Hřib 02.06.12 08:14:06 napsal: → banditta: hefký, na toho se můžu podívat na salonu, dej radši fotky bílého bílej jde na řadu příští tyden...takže foto bude
Jarda 01.05.12 22:24:34 napsal: tak pekne dny a volno zapricinily prvnich letosnich 1000km s MTX → banditta: ma nekdo i tri kusy? :) nebo jen ja, Ty a Kubina mame po dvou kusech :), teda 2 ma jeste ten pan se svarecskou skolou…
Ještě dva má Marek Zlatej a bílej co vím,ale tři tak o tom nevím....to už by byl pacien
-> OTA-MTX: Tak ten Karmann je moc hezký (omluva za pochvalu jiného auta než MTX :-)
Nebylo by možné 1-2 foto třeba do tématu Libovek nebo Aut z ulice? Či odkaz na kamarádovu galerii? Tohle auto mám moc rád, (relativně mnohem dostupnější než no.1 v top ten - 356B), raději tedy se střechou, ale i cabrio je moc krásné.
-> Matsoft: jj, jeste holandan nemel ostriky svetel myslim... ta fotka, co jsem daval je stara mozna 10let nebo i vic, tak by to teoreticky mohl byt on...
-> Matsoft 29.04.12 10:03:31: fakt? holandan mel masku s kulatym znakem, nemel nasavac a jina kola...
-> Matsoft 29.04.12 10:07:59: tento uz nebyl nikde dlouho k videni... pak je jeste ten modrej s 1.6 a letos byl jeden viden v jiznich cechach, ale to on nebude, kdyz nejezdi...
vcera praha-libus: cerny mtx se ctyrokem a sachovnici.
A obdrzel jsem info, ze nejakej santus ze sestajovic zivici se sberem a majici kolem domu kupu bordelu a trabantu ma v garazi mtx v modre metle. Ovsem diky bordelu ho nejde dostat ven.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Pokud jsme viděli stejného, neměl proužek na boku a parkoval dokonce u nás ve firmě. Jestli se ještě ukáže, udělám fotku.