skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> VeTeV 24.07.15 22:47:23: v kauflandu měli levný lahváče, tak si vyjel vozem abys jich nabral co nejvíc?

-> Enggik 12.07.15 19:02:24: takovej srač orezlej
-> Honzaloun: ten červený rám okna je zajímavej. Vypadá to sice divně ale docela dobře
-> FrantaM: Škoda těch fotek. Ta Ouža nevypadá takhle na první pohled nějak špatně. Já dnes potkal tohle. u obchodu vedle ještě OPEL B REKORD ale ten mi když jsem se tam za 5 minut vrátil odjel 

-> FrantaM 24.07.15 09:55:10: Pochopitelně, že nevíš a nemůžeš vědět, zda je to libovka, jelikož ses nepřiblížil blíž než na 30 metrů.
-> FrantaM 24.07.15 10:01:30: Mohl bys tu fotku trochu zmenšit? Nevejde se mi na obrazovku, takže nic nevidím...
-> FrantaM 24.07.15 10:01:30: Mohl bys tu fotku trochu zmenšit? Nevejde se mi na obrazovku, takže nic nevidím...
a poslední. Vypadá to na model 79, soudě podle zadní masky, ale předek má oválné světla, a nárazníky lakované v černé barvě. Nevím, jestli v minulosti něčím prošla, nebo jestli se majitel ji rozhodl trochu omladit. Kliky jsou ještě v chromu. Mimochodem, kousek od ní, ob jedno auto stál Rapid
úlovek ze včerejška, Praha 6 - Ruzyně, kousek od Ciolkovského. Nevím, jestli je to libovka...
-> Tony Outland: Něco mi tam nesedí, ale rejpat nebudu. Pěknej kousek 

-> Enggik 12.07.15 19:02:24: tak to je libovka, fakt pěkná kára. Dávám palec nahoru
-> oppik: tak tak žiadna libovka 

-> oppik:
E: Chápu že jde o ftip.
E: Chápu že jde o ftip.
-> Honzaloun: ty jsi nějakej divnej.je to ze srazu Pavel P
-> Honzaloun: skoda ze ten hnedej flek v popredi zakrejva tu peknou 

-> U-Geen:
a prej že já nemám žádný

-> U-Geen: tak veru zlate plechotrone
-> Honzaloun: neprojde

-> U-Geen: :těžko,tohle bys snad smázl ne? .-)
-> Honzaloun: tfuj, ta ma ale hnusny kola. nekdo z virtu?
Tak já teda přidám jednu ECHT GOLD libovku, ta už snad projde, ne? :-) kdyžtak to smažte.
Ono taky způsobem,kterej tady vládne těžko bude mít chuť sem někdo něco přidávat jestli mu to teda jako místní guruové schválej nebo ho vyfáknou.. Wake up lidi.. 

-> Enggik 12.07.15 19:03:01: Koukám, že on s tím i jezdí
- podle vyšislých zadních světel...
...a to jsou jen "pár let nový"

...a to jsou jen "pár let nový"

Tak jasný že je není úplně origo, řídil to nějakej mladej kluk, né žádnej důchodce. Ale určitě špatný nebylo..
-> U-Geen: Nebylo. Na kazde skodovce se da neco vytknout
Po tech letech ma kazda nejakou chybicku. Tak se hned nemusi mistni rypalisti ozyvat....

-> Nwkt: tak to erko co daval Honzaloun taky nebolo spatny
-> Enggik: von žije?
-> Enggik 12.07.15 19:02:24: i hle... Vetevka....
-> Enggik: tato uz ano 

-> Nwkt: No tak jsem jim splnil přání 

-> Enggik: Vždyť to je leštěnka 

-> Nwkt: Ale jistě
Jen jsem si chtěl tak popíchnout do těch, co tu furt vyžadují ultra mega leštěnky 

-> Enggik: Však majitele znáš ne
Jo jasný, to jsem slyšeli xkrát. Vždyť to přece libovka je.. Ty detaily jdou odpustit..
E: oprava překlepu
E: oprava překlepu
-> Luky: jj
souhlas

-> Luky: Ano přesně tak není důležitá kvantita,ale kvalita a ta tu bohužel není...
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování