedení a Ty jsi myslím psal, že ne. Nenarazil si od té doby na nějaké info, že by přeci jen existoval i žluto bílej?
Okta WRC...

Tak Fox odpověděl, Liazka je měřítko 1/24 ale je to jen prototyp, konečný model bude 1/43.
-> Tuner#2: To, že budú robiť Octaviu WRC sa vedelo už dávno, otázka bola len kedy.
-> EasyDaviD 29.01.15 09:07:26: To je docela zklamání... 130RS jsem si koupil na popud jourina, že bude ve výhledu i LR... Na nějakou Vochcávku se*e pes 

-> HLT: viděl bych to tak, že kdyby udělali užší sloubek, hrozilo by praskání
-> Zberatel: panebože ten A sloupek u toho erka....kde nechali oči když jej modelovali...:(
-> miroussm: no nevím koho jiného by to mohlo být, přehled v tom nemám, proto se ptám
Já spíš proto, že je Líza za sklem, že by to mohlo patřit jinému výrobci. No ale když už se k tomu přiznali, tak není co řešit

A koho jiného..to že má Fox v plánu Liánu se celkem ví a škoda 130 vedle i krabičky Avie patří také foxu evidentně.
Edit: už to mají i na FCB, tak jsem se tam zeptal na měřítko, uvidíme. Ono to asi bude 1:43, jen ta fotka zkresluje.
Edit: už to mají i na FCB, tak jsem se tam zeptal na měřítko, uvidíme. Ono to asi bude 1:43, jen ta fotka zkresluje.
-> miroussm: a je to fakt Foxu? Může to být 1:24?
Že by ve Foxu udělali nějaké prapodivné měřítko, které nebude pasovat k nejpoužívanějším 1/18 a 1/43? tomu se mi moc nechce věřit, ale fakt je ten, že ta koktávka je evidentně 1/18 a Liazka je oproti tomu na 1/18 malá a na 1/43 velká.
-> EasyDaviD: Tá okta WRC je parádna!!!
Zdá sa mi väčšia ako 1:43...

-> miroussm: pokud je to WRC 1:18 stejně jako 130RS, tak to 1:43 nebude. A do té krabice 1:43 v pozadí by se to nevešlo. A taky si myslím že je to dakarka
Proč měřítko? řekl bych 1:43..spíš se budu divit, jestli udělají jen Dakarku, kdyby udělali i civilní, trhli by na tom více..
Podle mne dakarka.
Co mne zaráží je měřítko!
Co mne zaráží je měřítko!
Kde si ty fotky vyčmuchal? nikde sem na ně nenarazil. Ta Liazka vypadá dobře, jen by mě zajímalo, jestli bude jen dakarka, nebo jestli mají kabinu univerzální a bude klasika s nějakou nástavbou..
-> conwoy69: Všichni teď začali dělat rapidy, včetně Václava :-D
-> rapido: Myslím, že tvoje garáž, této Volze před renovací jenom prospěje...
-> miroussm: Přesně tak, taky se divím, že Fox je v něčem nejlevnější

-> Šmidke: To sem raději nechtěl vědět :D ale kdo to mohl čekat, ani mne nenapadlo, že Fox tenhle model bude mít. To je zatím nejlevnější model tedy a zrovna u Foxu se divím.
-> miroussm:
Foxtoys ji má za 1950,-
shop.foxtoys.cz/zbozi/mat rix-tatra-t87-1938+id-MXLM 01-1901.html
Foxtoys ji má za 1950,-

shop.foxtoys.cz/zbozi/mat rix-tatra-t87-1938+id-MXLM 01-1901.html
Dnešní nákup. Více fotek v kartě...
skoda 130rs 1/18
skoda 130 rs 1:18
vytvořil jsem z rallye okruh jediný co mi schází je otvor před zadním kolem ale ten řešit už nechci snad se bude líbit skoda 130rs 1:18
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma