skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Honza M: nojá sem stál na protějším kopci...směrem k Mohelnici!!
-> Honza M: jj Truck trial, ale na rapida sem nenarazil.... sotva v tom davu aut sem našel svou

pitrs-84@ 24.05.08 21:01:39 napsal:
nez sem to stihl dobehnout vyfotit,nastartoval a ujel:-(,ostrava pred carefourem
To je můj kámoš Martin
nez sem to stihl dobehnout vyfotit,nastartoval a ujel:-(,ostrava pred carefourem
To je můj kámoš Martin

-> Vajda: TruckTrial že? :) Ještě jsi tam mohl narazit na mého rapida...
-> pitrs-84@: mal si po nom hodiť kameň, aby zastavil

taky přidávam jeden úlovek 1000MB z dnešního dne na kterou sem narazil v Mohelnici

to ixko a erko to je kráááása..............
-> jerrom: No úplně první serie to není,ale je to rok 12/1972.Podle Škoda auto je možné od dovolené mít 4oké čelo.Nemá to opěrky,větrací mřížky, je tam jedno polohový ventilátor a chrom budíky.Koupeno od 2 majitele(dědictví).Stav slušný ale nějaká práce na tom je...
-> Jakub M.: jj, to MBX je Tilera, byl i v AMR
-> jerrom:
aha.. no spíš bych to viděl jako že je to originální... a tu první sérii jsem jen tipl... jinak to nemá opěrky hlav na předních sedačkách.. no nevím... v eRkách se moc nevyznám, ale je krásná
aha.. no spíš bych to viděl jako že je to originální... a tu první sérii jsem jen tipl... jinak to nemá opěrky hlav na předních sedačkách.. no nevím... v eRkách se moc nevyznám, ale je krásná

-> Jakub M.: Libový eRko, ale z první série nebude...protože ty měly jen 2oka, jiný hrdlo nádrže...nebo to někdo překopal...
-> Nwkt:
no původně možná.. je to pokompletní rekonstrukci a podle toho že s tím i přijel, je to auto pana Tilera ... ta 110R je pravděpodobně jeho otce...
no původně možná.. je to pokompletní rekonstrukci a podle toho že s tím i přijel, je to auto pana Tilera ... ta 110R je pravděpodobně jeho otce...
no a hned vedle stalo jedno z první série 110R (domnívám se) .. to byla ale moc divná ulice

-> Jakub M.: Plzeňák jo 

jsem šel takhle po ulici.... a potkal jsem libovku.. myslím že 1100MBX

->Pavel P.: jo je
Akorát nevim jak se dá vyhrát nikde to nemůžu najít, nevíte někdo?
A ted ještě koukám že film má i virtáckej obal
Akorát nevim jak se dá vyhrát nikde to nemůžu najít, nevíte někdo?
A ted ještě koukám že film má i virtáckej obal

-> Bohyn: to je v Praze na Florenci co?
nádhernej litr z filmu František je děvkař-na dveřích je napsáno že vůz se dá vyhrát
-> Martas136L: Bombastic, no
-> Pavel P.: jo jo už vim co mě čeká a nemine 

-> 125l a nebo taky GRED: správně

-> Pavel P.: joo jooo jasně zlámaný ruce a šroubovák v prdeli jooo jooo je mi to jasný

-> 125l a nebo taky GRED: vole :-D ty si nepřej abych tě někdy chytil jak loupeš znaky, SPZky nebo něco jinýho se šroubovákem v ruce....

-> Pavel P.: až to bude na špalkách řekni

Nějaká česká prastará formulka s motorem Wartburg, kola byly škodovácký. K vidění byla v sobotu 17.5. na Rally Sliperry v Milovicích. Moc hezký kousek...

->Apple: náhodou je, byl jsem tam pro sklo tak jsem je obcházel
-> Řízek: parádní

-> Řízek: super škoduľa, na nákupy dobrá

to mbxko je good
-> Bohyn 16.05.08 09:54:34: není tzo náhodou u Kopidlna v jednej vesnici?
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování