Pro DNA, tohle je ta "stodvacítka SP" Bohužel je to 105, ale zmátla mě ta široká karoserie Je to výřez, původní fotka byla směrovaná na tu Octavii v pravo nahoře..
-> Joey 120 LS: Rychnov nad Kněnžou. Stálice na nákupy do kauflandu nebo penny a ježdění od sámošky k sámošce. Jednou jsem viděl jak se majiteli podařilo vybrzdit docela rychle jednoucí passat Ohledně SP, je tmavě modrá? jestli ne, nemyslíme tu stejnou.
Takovejch feld po Vých. čechách jezdí... Ani to nefotím, soustředím se spíš na toto... ECHT GOLD Libofka to sice úplně není, ale na provozní stav dost dobrý.
-> Tomaso435 27.07.15 19:52:25: Ohledně toho STB jsme čekali netrpělivě, jestli na to budou mít bolševici koule.. a neměli je, sráči - po STA nasadili rovnou STC a strakonickej okres tím na chvilku skoro dohnal náš o mnoho lidnatější klatovskej..
-> Tomaso435: PRC, PRD a už vůbec STB nikdy nebyly, protože cenzura ÚV KSČ.
JEB byla, protože se přidělovala až hodně pozdě - dál než k JEB se Jeseník nedostal. JE je snad jediná dvoupísmenná série pro osobní auta, která se dočkala "velkého" formátu SPZ.
V rodině jsme měli ACK (model 83, výroba 82), ACO (model 84, výroba 83), ACV (model 86, výroba 86), kamarád měl taxíka 120L ADA (model 88, výroba 88) a ADA už měly i první Favoriti...
-> FrantaM: Pokud sem chceš dávat nějaké fotky, tak takové, na kterých je alespoň něco vidět. Tyhle obrázky o rozměru náhledu karty auta budu napříště rovnou mazat, protože jsou stejně k ničemu.
A pokud reaguješ ma příspěvek bezprostředně předcházející, používej k tomu tlačítko [pouze nick]. Odkaz se používá pouze pokud je onen příspěvek už starší nebo již odsunutý řadou jiných příspěvků.
-> Bukaj 27.07.15 19:27:25: nejsem rodilý pražák, takže nedokážu posoudit. Možná, že má stále jediného majitele, a dříve byla registrována na jiných číslech, a pak při stěhování dostala tyhle... Ale vím, že jeden náš rodinný známý měl 120 L 82, a ta měla spz začínající na ACN. Ten vůz měl od novoty
-> Pavel P..: fotr chtěl lahvone, trefils. Jen je to Globus... Ještě ji můžeš semtam trefit u stavebnin kdyz jedu pro pytle s maltou...ještě mám v kufru cement rozsypanej