Já jsem dneska skoro celej den odvzdušnoval brzdy a měnil bzdový válce repasoval atd. celkem nuda Večer jsem výtáhl TeResku a do 12% stoupání na trojku 110 a pohoda najedou rána a bylo vymálováno z podkapoty bílej dým a šlus
-> U-Geen: mno ja byt na jeho miste tak asi matsoftovu adresu hodim do spamu ;)
-> Matsoft: Hele jako ja si ti divim ze te to stale bavi...stale stupudni dotazy a stale stejne odpovedi. Co furt cekas? Ze zahrmi a stane se zazrak a neco se zmeni? Proc by to delali, probud se a nezij ve snech
-> Tuxik: -> Matsoft: A posranej tachac vas neneapadnul? Dyt je tam videt jak to foti obouma rukama - myslite ze ve 180ti ve Skodovce by nedrzel volant?
-> aceboss: Já jsem slyšel moudro, že se na nový rok (1.1.) nemá nic dělat aby se dílo dařilo po celý rok. Pokud jsi něco dělal 1.1. pak je možné že jsi přetrhl dílo . Přetrhdílo
-> Tuxik 03.01.08 18:56:22: mne ta odpoved pripada zvlastni v tom, ze prestavby aut spojuje s trestnou cinnosti. opravdu se nekomu vyplati prodat rizeni, system steracu a podobne prkotiny, ktere jsou k prestavbe treba za cca 10kkc... asi ne....
-> T: jde to i takhle...aspoň že je pod tim zdrávo,horší by bylo vařit do nekonečna....já to štěstí měl,vyvařoval jsem to cca měsíc....postupně v klidu ale trvalo to
Tak sepíšem další mail a každej mu ho pošlem ze svý adresy.. budeme ho bombardovat Psychycky to nevydrží a schválí i navařování předku z fabie na favorita
me spis prekvapuje, ze nepozadal o prelozeni jinam, pripadne ze jeste vubec Matsoftovi odpovida... odpoved mi prijde naprosto normalni, spis nadprumerna.
Skutečnost, že se již k přestavbám starších vozidel nevyjadřujeme ovšem neznamená, že by úřad v některých jednotlivých případech nemohl použít naše dřívější vyjádření jako jeden z podkladů pro stanovení podmínek přestavby.
-> Syny: ne, ja cekal, ze napise, ze to ze se Skoda auto nevyjadruje k prestavbam opravdu neznamena ZAKAZ a nejakou takovouto formulaci zahrne do prohlaseni.
-> Matsoft: Ja nevim, ale me prijde, ze odpovedel uplne normalne a nic z toho mi neprekvapuje Nebo tys cekal, ze kdyz se nejedna o nesouhlas, ze ted pujde secko?