skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> 125l: no to souhlasím...taky bych si netrouf..třeba zas na druhou stranu je to uato tak profláklí po okolí,že se majitel doví o každém pohybu kolem něj...
-> Nemky: good ale nvm jestli bych takhle pěkný auto nechl stát na ulici

-> Nemky: je to pěkně udělaný..mě se to líbí
přemejšlel sem o škoda 110 rally..jen si nějak nedokážu představit jak by to ve skutečnosti vypadalo v mojí barvě

-> Nemky: Hovno, to je ten kteryho sem tka pred mesicem tady v Plzni potkal
Tak koukam ze to je i oficialne Plzenak
Ale vzhledove ja to auto super...

-> Nemky: Jóóóóó to je ta s tim tažnym
tu jsem potkal s vozejkem u OBI

-> Rasta: zajimava barevna kombinace

-> Nepér: to je nedke tam za renaultem ne? krasavec

ake su vase tohorocne dusickove ulovky??? ja som obehol vacsinu bratislavskych cintorinov a nestretol som ani jedno auto co by stalo za to aby som ho odfotil... po ine roky stretnem aspon nejakeho dedula v klobuku na dobre udrzovanej uzovke, ale toho roku vobec nic... zeby uz vsetci dusickari vymreli???
-> Honza M: Teď sem si všim, to tvoje a moje erko jsou z ústeckýho kraje, tam je vysoká koncentrace erek:))
Apple 13.10.07 10:47:40 napsal: toto sem našel v jedný fotogalerii ze sírie, zajimavé
Pánové, podle mne je toto MTX Pickup D.C. (double cabin), tedy auto, které vyrobil Metalex asi v 1400 kusové sérii pro Afriku tak, že ořezal formany a doplnil laminátem. Co myslíte?
Pánové, podle mne je toto MTX Pickup D.C. (double cabin), tedy auto, které vyrobil Metalex asi v 1400 kusové sérii pro Afriku tak, že ořezal formany a doplnil laminátem. Co myslíte?
Ty sou krásný!! Ale utvrzuje mě to v tom, že na erko dám jinou barvu než červenou.
Ja dnes cestou do Doks na dalnici potkal odtahovku a na te se vezla hola cerstve nalakovana karoserie stare felicie

hmm,ty erka a ta okrová stovečka,to je skutečně žrádýlko.jen ty nárazníky v chromu a štítek na čele malinko výš.jinak pro stovečky mam taky slabost,jenže litříků je míň a proto potřebujou zachraňovat o něco víc,tak jsem se rozhodl pro MB(teď už teda dvě)

-> Fabo: jeee, košice, kde to parkuje ?

Tak ja si kluci jednu eRku tiez pridam.
Stratavam sa s nou takmer denne, vzdy mi pozdvihne naladu :)
Stratavam sa s nou takmer denne, vzdy mi pozdvihne naladu :)
-> jerrom: Jo na to sem taky koukal, takový bužírkový esíčko s hliníkovým drátem. A to s tim borec jezdí denně do školy? Teďka v zimě? To se divim.
-> Kloggie: Jinak je k shlídnutí na Strahově, včera jsem ho tu okukoval...je fakt pěkný, akorát tu laminátovou anténu más skrz okapničku a chycenou drátem...
-> Matty110L: Neznas nahodou majitele? Mel bych o ni zajem:) Na ulici je ji skoda a mel bych pro ni i nove chromace:)
-> syky.ja: Mam stejnej nazor...stofky jsou krasne a pro me nej:)
-> Labros: to ještě ani parní stroje nebyly...

-> Pavel P.: jasný
a za Kinga ještě nebylo známo, proč jde z parního kotle pára

-> Labros: za tvejch mladejch let jezdily koně s povozy a auta byly ještě na páru...

-> aviatik: Hnusný poklice, ale jinak libovka jak z Kulovýho blesku

ty bláho, a v úplným originále, to za mejch mladejch let tam stály většinou feldy..
-> Kloggie: Tyjo, sem si ho tam ani nevšim...
-> Reeaper: seš rychlej čoveče:)
Jinak tohle éro bylo k vidění dneska v Praze 6 - Dejvicích u VŠCHT.
Jinak tohle éro bylo k vidění dneska v Praze 6 - Dejvicích u VŠCHT.
-> Kloggie: hezký, zajímavý, má to něco do sebe, ale.. nebyla by fotka? 

Tak jsem konečně taky potakal libovou škodovku:)
-> mischo: good barva

Bobesh : to ja bych nemusel,ale vyfotil sjem to

-> T: -> Kloggie: Koukám,pánové maj stejnou vouchylku,takovýho bych v garáži snesl

-> Matty110L: mno tka tahle barva je fakt nepřehlédnutelná a krásná 

chalani a čo tak taketo niečo? Páči? Len škoda že je to už minulost
-> Matty110L: ta mít chromy
ta stovka je fakt luxusni----libovka jak svin...nevim proc...ale 100vky se me libej nejvic :o)
jasně,že toto téma je hlavně o škodovkách a původní záměr byl fotit jen kousky co by si zasloužili garáž,a přesto parkujou jen tak na ulici,ale to by pak bylo hrozně upjatý téma,který by se nechytlo.navíc ameriky se jen tak venku moc často nepotkávaj a taky jim fandim,takže to sem patří,stejně jako ta ultima.díky za všechny příspěvky a jakmile se vám povede někde něco ulovit,tak sem s tím.....

-> Kloggie: je to mozny uz byla tma tak sem to moc nezkoumal
-> T: Tak toto je můj šálek kávy

-> Matsoft: No, letos v létě focený. A ještě pořád mu to tam stojí.
-> Kloggie: to je u Slechty na zahrade?
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování