skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
favorit Mtx fotogalerie
prohledat
3055 příspěvků (zobrazeno 2851 až 2900) od 22.10.2007 do 18.02.2024, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> P@wlos 19.12.09 09:31:14: jj, vim....
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: u sebe bohuzel ne, ale jak pojedu za majitelem, nafotim a hodim sem ;)
-> P@wlos: mas vic fotek,jen tak pro zlepseni nalady:)
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: bohuzel neni, puvodni byla takova cervena, spis oranzova...
-> P@wlos: to je puvodni lak?
-> su.tech: tak tak, na kazdou svini se voda vari a existuje na ni reznik

-> P@wlos: Hm... někdy bohužel i špatně, ale jak praví klasik kurva žije všude...

-> petr s: ja pouze jednoho...
-> su.tech: jak kdy a jak koho
-> su.tech: jak kdy a jak koho

-> petr s: Ostravsko dokáže překvapit...

-> P@wlos: To máte slušnej klub ale kolik jich máš ty
Uz je nas v jednom meste (a blizkem okoli 7x MTX) 

-> Jarda: 06.12.09 17:49:40 - vsimni si ze kdyz se zadivas tak to ma i ramy za sedackami...
-> Jarda: ano... podle toho co jsem nasel v MTX katalogu, tak se asi delaly i s nestahovacim trojuhelnickem... (obrazek z katalogu dilu na MTX...)
-> P@wlos: to je jako predni deleny okno na favo?

-> Pawlos: mrknu...
-> Bororo: znas majitele - btw je to u nas? Kdyztak SZ, dik...
-> Jarda: nemas nahodou ty fotky toho cerveneho paskvilu?
-> Bororo: prekopavka pickupa s pouzitim nejakych dilu z MTX
kdyz tady ctu ty sve prispevky par let stare, docela bomba

kdyz tady ctu ty sve prispevky par let stare, docela bomba

-> Bororo: jůů okruhový spoilery
-> Bororo: to ale neni kabrio... nekde jsem mel foto z jinych uhlu...
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: jj, to jsou ony...
-> Risan: mrkni na moje stranky www.mtxroadster.wz.cz/ v prehledu uz je 34 roadsterů
-> Risan: ja ted chci trochu pohnout s databazi... vim o par dalsich kusech, nekde bude asi jen fotka a zadne dalsi info... koukal jsem, ze ten roa, co jsi mi ukazoval na mobilu je na auta5p (vinova metaliza solitaire), prvni kus mel znak skoda v predni masce, rekl bych ze mozna i prvnich 10kusu, tak jestli tam nemohl figurovat i ten favorit, kdyz se jedna o 5. vyrobeny kus
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/4047_2007-10-23_ 20-10-53_13.jpg
kazdy ma jinak nalepene metalex roadster, ale oba cerne... tak nevim od ktereho kusu byly napisy stribrne img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/4047_2007-10-23_ 20-21-15_8.jpg jiste je, ze do cca 100.kusu byl panel pod SPZ lakovan v barve vozu, pote davali cerveny hella
Gryzly 27.10.07 11:37:19 napsal: A todle potkal kolega v Chorvatsku na ostrově Rab loni koncem srpna. nějaký pražák to měl. to je ona, co se prodala za pouhych 47tis. kc :(((
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/4047_2007-10-23_ 20-10-53_13.jpg
kazdy ma jinak nalepene metalex roadster, ale oba cerne... tak nevim od ktereho kusu byly napisy stribrne img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/4047_2007-10-23_ 20-21-15_8.jpg jiste je, ze do cca 100.kusu byl panel pod SPZ lakovan v barve vozu, pote davali cerveny hella
Gryzly 27.10.07 11:37:19 napsal: A todle potkal kolega v Chorvatsku na ostrově Rab loni koncem srpna. nějaký pražák to měl. to je ona, co se prodala za pouhych 47tis. kc :(((
-> Jarda: A možná se ten motor nejmenoval "Favorit" ani ve fabrice, ne? Motor byl prostě 781.136. Taky si myslím, že to auto se nejmenuje Favorit, protože "Favorit" bylo obchodní označení typu 781 výrobce AZNP, zatímco produkt firmy Metalex typu 7-06 měl obchodní označení "Roadster". De iure ta dvě auta nemají nic společného, i když se dá říci, že se podobají. Je to asi tím, že ing. Václav Král navrhl pro výrobu roadsterů použít některé díly již vyráběného vozu.
Taky bych se přimlouval za založení galerie roadsterů. Bude to myslím speciálně u přehlídky exemplářů tohoto typu přehlídka lidové tvořivosti.
Taky bych se přimlouval za založení galerie roadsterů. Bude to myslím speciálně u přehlídky exemplářů tohoto typu přehlídka lidové tvořivosti.
-> boris1: je to zajimave, protoze u tohoto vozu nikde nefiguruje nazev ani skoda a ani favorit (teda jen u motoru jo), ale karoserie nee...
Nwkt 16.10.09 15:22:39 napsal:
→ boris1: Bude to přehlednější
... vetsi fotky, dohledatelnejsi.
→ boris1: Bude to přehlednější
... vetsi fotky, dohledatelnejsi.
-> Jarda: Ty nápisy včetně favorit tam též byly.
-> boris1: na tom červeným , to sou přesně ty kola co shání p@vlos :) na roa je vidim prvně, krom fotky z časáku
-> boris1: Bude to přehlednější
-> U-Geen: důvod
nechcete si na to spis udelat galerku ve fotogalerii?
Ty zadní světla tam nechám, tak to bylo když jsem to v Německu kupoval

