skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
Asi je na ne počasí.
-> Z.Korky: ale pneu ma asi 165/70 alebo take daco
Tak abych pravdu řekl, já 200 až do teď naživo asi neviděl, tak nemám ty proporce nakoukané, prostě mě to přišlo hezké a víceméně podobné... 

-> kpt.Budha 09.08.16 13:11:17: barvičky jsou trochu podobné...
Stejně nechápu, že si někdo dá dost práce a nejspíš utratí i dost peněz při výrobě repliky nějakého auta, které ale svojí předloze ani není moc podobné... Buď nechám původní tvary, nebo když už dělám 200 RS, tak si nějaký originál aspoň prohlídnu na fotce... Nebo ne?

Stejně nechápu, že si někdo dá dost práce a nejspíš utratí i dost peněz při výrobě repliky nějakého auta, které ale svojí předloze ani není moc podobné... Buď nechám původní tvary, nebo když už dělám 200 RS, tak si nějaký originál aspoň prohlídnu na fotce... Nebo ne?

-> kpt.Budha 09.08.16 13:11:17: Tohle origo rozhodně není. Ale i tak je to zajímavý. Moc často se to nevidí.
kurnik, včera sem nevyfotil ve sloupnici červeno užovku jak novou, UOB na spzce ... No snad tam ještě pojedu :D
Mimo to tedy ještě krásné eRko s ještě krásnějším detailem 

Potkal jsem na závodech...možná úplně zcestná otázka, ale asi to nebude originál, že...
-> Honzaloun: krása
-> Tony Outland 02.05.16 22:06:38: tak to je zrovna jeden s nejškaredších kousků co si u něj mohl zachytit má jich asi 15 a hodně pěknejch

-> Tony Outland: z LX to ma jen štítek, ocividne novej, i dle postavení zadni napravy to má kyvku
-> Jozka: 

-> Tabi: To nebyl styl, to byla přímo epidemie..
Hlavně u bílejch "M", několik takovejch mě koncem 80. párkrát vylekalo za mlhy..

-> Tony Outland: Kdysi jsem také vlastnil jednu LX,a dokonce v originále.
Ale mě na této zaujalo něco jiného,"všechno v barvě".
Pokaždé,když vidím podobnou škodovku,tak si jenom říkám,škoda,že nedal majitel do laku třeba i světla nebo nějaké to sklo,to by potom byla teprve pecka.
Ne,podobnému stylu jsem fakt nikdy nepřišel na chuť.

-> Pavel P..: tak ta je
Sice ne v origo stavu ale je to 120LX

Sice ne v origo stavu ale je to 120LX
kdopak byl včera v Tescu na Skalce? auto mělo jméno Leštěnka.... což je přesný, byla fakt krásná....

-> Tuner#2: pravda, neuvědomil jsem si, že tohle je ai to druhé auto...
-> Kilián: jo to bude ono
-> Kilián: jo to bude ono

-> Tuner#2: není to auto od Prahy? Kdysi jsem kupoval díly u pána, co měl celou obrovskou sbírku škodovek a právě(cca.4 roky zpět) stavěl bílou závodní oužu. Obhlížel jsem to tenkrát u něj. A právě mi říkal, že s těma jeho autama závodí jeho dcera, že on sám nejezdí.
tak to bude určitě on.
tak to bude určitě on.
-> Luky 26.07.16 22:20:37: Nevím čemu říkáš hotovo, nicméně na mém odkazu je to ještě ze zimy rozdělané a sám jsi psal, že staví druhý kus...
-> Tuner#2: to jsi se mohl zeptat :) Hotovo to je už asi tři roky a jezdí s tím mladá pani 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 22.02.15 22:15:48: Takže asi hotovo, jezdí s tím nějaká slečna 

-> Kocvin 09.07.16 09:51:30: věř mi, že nepustil 

-> Zeke-ten šestý: Podle samolepky na zadním čele je to Grepa, ne??

-> Doyle 09.07.16 00:04:59: Za tím chlápkem plánuji zajet třeba by nějaké pustil..
-> skodoukolemsveta.cz: Přehrada Šance..
-> skodoukolemsveta.cz: Přehrada Šance..
Tak jsem potkal jednoho dřevorubce ;-) když jsem ho pak předjel tak nevypadala kdoví jak shnile ale pomlácená byla slušně. A to u nás ještě jezdí jedna krémová kde to dřevo vozí na zadních sedadlech.
-> Doyle: na leteckých snímcích z roku 2003 tam stojí 1 auto
a pak hromada. To je nějakej sběratel nebo shromažduje vraky? Ty auta v popředí vypadaj dost zachovale

už to sem teda napatří, ale já vždycky žasnu když projíždím Vělopolí
mapy.cz/zakladni?x=18.576 49...
mapy.cz/zakladni?x=18.576 49...
-> Kocvin: jo Dolní Bečva,
loni jsme tam byli na dovolené, tak jsem to párkrát míjel
mapy.cz/zakladni?x=18.189 97...
loni jsme tam byli na dovolené, tak jsem to párkrát míjel
mapy.cz/zakladni?x=18.189 97...
-> minno 08.07.16 10:01:45: To víš papaaaaraaazzzziiii...:-)
)))
-> Kocvin 08.07.16 17:34:18: Nebyl, nevím co to je, jen jsem projížděl...
-> doly120 08.07.16 17:27:21: -> Kocvin 08.07.16 17:34:18: ta už tam nebyla, za to vzadu v chroští ještě nějaké další staré krámy...
-> Kocvin:
tu si matně vybavuji také :)

tu si matně vybavuji také :)
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování