skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
By mě docela zajímalo, jestli nesvítil, nebo to jen přes ty krásný kryty zadních světel není vidět 

-> moucan: Jak říkal vrchní policejni rada Vacátko, správnej policajt nemá nikdy volno. 

-> Jarda: V rajónu mi sice jel ale já jsem byl v době osobního volna ... 

-> moucan - zrušená registrace 08.04.21 14:02:48: chudak, si musel davat pozor, aby neudelal nejakej prestupecek :)
-> moucan: Toho jsem potkal před cca 6 týdny na parkovišti u Lidlu v Újezdu nad lesy...
Před chvílí jedna patinovka. Pronásledoval jsem ho od Dolních Počerek až po Úvaly. 

-> havlik: Já s tím snad nikdy nejel
-> vhml: Jo takhle krásný je to schválně
-> vhml: Jo takhle krásný je to schválně

-> Luky 17.03.21 13:19:19: počkej to je fakt růžový origo? Ja vždycky myslel že je to červená sežraná od slunce
-> Luky: pak do toho sedneš a zjistíš že je to furt ta příšerná Octavia 1 s podvozkem z prdele a nedá se s tim jezdit a stojí to buh ví kolikrát tolik co obyč RS
-> venda74: Nevíš jaká mají pořadová čísla?
-> venda74: takhle bez značek - to je něčí "investice"?
V době kdy to vyjelo se mi to moc nelíbilo, vedle WRC to je takové wannabe a i ty barvy jsou divný (růžová místo červené, proboha proč?). Ale postupem času jsem k tomu nějak dozrál, je to zajímavá hračka. No ale holt člověk nemůže mít všechno žejo

V době kdy to vyjelo se mi to moc nelíbilo, vedle WRC to je takové wannabe a i ty barvy jsou divný (růžová místo červené, proboha proč?). Ale postupem času jsem k tomu nějak dozrál, je to zajímavá hračka. No ale holt člověk nemůže mít všechno žejo

Ahoj, sice to nejsou úplné stařenky, ale hned dvě Octavie I RS edice 100 let motorsportu se jen tak nevidí.
-> john simple: skoda-virt.cz/cz/.../1204
43-videa-skodovek?gotopost
=3...
Přímo na Autokultu, ne převzetý Seznam

Přímo na Autokultu, ne převzetý Seznam
Evidentně sloužicí jako běznej povoz .. řidič "dobovej". 

V Hoře u Billy ... velmi slušně vypadající fanouš.
-> Kilián: Jasně
To jen kdyby se někdo vyptával
Jak píšeš, garáže jsou veřejně přístupné, takže určitě foto nevadí, to je riziko takového stání

Jak píšeš, garáže jsou veřejně přístupné, takže určitě foto nevadí, to je riziko takového stání

-> Enggik: Proto nepisu kde to je
Ale jak už jsem psal. Je to veřejně přístupné, proto jsem foto uveřejnil. Ale váhal jsem jestli to zveřejňovat.
Pokud chceš můžu to smazat

Ale jak už jsem psal. Je to veřejně přístupné, proto jsem foto uveřejnil. Ale váhal jsem jestli to zveřejňovat.
Pokud chceš můžu to smazat
-> dragon_cb_cz: Ano, dlouhodobý stání
-> Kilián: Noo, ony už tam nějakou dobu bohužel bez hnutí stojí a dle situace ještě budou
Proto bych asi prosil o nešíření informace kde to je (i když je objekt hlídán). 

-> Kilián: Noo, ony už tam nějakou dobu bohužel bez hnutí stojí a dle situace ještě budou

-> Kilián 09.12.20 20:44:02: Tu obcas potkavam v Prahe, mam pocit, ze to ma jak spotrebak :-D To je vetsi blazen, nez Bukaj (v dobrym :-) ).
-> dragon_cb_cz: Ja tam vedle nich parkoval jen 2h
Ale dle stavu některých vypuštěných gum tam asi už chvilku budou
A tipuju určitě do jara tam budou
Jako dle netu stoji měsíční stání 1800, což není moc a auta máš pod kamerou nonstop střežený
Ale dle stavu některých vypuštěných gum tam asi už chvilku budou
A tipuju určitě do jara tam budou
Jako dle netu stoji měsíční stání 1800, což není moc a auta máš pod kamerou nonstop střežený
-> Kilián: To tam pronajímají jako dlouhodobé stání?
Dnes jedno podzemni prazske parkoviste
Mozna nekteri znaji
Foto nic moc, spatne svetlo
Mozna nekteri znaji
Foto nic moc, spatne svetlo
-> Kilián: Tyto kombiky jsou parádní
Prý má najeto 19 tkm,dle stavu karoserie bych tomu věřil.Dovezeno z Německa
-> Jozka: -> michael: K těm metalízám: Já si vybavuju akční model "110 RS" (ano skutečně se to tak jmenovalo po vzoru 130 RS), který nabízel v 70. letech dealer v SRN. Lakování bylo v kombinaci stříbrná/zelená. Bohužel nevím, jestli to stříkali už ve fabrice nebo až u dealera. Jinou metalízu jsem na řadě 100/110 bohužel neviděl.
-> Milan 136: ?
-> Jozka: Mám např. dobové fabrické fotografie, které řikaji mnoho.
-> michael: Tvá důvěra v archivy, dobový směrnice apod. je obdivuhodná.
-> Jozka: Metalíza vždy na požadavek Motokovu.
-> michael: Podle dávných hovorů s erkařema zlatavá asi z výroby, stříbrná nikoliv.. ale kdo ví, oni v AZNP uměli pro ty správný soudruhy zázraky na počkání i co se barevný palety týče, vzorníky - nevzorníky..

-> bouchy: To auto je zde na virtu. Jinak byla třeba stříbrná, nebo taková zlato kapučínová metalíza na erku.
-> Milan 136: nějak jim upadla flexa

-> bouchy 24.11.20 08:13:44: Jojo, to stačilo jen vyleštit

-> bouchy: skoda-virt.cz/cz/.../1044
1-110r-prototyp
-> michael: Nebyl to ten prototyp, tenhle?: www.skoda110r.com/view.ph
p?cisloclank... Viděl jsem ho na srazu, ale už nevím osudy a postup při renovaci (ona snad ani žádná nebyla potřeba, jen drobnosti, už nevím). Auto poslaný a odmítnutý Brežněvovi/vem.
-> michael: Jo, R si jedno vybavuju.. 

-> Jozka: Tak erko bylo v metalíze.
-> michael: Ále.. myslel jsem v rozsahu zadomotorů za bolševika.. 

-> Jozka: Škodovka již ve třicátých letech stříkala metalízu.
-> michael: Už na kilech ? Doteď jsem se domníval, že první metalízovaný bylo Garde snad pro Holečka brankáře hokejovýho..
-> saskyn2: Na pár kusech taková metalíza byla.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování