skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
ževraj original až na farbu
-> Tuner#2: Kola jsou v poradku, ale pneumatiky jak od kolecka
-> Tuner#2: tak to je jina 

-> havlik 14.09.15 18:18:16: LRa tak jak má bejt. Chybí snad jen tlakové mazání a HEIGO rám, s kterým se stejně dnes nedá jezdit. Podvozek přesně dle specifikace, tlumiče Protlum stavitelné.
-> Burák 14.09.15 19:16:29: Nevím co vidíš, ale má to klasické 13" kola dělítka...
-> castrol 14.09.15 20:53:19: Je to čerstvě složeno, ještě to ani moc nejelo a před focením se to schodilo z heveru. To je poslední co bych řešil...
-> Burák 14.09.15 19:16:29: Nevím co vidíš, ale má to klasické 13" kola dělítka...
-> castrol 14.09.15 20:53:19: Je to čerstvě složeno, ještě to ani moc nejelo a před focením se to schodilo z heveru. To je poslední co bych řešil...
-> Tuner#2: pekne keby to nieje tak mrte vysoke
sice né přímo z ulice ale musel jsem, dneska u nás v práci stála na parkovišti, krásná, po generálce 

-> Tuner#2: Dipiho LRa :)
-> Burák: 

-> Tuner#2: Proč to má kola z Mini Coopera?
-> Tuner#2: nějaký info k vozu?
-> castrol: tak víš jak, tyhle auta kradou feťácí aby se nenudily, takže nejede, vezmou jiný ...
-> Tomaso435: Tak je PPL a PPL, některý ty auta maj v dobrým stavu ...
-> Tomaso435: Tak je PPL a PPL, některý ty auta maj v dobrým stavu ...
-> Mr._Nosferatu: no urcite to bude ucinna ochrana
-> Tomaso435: tak totok som nejak este nepostrehol

-> castrol: hele takhle běžně brzěj všechny auta PPL když parkujou v kopci.. stoupne na brzdu vyhodí kládu pomalu na to sjede a stojí pak ti dá balik popojede vohne se pro špalek a jede dál :D
-> castrol: Nebo je to proti zlodějům :D aby nemohly odjet :D
-> Jozka: no nieco som uz o tom cital 

-> castrol 13.09.15 19:50:05: Šetří brzdový lana - to neznáš ? 

-> castrol: Taky jsem na tu zarážku koukal. Ale nemyslím si že mu to nebrzdí..
-> Honzaloun 13.09.15 19:28:15: akurat mu nejdu brzdy
Pak jsem potkal ještě jedno, to patří důchodcům a furt je v garáži, teď stál před garáží a garáž byla otevřená, tak asi fávo čekalo každou chvíli na přeparkování.
Ten lem z výroby má bejt stříklej nebo ne? (na fotce vidět není)
Naprosto TOP fáčko nějakýho padesátníka tu teď navečer zastavilo, ale když jsem ho šel nafotit tak akorát vyšel ze vchodu naproti, nastoupil a odfrčel pryč..
-> Tomáššš: asi isol dvermi napred 

-> 105LR 07.09.15 14:19:23: a vies ze je to mozne ... ? nestihol som ani mobil vytiahnut a nestihol som sa poriadne popozerat ... fakt krasny kusok ,vylesteny cukrik :) na mangelsoch
-> Enggik: ještě by to mohl být šedá silniční, divnej název, ale nově nalakovaná vypadá i hezky
-> Bukaj: Měli jsme tuhle barvu na 120ce, a vždy pro nás byla trochu záhadou. Ale nejvíc se přikláním k 1082 achátová.
-> chemlon: bola tu aj druha fotka ? nic som nevidel 

Takze skusim vypatrat majitela 

-> Luky: Docela odvaha se veřejně přiznat a dávat důkaz přímo na net...
...ale tohle se ještě dá skousnout (i když být majitelem a přistihnout někoho "in flagranti", nevím, jak bych se zachoval).
Ale znám fůru lidí (a je jich převážná většina), pro které jakékoli auto je jen spotřební plechovka a nemají k němu žádnou úctu. A spousta mých kamarádů a známých se divila, když jsem jim zakázal v autě jíst, nebo opírat botu o podběh, či nevstupovat ve znečištěné obuvi. A mám i kamarády, kterým nepřijde divné si na cizí auto položit tašku, nebo bednu s nákupem.
Každý má holt jiné hodnoty a my, materialisté, se občas musíme rozčílit...
-> chemlon 05.09.15 16:47:09: Jinak pěkný vůz, ale raději to smázni, než to uvidí majitel a najde si tě...
...ale tohle se ještě dá skousnout (i když být majitelem a přistihnout někoho "in flagranti", nevím, jak bych se zachoval).
Ale znám fůru lidí (a je jich převážná většina), pro které jakékoli auto je jen spotřební plechovka a nemají k němu žádnou úctu. A spousta mých kamarádů a známých se divila, když jsem jim zakázal v autě jíst, nebo opírat botu o podběh, či nevstupovat ve znečištěné obuvi. A mám i kamarády, kterým nepřijde divné si na cizí auto položit tašku, nebo bednu s nákupem.
Každý má holt jiné hodnoty a my, materialisté, se občas musíme rozčílit...

-> chemlon 05.09.15 16:47:09: Jinak pěkný vůz, ale raději to smázni, než to uvidí majitel a najde si tě...

-> chemlon: to jsi si rozbalil bez vědomí majitele?
-> chemlon: nadherne
-> Bukaj: hnědá kamenná je o dost tmavší, měl jsem ji na Rapidu
EDIT: ale na fotkách to vypadá stejně... :) Na živo je to ale tmavší. Ale když vyšisuje, těžko říct, možná kecám...
EDIT: ale na fotkách to vypadá stejně... :) Na živo je to ale tmavší. Ale když vyšisuje, těžko říct, možná kecám...
-> Enggik: Fešná. 130 v téhle barvě (kamenná hněď?) jsem sna ještě neviděl. Asi jedna z posledních 130, že?

-> Enggik: pěkná je
Nejdřív ve mne hrklo, že je to tatíkova ukradená
Super ,,dvojče". Trochu péče by chtěla, ale pěknej kus by z ní rozhodně byl. 

-> Tomáššš: Nebola to ŠPZ NM? Rasťo 105LR má zelenú garde na mangelsoch a bol vtedy na Orave.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování