skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda v zahranici
-> stika87 13.09.10 10:51:57: Jak to, že ani jedna nemá RZ? Tam je mají jenom vzadu?
stika87 13.09.10 17:08:20 napsal:
→ skoda105_L: to nei felda to je caddy"Ale o tom se tady už dobrou půlhodinu bavíme, Mlho."
→ skoda105_L: to nei felda to je caddy"Ale o tom se tady už dobrou půlhodinu bavíme, Mlho."

-> skoda_105_L: to nei felda to je caddy
-> skoda_105_L: jj, ja ji dnes potkal, kdyz jsem jel z prace ve Sneznem

-> Jarda: Konkrétně tuhle feldu znám
Stává na Křižánkách.

-> stika87: vole :-D
-> Vojťas: na skolu seru 

-> stika87: jak si to stihl ?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : I v Německu tydle Caddy jezděj. v roce 2002 jsem jich viděl hafol bez značek jezdit po Frankfurtským letišti.
-> Jarda: Tak podobnou boudu jsem viděl a byla zezadu s oknem. Podle kol a toho zadního originál nápisu to vypadá, že by to mohl být VW, ale nevím odkud by mohl být dovezenej. Asi někde z jihu.
-> Jarda: jj,má to i ty jejich plecháče
-> Jarda: predna maska nieje na predaj 

na stavebniho delnika je to teda dost zachovale a to by poukazovalo i na ten dovoz, pred lety ta firma mela krasnou V3S (asi nekde odkoupili) a vubec netusim, kam se podela
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak jsem to dnes nafotil.. :)
-> Jarda: a nebo dovoz.
-> Jarda: Myslíš jako že má Caddy? Tak to má spíš jen vyměněnou masku.
U nás se tenhle Caddy pokud vím neprodával, byl by to nesmysl když se tu prodávala originál Felda Pickup. Lidi pořád ještě slyší na "domácí" značku. Ta se prodávala podle katalogu buď s boudou jako má ten Caddy na obrázku a nebo bez (mohl sis doobjednat plachtu). Ale prodávalo se na ní spousta jiných nástaveb, například od AirDesignu apod. Takovou tu nízkou boudu, co vychází akorát za kabinu, taky znám, ale teď jsem nikde nenašel žádný obrázek.
U nás se tenhle Caddy pokud vím neprodával, byl by to nesmysl když se tu prodávala originál Felda Pickup. Lidi pořád ještě slyší na "domácí" značku. Ta se prodávala podle katalogu buď s boudou jako má ten Caddy na obrázku a nebo bez (mohl sis doobjednat plachtu). Ale prodávalo se na ní spousta jiných nástaveb, například od AirDesignu apod. Takovou tu nízkou boudu, co vychází akorát za kabinu, taky znám, ale teď jsem nikde nenašel žádný obrázek.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : prodavala se i u nas? protoze tady ji ma jedna stavebni firma, ale s takovou nizsi boudou
-> Gryzly: No měl by jsi tam mít napsaný VW Caddy Pickup bych řekl.
By mě zajímalo kdybych si to z ciziny dovezl, co bych měl v českým TP? Jestli Škoda nebo VW. Předpokládám že v cizím TP bude výrobce VolksWagen CZ
-> Mr_Kubas: fajn tesim sa
-> castrol: Skladem ji mít asi nebudou, ale záleží jestli bude pro ně ještě sehnatelná
Koncem měsíce tam budu mít snad cestu, tak si doufám vzpomenu a dám Ti vědět.

-> Mr_Kubas: na tu masku som pozeral a bola to alternatíva ale niejako to padlo
no som zvedaví co povedia a ci ju vobec budu mat
no som zvedaví co povedia a ci ju vobec budu mat
-> castrol: Trochu OT, ale hledal jsem na googlu a našlo mi to i jednu zbastleninu 
www.pistonheads.com/SALES /2010252.htm
Mrknul jsem i na Autokelly shop a tam jsem našel všechny masky Caddy kromě týhle konkrétní
Až budu mít cestu do Phy, tak se stavim na Proseku ve VW a uvidim co mi řeknou 

www.pistonheads.com/SALES /2010252.htm
Mrknul jsem i na Autokelly shop a tam jsem našel všechny masky Caddy kromě týhle konkrétní

-> Mr_Kubas: potom daj vediet
-> castrol: Nejdřív jsem chtěl z old face zavařit znak, ale když koukám na tu caddy masku, tak měním názor.
Uvidim co si za ní řeknou...