Jarda 12.10.09 23:00:29 napsal: → boris1: dale by me zajimalo, zda jsou original cerne napisy na zadni kapote vc. napisu favorit
to urcite uz pozdejsi kusy nemely… totok: jardaj.rajce.idnes.cz/Roa
dstery_ze_srazu_2009 ze na neho nepatri kourovo cervena zadni svetla je jasne, ale vypadaji dobre
-> boris1: budes delat uplny orginal, jak vyjel z MTX nebo trebas ty zadni svetla nechas?

-> boris1: budes delat uplny orginal, jak vyjel z MTX nebo trebas ty zadni svetla nechas?
jedna galerijka from me..., roadstery se kteryma jsem se letos osobne setkal
jardaj.rajce.idnes.cz/Roa
dstery_ze_srazu_2009 koukam jen, ze jsem zapomenul na Otu :) jeho auto je ale asi notoricky zname, jeden z nej roadsteru a dokonce jsem se v nem i svezl www.mtx-roadster.cz/

-> boris1: kraaasa, gratulace, za tu cenu bych ho bral hned, akorat uz bych jich mel trochu moc a nekdo by me asi doma zabil
docela by me zajimalo, kolik kusu melo jeste znak skoda v masce? typoval bych, ze jsou to pouze ty vyrobene v roce 1991, potom byl kulatej znak MTX a pak podle vybavy plastovej nebo nerezovej znak MTX na leve strane... dale by me zajimalo, zda jsou original cerne napisy na zadni kapote vc. napisu favorit
to urcite uz pozdejsi kusy nemely...

-> maca: ehm... jsem si dovolil, něco z vlastní zahrádky.. hihi
skoda-virt.cz/cz/.../4047 -mtx-roadster-favorit-a-ji ne

skoda-virt.cz/cz/.../4047 -mtx-roadster-favorit-a-ji ne
-> kubina: jj, neni zac

-> Jarda: diky,kouknu na to a napisu
-> kubina: mas to na mailu Mirku

je to tam... skoda-virt.cz/cz/.../7551
2 to ze je minimalni krouceni se mi nechce verit, ale musel bych se projet, tak bez HP podvozku mozna i jo...
-> RON: mrknu tam, mooc diky
to Jarda: mel bys to mit na mailu