minno: ako robis hrube pismena??? mne to akosik nejde :-( a ak by si vedel o dakom kilku v dakom super stavu ozvy sa ok ??? a ak by bolo zltej farby tak by ma to potesilo :-) hlavne v otieni 2166 bronzovej zlti :-) ale nemusi byt ak by si v takej nenasiel :-) tak dopo
Poldy : neviem veru,lebo mam toho vela a nestiham :-( lepsie povedane nemam kedy si dat jazdu bo mam este do toho futbal . :-( chcel som ,ze by som robil skusky dako maji ale ci to vychodi to neviem :-/
minno: dobre ale ak tam dojdem tak to sa budem cudovat a ci este v povodnom stave??? :-) :-) to neviem
minno: oki :-) len si budes musiet pockat kedze nemam este vodicak :-( a potom budeme jazdit :-) do zblbnutia a 24 hodin v kuse tak zatial cau na kilo sa tesim od svojich 11 a cakam...
Lubos: ako som na to prisiel??? ja neviem asi tymi recami okolo nich .:-) vies co sa mi pacilo to som odfotil a dal to tu myslel som si ze sa to tu hodi ked tu by to take malo byt :-) a nevidi sa ti ani ta prva ??ta pieskova ???
tomo227 26.03.08 12:40:08 napsal: Lubos : ja ti nekazem sa na to pozerat nie kazde auto je garazovane a v super stavu ako vy tam mate napr: mne sa nevydia emka a tebe zas stovky no a ? tak smesi kvyt nie
nejde o to, kdo co máme, ale o stav vozidel vložených do tohoto tématu. Na vraky a schnilotiny je jiné téma. A jestli nechápeš slovo libovka, zkus slovník
Lubos : ja ti nekazem sa na to pozerat nie kazde auto je garazovane a v super stavu ako vy tam mate napr: mne sa nevydia emka a tebe zas stovky no a ? tak smesi kvyt nie
minno : ano :-) je to fotene na bysterci a nie je tam sama je tam este jedna modra ae na nu nevyslo lebo vtedy ked som to fotil tak tam nebola :-( a ta modra je 110L inak tato stovocka bude na predaj v lete alebo na druhe leto ale cenu neviem lebo s nou chcu este pojazdit a potom ju predat bud dakomu alebo na srotovisko :-(