skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
vracím se k fotce užovky, kterou jsem zde umístil 3. 3. 16: vůz je evidentně stále v provozu, teď v pondělí jsem jej viděl poblíž zastávky "Sídliště na Dědině". Podotýkám, že fotka je z místa kousek od zastávky Ciolkovského, užovka má pravděpodobně i čerstvou STK (nezkoumal jsem tu známku přesně...)
-> MimiMB 14.03.16 17:34:50: škodovky ještě nevymřeli ale doporučil bych ti něco sehnat dát do stodoli a počkat bo až ty budeš moct jezdit tak už nebudou ani feldy...

-> castrol: Už ho nezlobte.

-> MimiMB: mal si sa za nim rozbehnut a poziadat ho nech ti to preda
-> MimiMB: Příště musíš udělat fotku a dát jí sem,jestli teda ta užovka byla pěkná.Jestli nebyla,tak třeba i sem:skoda-virt.cz/cz/.../,tam se dávají všechny zajímavé auta.Jinak by se to hodilo asi i sem do vlákna:skoda-virt.cz/cz/.../Ale teď už to tam prosím tě nedávej,když už si nám to oznámil tady.

-> Tomaso435: Nebuď furt zlý , skončíš v pekle :D
-> MimiMB: Já FB nemám, ale ty bys mezi ty co maj potřebu všem neustále něco sdělovat docela zapadnul.
-> MimiMB: nemáš náhodou FB ? tam děti píšou třeba i to že jdou kakat.
-> Domajz 05.03.16 09:05:32: měl jsem ma dědu počkat a rovnou to odvést (zachránit) dědek totiž nejspíš neprošel kvůli převoďáku v bubnech -na válcích mu nenabrzdil zadek....
-> Kocvin: njn, to je tak skoro se vším... Já ho občas používal, když jsem se Studentem vracel zpátky do Prahy...
-> FrantaM: Hlavně ten nový stojí absolutně za hovno..
Asi tak jako nový v Havířově..

-> Kocvin: Toho Rapida znám,dneska jsem ho také potkal,ale koukám,že je asi po laku protože ještě pár měsíců zpátky vypadal hůře 

-> Kocvin: njn, měl jsem na mysli starý autobusák, vždyť teď je novej u vlakovýho nádraží, když tam člověk tak často nejezdí, vypadne mu to z hlavy...
-> FrantaM: Přímo naproti starému autobusáku v Místku.. (Teď je z něj parkoviště a nový autobusák leží vedle vlakáče ve Frýdku..) 

-> Kocvin: pěkný kousek, není to foceno kousek od autobusáku ve f-m?
-> czechino: Okolo tohoto Rapida jsem jel cca před rokem a to vypadal ještě k světu...

-> Zeke-ten šestý: No zatím tak končí...
-> czechino: to auto znám, mi neříkej že zkončilo takhle....://
Pěkný rapid z modřan, už tam takhle stojí tak 4 měsíce, uvnitř skořepiny, hydraulická ručka, příčňák... má vyfouklé kola a myslím že mu už vzadu chybí nápis... asi nedopadne dobře
majitel musel umřít, nebo ho zavřeli.... Jinak nevím 

Čoo? Veď to je auto bez chyby prosím nech to neskončí v šrote
-> Jozka 04.03.16 18:32:09: Dobře - a jak tedy nelegálně?

-> venni 04.03.16 18:02:30: obávám se, že to auto stejně skončí na vrakáči, dědkovi se nebude chtít srát s prodejem...
-> Tomáššš: užovka (patrně 105 L či 120 L), model 83 s prepregovými nárazníky a českou spz, dochovaná do dnešních dnů... Pokud vím, tak u užovek 105/120 (mimo 105 GL/120 GLS) byly prepregové nárazníky za příplatek, takže jen tak vidět nebyly, to byly spíše pokovené, případně lakovány matně černou barvou (ty měl např. model 105 SP již od začátku výroby)
Prepregové nárazníky byly standardem až od modelu 84
Prepregové nárazníky byly standardem až od modelu 84
-> Bukaj: Legálně nelze.. ale to zloděje zas až tak netankuje.

-> Athlonek 04.03.16 18:23:31: co je na tomto libove ?
Dnes na stk jsem potkal libovou oužu...rok 82 vše origo,najeto 77tis.Starý pán s paní...já tam byl zrovna s odtahovkou tak pán přišel a povídá nechcete to do likvodace? chceme to dát pryč a koupit něco malýho...tak jsem mu jí vychválil a řekl že když dá inzerát,bude hned pryč :)

-> Jozka 04.03.16 15:03:57: A jak lze (legálně) zjistit vlastníka dle SPZ?
-> Luky 04.03.16 12:22:34: aby si stihl udělat povinko na své jméno, pak v klidu čornout a bez obav ujet

-> Luky: Dle SPZ/RZ může zjistit, na koho to je registrovaný i s adresou, dle LV vytipuje, kde to je tak asi uložený.. Ale ani tak bych nemlžil, co má být ukradeno, zmizí navzdory zamlžení..

-> Jiskra: a k čemu je potenciálnímu zloději SPZ?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 04.03.16 10:17:08:
Zloděj z toho začne šilhat...

-> Jiskra: A rozmazání SPZ zabrání krádeži?
Myslím si, že by bylo vhodné u vkládaných fotografií rozmazat SPZ... Jinak dle mého vzniká unikátní seznam vozidel pro krádež...
na Chodově jsem objevil celkem slušný Favorit GLXi, rok pravděpodobně 93-94...
Foto č. 4 - z fotek můžete vidět, že se jedná o kombinaci modelu 77 -79 a modelu 82-83...
Tento vůz jsem tu sice již jednou dával, nicméně dnes jsem ho lépe nafotil. Posuďte sami, jestli jde o libovku, nebo spíše slušný základ k renovaci....
Foto č. 1
Foto č. 1
-> Tabi 06.02.16 18:05:13: Dneska mi táta říkal,že si tu tisícovku k sousedovi někdo dal na na dodělání,konkrétně bude dělat motor.Takže kdo jí lakoval nevím,ale říkal,že už nelakuje soused auta skoro vůbec.Když je potřeba,tak udělá pouze drobné opravy.Jinak jsem sehnal dobrého lakýrníka taky přímo u našich ve vesnici.

-> Pufajs01: Pěknej
-> MimiMB: Všechno zjistím.
Jakej má úsměv?no popravdě ani nevím,protože jsem šel s holkou a bylo to tam okolo dost rozmáčený,tak jsme tam do trávy nelezli.

-> Michal N 283: Ta razdvatrojka má nějaký divný lemy 

-> Tabi: oooo je to širokí úsmev alebo úzky? zisti prosim ťa aj rok som zvedaví
-> Danster: Pravděpodobně jo,jestli tam nejsou pouze podložky,protože širší to je.Já to zjistím až tam pojedu,protože se chci zeptat souseda hlavně na to,kdo to lakoval.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování