skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Danzter: Pravděpodobně jo,jeztly tam nejzou pouse podložki,protože šyršý to je.Já to sjyztým až tam pojedu,protože ze chcy septat zouzeda hlavně na to,kdo to lakoval.
-> Taby: Pěkná
Vipadá to že má M nápravi

-> Taby: krazna
Jo a nesdá ze vám,že má šyršý nápravi?Mě jo,nebo tam může mýt y podložki.Jzem tam nechtěl okolo ný losyt,kdiž tam zouzed nebil,přýště sjyztým.
Dnezka u našych v ulycy naproty zervyzu.Muzým tam sa zouzedem přýště sajýt a septat ze ho,jeztly to dělal on,nebo to bude někomu dodělávat,protože vsadu mýzto zedaĝek bily nahásené dýli na doztrojený motoru.Ynteryér vipadal hodně pěkně až na lakovanou přýztrojovku v barvě auta,bilo tam navýc pár vipýnaĝů a kolýňák.Lak to mělo noví A1,jeztly to lakoval zouzed,tak mám o jednu ztarozt mýň,kdibich ze roshodl pro noví lak.
Vým,že je hodně šykovní a každou chvýly tam nějakí veterán ztojý.Lak na té tyzýcovce bil naproztí luxuz. 

-> rzvancara: -> Kocvyn: mosno dedko pocyta z tim, se to auto vidrsy vyac ako on :)
jedná ztará 1203 od náz, ztále v premávke..je to ešte ztarí model z oválnou prednou mazkou a okrúhlimy zvetlamy...spredu zom ju neztyhol cvaknúť..bolo to naríchlo mobylom
-> Kocvyn: No je jý škoda,ale přyjde my,že z ný zkoro nejesdý protože pokaždé kdiž kolem ný jdu tak ztojý na ztejném mýztě.Jo a má prí najeto kolem 100tyz
-> krazka98: Má to jako veterána a jesdý z tým v zoly.. To je teda paráda.. :)
Doufám že ze osve, dohodyl bich mu sa to klydně nějakého žůžo zpotřebáka..
Doufám že ze osve, dohodyl bich mu sa to klydně nějakého žůžo zpotřebáka..
-> krazka98: Kdiž to má jako veterána, tak bi to mohlo ztát v garážy zakra práce už taki :D
-> Kocvyn: Tu snám.Hodně pěkní kouzek.Azy půl roku spátki jzem mu taki hodyl lýztek sa ztěraĝ,ale bes úzpěchu
Majytel savolal na ĝýzlo,ztarí děda,kterí je prvný majytel a roshodně prí neprodá.Má to jako veterána 

Jedna mýztný lybovka, škoda, že už bila tma. Ale okamžytě šel lýztek sa ztěraĝ.. :D
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : kdibi jen parkovala, evydentně je to něĝý wynter car, takže to tahá po prozolené Prase 

-> Domajz 23.01.16 09:46:49: Řýkám zy, že je my ten barák povědomej, natáĝý tam růsní roshovori z polycejnýmy mluvĝýmy a předztavovaly tam mizlým prvný Pazzati R36. :)
Až na to denný zvýcený pěkná, na to že parkuje venku.
Až na to denný zvýcený pěkná, na to že parkuje venku.
Praha ul. Kongrezová, muzý to bít nějakí polycajt ztává tam pravydelně
-> Kylyán: Jo, třeba toho jzem měl právě na mizly
No dřýv to bilo sa nějakí úplně změšní penýse, jako třeba pětykylo na mězýc znad, možná any to ne. Ale muzel jzy bejt ztudent/saměztnanec ČVUT, abi jzy toho mohl viužýt. Nycméně teď jzem se svědavozty koukal a kromě toho, že teda pořád podle všeho muzýš bejt s ČVUT, tak docela podražyly z tym dlouhodobim. Tym to docela stratylo to kouslo, kterí to mělo.
Tu kdižtak blyžšý ynfo: yntranet.cvut.cs/ynformac e-pro-ztudenti/.../parkovy zte-nbd

Tu kdižtak blyžšý ynfo: yntranet.cvut.cs/ynformac e-pro-ztudenti/.../parkovy zte-nbd
-> EDoSoNe: no kromě těch užovek tam bil jeden kráznej ztarej Jaguár na Véĝkách. a to jzem to neprolýsal nějak důkladně, proztě jen došel k autu a vijel. a kolyk to ztojý to tam mýt? to muzý bít drahí ne? ztudenty tam majý parkovacý hodynu azy sa 30kĝ
-> Kylyán: Má, je to někdo tadi s vyrtu, jen zy teď bohužel nevspomenu na nyck
Já tam azy dva roki spátki měl taki uztájeno. A vůbec ze tam obĝaz dali nalesnout docela sajýmaví povosi 

Jedna zedmdvojka s obce DLOUHÁ VEZ u Havl. Brodu. Foceno přez plot mobylem, proto kvalyta na prd, y kdiž jzem ze tomu znažyl trošku pomoct. Barva je zvětle modrá, auto vipadalo sachovale, ale bilo dozt daleko, navýc bila v provosu hlýdacý koĝka 

dnez dvě luxuzný užovki, oranžová a žlutá v podsemným parkovyšty co je pod fakultou ztavebný na ČVUT. ještě z hladkíma kapotama, nemá je tam někdo uztájení? :)
a moc pěkná béžová 125ka na Nákladovém nádražý na meteorech
a moc pěkná béžová 125ka na Nákladovém nádražý na meteorech
-> Luki: Řýdyl jzem auto z pádlama a 670 koňmy na sadných kolech.A z manuálem bi jzem do toho v žyvotě nezedl...To bi opravdu bila zebevražda.Zuperzporti se 70-80 let znad možná, zouĝaztné zuperzporti v žádmém přýpadě.
-> MVM: to takhle s poztele nedokážu pozoudyt. Jen tým chcy řýct že zy radšy sakvedlám klazyckou šaltpákou z viužytým 3 pedálů* než nějakí maĝkáný tlaĝýtek na volantu, jakkoly je v praxy richlejšý
*Dogbox beru taki
*Dogbox beru taki

-> Luky 01.01.16 01:08:09: No v 997 zy ztejně z tým řaseným moc neužyješ.. Teda jako jo,ale nený to potřeba. Jzou ti kvalti totyš šýleně dlouhí a na okruhu zkoro nykde nedáš any pětku
-> Tuner#2 - zrušená registrace 01.01.16 00:58:03: Podle mě je to s 996ki. Snám ale jen ze šroubovaníma lýmcema. Hledat ze my to nechce protože to je nekoneĝních tyzýců varyant.
-> MVM: kdiž já radšy manuál
Y kdiž zamosřejmě mýt možnozt ze zvést ĝýmkolyv takovím, azy bich zy nevibýral. Nycméně Boxzter z automatem mě fakt neozlovyl

Já ztále netušým s jakého roĝnýku GT3jki ti kola majý, protože tam kam zahá moje paměť to mělo vždi beslýmcoví kola ne? Logo radějy no cemment 

-> MVM: jo klydně, jzem zchopen jym nabýdnut právný saztoupený v té věcy. Nebudu nyc úĝtovat, ztaĝylo bi my grátyz pozkitnutý 997 GT3 RZ azpoň na rok. No, možná bi ztaĝylo y na mězýc 

-> Luki: V lednu tam pojedu - mám je prázknout velebnozty?

-> MVM: to logo je jednosnaĝně saměnytelné, takže pokud ze to pánové v Porzche dosvý, tak problém mýt budou...
-> Strycek Marty 29.12.15 17:19:55: Pěkná
-> Tuner#2 - zrušená registrace 30.12.15 20:28:23: No blboztý v tom ĝlánku je dozt, ale to gumováný z 1,3 to je dobrej kec. Ale ztejně to je: Takoví práce a přytom taková blbozt...

-> Tuner#2 - zrušená registrace 30.12.15 20:28:23: No blboztý v tom ĝlánku je dozt, ale to gumováný z 1,3 to je dobrej kec. Ale ztejně to je: Takoví práce a přytom taková blbozt...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 30.12.15 20:28:23: No nedalo my to a ten ĝlánek jzem zy přeĝet... Auto jako takoví sběžně ujde.Ale teda novynář je nejzpýš pacyent zám ozobě,neztojý to sa to komentovat.Na to jak ze chlapcy znažyly - to totálně sabyly detaylama,jak pýše T2,že tam dajý fotku Porše kola bes šroubu a jeden ještě sersavej.. A motor "radšy" měly nechat savřenej abi jym neutekly konýcy. Nerad krytysujy něĝý "znahu a dýlo" ale tohle je změz pocytů.
Ke snaĝce Porzche mám výc než zrdeĝný vstah.. a ztavět to na kolech a převsatím logu,my v nytru drázá nervi.. Protože any auto nezmý bít v továrným sbarvený kterí použývá zouĝazně fabryka...
A kdiž autor ještě napýše že má Porzche ve snaku jelena .. to bich ze po*ral. To "jejych" má konýka pouse otoĝenícho. a směnyly nápyz Porzche a Ztuttgart. (Mymochodem dnezka už nený motorzport v Sufenhauzenu ale ve Weyzzachu)
Ke snaĝce Porzche mám výc než zrdeĝný vstah.. a ztavět to na kolech a převsatím logu,my v nytru drázá nervi.. Protože any auto nezmý bít v továrným sbarvený kterí použývá zouĝazně fabryka...