-> Mr_Kubas: naj maska na feliciu
Sakra, nějak mě ta maska chytla a taky by se mi na autě líbila... 

ondie 06.09.10 22:07:58 napsal:
→ castrol: a zdůrazni že na Pick-up..klasika Caddy má
z Pola
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
ok chlapci
→ castrol: a zdůrazni že na Pick-up..klasika Caddy má
z Pola
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :

-> ondie: Tady je i s boudou. 

-> ondie: jojo uplná pravda, tak zle tam nebude když tam člověk vídává medoura na každým druhým kroku,a starý škodovky typu felicie a fabie a vubec ,,starý,, auta pod rv99 aby člověk hledal lupou, každej bus má klimu a každej taxikář superba :-) nato že pořád stavkujou se maj docela dobře se mi zdá :-)
Tohle sem viděl letos o prázky v Harrachově u nádraží, moc pěknej...
-> castrol: a zdůrazni že na Pick-up..klasika Caddy má z Pola
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :

-> castrol 06.09.10 21:12:47: Zkus nejbližší autosalon VW - originální náhradní díly a řekni že chceš masku na VW Caddy r.v. 1996. A uvidíš. 

-> afro100 06.09.10 21:24:26: Zeptej se lokaje, ten to prej umí... 

-> Vojta91: Právě..celkově na to,jak sou v řiti a krmíme je záchrannejma balíčkama,tak se zdá,že jim takový zle neni :) ...třeba nový MB (C,E třídy) sou tam v hojnosti jako takovej "rodinnej základ"
A to radši nemluvit o stakilometrech novejch dálnic včetně spousty dlouhejch parádních tunelů a mostů tou hornatou krajinou...
..to si člověk drbe hlavu
A to radši nemluvit o stakilometrech novejch dálnic včetně spousty dlouhejch parádních tunelů a mostů tou hornatou krajinou...
..to si člověk drbe hlavu

-> ondie: jojo v řecku maj taxikáři nový superby a u nás octavie první generace :-)
-> ondie: nepochopil som ako sa to tu dava 

-> afro100: dej BAN 

-> ondie: to ale neni skodovka

-> castrol: V Česko-Slovensku nevim
..ale v Německu někde u VW by neměl bejt problém.
To je zas rada co :))
Doufám,že nepřijde nějakej pacient,kterej bude kafrat,že to sem nepatří,že to neni škodovka a bla bla bla...

To je zas rada co :))
Doufám,že nepřijde nějakej pacient,kterej bude kafrat,že to sem nepatří,že to neni škodovka a bla bla bla...

-> ondie: a kde objednať
A všechny ty auta tam,bych řek,že sou obecně míň schnilý,ale zase sou dobitý jinak..
-> myschaak AZNP K.Hora: ..jj..Caddy s korbou na bázi Pola snad ani nebyl,tak se jim najednou kulatej favorit hodil :) ..asi i z tohodle důvodu sem neviděl neslyšel o 1.3 s našim motorem a jeli si tam to svý...introš byl klasika Felda,jen ten nejobyč starej FE volant měl znak VW
-> castrol: draze objednat,anebo svářečsky zkřížit Feldí s tou z Pola..
-> myschaak AZNP K.Hora: ..jj..Caddy s korbou na bázi Pola snad ani nebyl,tak se jim najednou kulatej favorit hodil :) ..asi i z tohodle důvodu sem neviděl neslyšel o 1.3 s našim motorem a jeli si tam to svý...introš byl klasika Felda,jen ten nejobyč starej FE volant měl znak VW
-> castrol: draze objednat,anebo svářečsky zkřížit Feldí s tou z Pola..
-> ondie: ty jo,to čumim...doposud jsem o tom jen slyšel ale neviděl

jak si to kurvy osvojili....vwčko jak vyšitý

-> ondie: ta maska
ja ju chcem