skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
favorit Mtx fotogalerie
prohledat
3055 příspěvků (zobrazeno 1401 až 1450) od 22.10.2007 do 18.02.2024, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> banditta: mno letos by nemelo... :-P
Diky Bandittovi (zprostredkovani motoru) a Flanelovi (pomoc pri demontazi motoru) je jiz muj MTX opet mezi živými :)
Diky Bandittovi (zprostredkovani motoru) a Flanelovi (pomoc pri demontazi motoru) je jiz muj MTX opet mezi živými :)
-> P@wlos: nebudu už mít strach že ti to přestane někde jet:o)))
-> Bruno: ve vsem zlem je treba hledat neco pozitivniho

-> P@wlos: Tak tě to vlastně zachránilo před krachem při dnešních cenách benzínu 

-> Bruno: jj, chtel jsem udelat pred-zimni udrzbu, ale nejak jsem na tuto drobnost zapomel :( marne... tak tam bude seriovy motor a budu mit klid :) dam tam seriovy vyfuk a budu mit konecne i seriovou spotrebu :)
-> Nwkt: nee, po vymeneni tesneni a naliti nemrzky jsem to startnul a asi po 4min se z ventil vika zacla valit brutalne emulze :-( takze mrazovky to bohuzel prezily :(
-> P@wlos: Jo odfláknout údržbu před zimou se krutě nevyplácí
Kdyby jste ty patentky někdo někde sehnal, tak dejte prosím vědět, taky se mi budou nějaké hodit, díky.

Kdyby jste ty patentky někdo někde sehnal, tak dejte prosím vědět, taky se mi budou nějaké hodit, díky.
-> P@wlos: Nevylítly jenom mrazovky?
Mno tak jsem zjistil ze jeste dele nevyjedu, po tom co mi zamrzla v excelackem motoru voda, tak to odneslo bud tesneni pod palici, nebo hlava nebo blok :(:(:( takze hura na seriovy motor... doufam ze vyjedu co nejdrive :(
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: ja je mam ale nedam :)
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: ja je mam ale nedam :)
panove nevite,kde sehnat patentky na roa?samozrejme myslim ty atypicke vytahovaci z boku strechy
Jarda 10.03.11 20:11:00 napsal: → Kubina AVTOBA3 CCCP: se mas… ja mam obe v depozitu a na vikend uz to prihlasit nestihnu :( ma byt 16°C…No tak to bud v klidu myslím že nejsi jediný kdo to nestihne.

-> Jarda: jestli má být takhle pěkně tak to se určitě aspon chvíli projedu.
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: se mas... ja mam obe v depozitu a na vikend uz to prihlasit nestihnu :( ma byt 16°C...
ja uz ho shodou okolnosti vytahl dneska(se strechou,samozrejme),moc jsem se na to tesil.je to proste o necem jinem,to auto te doslova pohlti:)
Já už se teda těším, až vyjedu. Ale nevím, nevím. Zatím to na otevřenou střechu nevypadá. Každopádně brzy dostane nový olej a nové svíčky.
-> P@wlos: Není na to trochu brzo? Teda alespoň nám tu zrovna sněží jak o vánocích 

Zkusim trochu obnovit toto spinkajici tema...
Bude nekdo v brzke dobe probouzet sveho plecho-laminatoveho milacka ze zimniho spanku? :)
Bude nekdo v brzke dobe probouzet sveho plecho-laminatoveho milacka ze zimniho spanku? :)
tak ten ,,zlutej" je pekny vrak
hue-e
a ten cernej je moc krasnej, ale ta cena je vysoko, ale podle vseho TOP stav... je to dovoz nemecko... a myslim ze to prodavaji v bazaru: www.dovozyznemecka.cz

a ten cernej je moc krasnej, ale ta cena je vysoko, ale podle vseho TOP stav... je to dovoz nemecko... a myslim ze to prodavaji v bazaru: www.dovozyznemecka.cz
-> Pavel P..: byt za 115 taky bych o něm začal uvažovat 

-> Tomaso435: aby ne, za tu cenu
-> Pavel P..: čoveče, ten se tam jevuje pravidelně od doby kdy já mám favorita :-D
-> Radek Retro eLeSo: Tak já bych si ho celé postavil ale je v hrozném stavu , střecha vůbec nevím jestli k tomu byla a ta cena. Ted jsem radši , že ho vydražil někdo jiný. Lepší je jet na inzerát než to řešit po dražbě.
-> boris17: dle mě to vypadá na pěkný šméčko,bůh ví co to je za bastl
,nemá ani žádný hodnocení na eBay-ještě že jsi nejel.........

-> Radek Retro eLeSo: chtěl jsem jet do Německa se na to podívat , majitel se tomu vyhýbal , tak poslal pár fotek , chtěl jsem nafotit střechu a na to odpověděl , že ji má u známého a ten je pryč . Trochu divný . A na ebay to také bylo nafocené bez střechy.
-> boris17: tak to je síla za tu konečnou cenu

špatné foto ale je vidět značná koroze práhu
-> Radek Retro eLeSo: Ten byl pěkně průhledný jak byl shnilý a měl pěkně sfušovaný lak . A za tu cenu co ho vydražili.
dneska mi přistálo na mejlu-je nějakej pochybnej
cgi.ebay.de/Skoda-Metalex -MTX-/300524791497?pt=Auto mob...

cgi.ebay.de/Skoda-Metalex -MTX-/300524791497?pt=Auto mob...
Ten z Bohdalce
www.autosoft.cz/soubory_a
utosoft/detail.php?id=HANK
A%2...

-> Radek Retro eLeSo: je to 22 v me databazi? www.mtxroadster.wz.cz/
-> Radek Retro eLeSo: jaka je aktual cena?
to jako nechaji stat pres zimu venku?
tak to bude jeste na vymenu podlahy...
to jako nechaji stat pres zimu venku?

-> Pavel P..: nemám tucha,já tam tudy jezdím sporadicky ale fotky sem klidně nacpu
-> OTA-MTX 04.02.11 18:01:16: Tenhle prospekt mám doma taky. 

-> Radek Retro eLeSo: to tam stojí už od podzimu... vyhnilej rám okna, volezlý, vyšisovanej lak Made in Telecom

Dneska sem zahlíd jedno kabro na prodej.Kanárková žlutá,černá střecha.Víc info a fotky můžu dodat-nebyl čas tam zajít.
Autobazar na velký křižovatce Bohdalec(naproti Kauflandu)
Autobazar na velký křižovatce Bohdalec(naproti Kauflandu)

-> Radek Retro eLeSo: ahoj, mohu poprosit na mail sfj@seznam.cz dekuji, nebudes to davat do clanku, ze bych si dal odkaz na www.mtxroadster.wz.cz
ze starýho časopisu Automobil Revue-rok nevím
na požádání pošlu v plnym na mejla
na požádání pošlu v plnym na mejla
-> Matsoft: nojo,když furt jen demontuješ