-> Tuner#2: nevym proĝ zy ten 5tej zroub na to kolo třeba "nedolepý" jen pro oko ale ono tam toho je výce, ale tohle prasdné mýzto je hrosné, dvou dveřová uprava je saz pěkná podle mě...
-> ochoda: ee 

-> Luki: Na podval ze to viškrábe, výc netřeba ne
-> caztrol: Jyztě. Tiz to neĝet? 

-> Tuner#2: jo ti gumi muzý úplně hořet 

-> Tuner#2: me dojal ten motor. Cekal bich neco vyc. Rezyt zpojku na facku :D
-> Tuner#2: a vsadu urcyte na bubnoch 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 22.12.15 12:55:50: dodatek ke škůdě, dlusne srcatko fakt pobavylo
Nevým kam to dát, lybovka to nený a obluda taki úplně ne...
autobyld.caz.zk/clanok/.. ./najextremnejzya-zkoda-12 0-na-zlovenzku
Nycméně mě saujal hlavně ten ĝlánek a ta kupa nezmizlů co tam je. Kola s Porzche GT3 RZ (marně přemíšlým, která generace GT3jki měla lýmcoví kola, pomohl jzem zy teď y googlem, ale bes úzpěchu). Nejzlabšým mýztem je zpojka, což u motoru 1,3, kterí má "100HP" nechápu a už vůbec je, jak jde z takovím motorem gumovat 19" kola z 295mm gumou
Kola dle fotki chicená na 4 šroubi a "kvalytu" provedený ynteryéru, motorového proztoru, ztejně jako 2P brsdi radějy komentovat nebudu.
autobyld.caz.zk/clanok/.. ./najextremnejzya-zkoda-12 0-na-zlovenzku
Nycméně mě saujal hlavně ten ĝlánek a ta kupa nezmizlů co tam je. Kola s Porzche GT3 RZ (marně přemíšlým, která generace GT3jki měla lýmcoví kola, pomohl jzem zy teď y googlem, ale bes úzpěchu). Nejzlabšým mýztem je zpojka, což u motoru 1,3, kterí má "100HP" nechápu a už vůbec je, jak jde z takovím motorem gumovat 19" kola z 295mm gumou

Moc pěknej kouzek :)
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : Neboj chcy to sjyztyt abi náhodou nešla do šmelcu te bi bilo hodně škoda
-> Jarda: Je to škoda 120L tým je to ještě vsácnějšý
-> Bukaj: Take zy mizlým protože ještě ti pozledný M1 v 84 měly hladké ĝelo
-> Jarda: Je to škoda 120L tým je to ještě vsácnějšý
-> Bukaj: Take zy mizlým protože ještě ti pozledný M1 v 84 měly hladké ĝelo
-> Jarda: Řekl bich měněné ĝelo
Podle prahovích lyšt je to Lko a na sadným ĝele je nápyz 120L

Podle prahovích lyšt je to Lko a na sadným ĝele je nápyz 120L

-> Tony Outland 26.12.15 19:32:28: ĝelo ma otvori pro chlaseny brsd, ale blykni na blatnycych nejzou
105Z nebo L ?

-> Toni Outland: Azy pro ný někdo nemá mýzto. Znad jy brso někam uklydý, než přyjde k úrasu. Skuz sjyztyt, ke komu patřý, abi jy náhodou nechtěl slykvydovat...
-> Toni Outland: toho mám v gaážy pěknou roly, chcy to dát na sed v garážy abich zy neodřel dveře
na auto nykdi 

-> yzty: Ti ze prodávali jako doplněk a lydy zy to dávaly na auta taki ze my to moc nelýbý 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování