skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
Vím že to není leštěnka,škoda že nemám fotku druhého auta se kterým majitel denně jezdí.
-> bouchy: to jsou erka ze Srbska...
-> MATTESS: Na denní auto vypadá pořád dost slušně.

-> Tabi: tohoto znám. Trochu škoda, že je jako denní auto. Moc najeto neměl.
V pondělí jsem měl cestou do Rokycan nějaké štěstí na rapidy.Jedno jsme potkali cestou,řídil to starší chlapík,druhý stál v Kamenném Ujezdě před Rokycanama,ten byl asi po laku,páč se leskl jak psí kulky,neměl nárazníky a někdo u něj stál,cestou zpátky byl bohužel už fuč,chtěl jsem ho taky vyfotit.A třetí byl přímo v Rok. na parkovišti vedle náměstí.

Na geometrii sme mali favorit- 92.rok a 33 000 na tachometri
,
-> Milan 136: tak nazivo to bude zrejme ine
-> bouchy: takhle se dělá reklama. To u nás nikdy nebude
-> castrol: viděl jsem to auto na živo a neřekl bych
-> castrol: viděl jsem to auto na živo a neřekl bych
-> bouchy: Ta byla vystavená v nákupáku 

-> bouchy: vobec to k tomu autu nepasuje
Ještě jedna špionážní. Kvalita fakt na pytel, protože pán stál opodál a divně koukal.
-> bouchy: na Fabii 

-> Luky: To je v práci u fabriky,tam se takto parkuje normálně.Kdo jede na odpolední,tak už si tam může stoupnout,při ranní tam jezdí ještěrka ze šponama,takže tam zustává volnej plac.

-> Tabi: a jak krásně parkuje. To tady určitě dojde ocenění 

Jedno pěkný eMko kolegy s práce.
Zrenovoval,uděla
l STK a na autě se teď bude pokračovat v úpravách.

Sice už není aktualní ..
Je to rok 2008 ulice Pražská v OL.
Je to rok 2008 ulice Pražská v OL.
-> Z.Korky: v Hnačově jsem byl 2x a pokaždé tam byl

Je bez vyvarky, snad od staryho pána. Jen nekde opravovany barbou.Spodek po repasu v barvách.Origo 136ka.
V Hnacove snad byl co říkal a jestli se něco nepo..,pojedem i na Doksy
V Hnacove snad byl co říkal a jestli se něco nepo..,pojedem i na Doksy
-> Z.Korky: ten jezdí do Hnačova
-> Luky: pokud se pamatuju, měl nějak natřený nápravy nebo brzdy
-> Luky: pokud se pamatuju, měl nějak natřený nápravy nebo brzdy
-> Z.Korky: tzn. původní stav?
-> rsvancara: A třeba se toho nového laku taky dočká.

-> Tabi: Jelikož má to emko zahrádku, tak bych novej lak nečekal :-D.... je to dělník

-> suri: Tak tak,pravda.
-> Tabi 30.08.16 20:54:20: 55 rokov si spokojný s autom tak nebudeš na starosť meniť ...
V pondělí jsem po delší době zase viděl octávii.Žádná leštěnka po renovaci ale normální spotřebák,a slušný.
Bylo to vedle parkoviště u nemocnice v Dačicích,takže děda s babčou vyjeli k lékaři.
A to eMko jsem fotil o hodinu déle ve stejném městě naproti úřadu.Třeba se dočká nového laku,tak bude potom taky leštěnka.

-> Luky: Tak počítáno doma i a plasťáky, které kazí průměr, tak 36 let, v počtu 24ks 

-> castrol: Taky jsem se do tý hranice ještě nevlezl. Trabant (1976), Daewoo Racer (1994), 105gl (rok si už nevybavuju) a Ford Sierra (1991)
-> Luky: zaujimave ale okolo 14stky som sa este nedostal vzdy som riadne pod :)
-> OndraKrupi: jj. Tuhle užofku jsem shodou okolností v sobotu viděl v nedaleké vesnici, tak jsme tady s pánem dali krátkou řeč 
Byla to moc hezká LSa, jediný viditelný nedostatek byly načerněné svislé plochy nárazníků

Byla to moc hezká LSa, jediný viditelný nedostatek byly načerněné svislé plochy nárazníků
-> Luky: Já byl ve čtvrtek na STK a tam to bylo o něco mladší, tak průměr 30 - já s Rapidem a Trabant 601 

-> Luky: blovická benzínka?
Průměrné stáří vozového parku je prý někde kolem 14 let. Mně to včerejším empirickým výzkumem u místní benzínky vychází na cca 45 let 

-> Proof84: ta tam stoji fuurt
-> Pavel P..: včera jsem se taky ocitnul na nákupu (po 9ti letech)
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování