-> maca: Jde to sundavat hodně blbě co? Jinak výstuhu opískovat a hodit do práškové vypalovací barvy. Mám to tak 4 roky a je pořád jako z lakovny byť byla předtím taky chycená.
Ty víčka nábojů na přední kolo se nikdy nedělali hliníkový. nevím jak vy ale já je nasazuju tak že do nich klepu kladívkem. a to by hliníkový odlitek nevydržel a praskl by. Jediný hliníkový jsou ty co se dávali na Apolla a podobně.
a stou demontáží hlavy jsem to psal já. oddělal šrouby co viděl a ty pod plechovým víkem neviděl. a když mu to pak nešlo tak vzal majzl pořádný kladivo a začal tu "připečenou" hlavu odlepovat.
-> Fén: nemam ale pofotim zajtra tie zvary na ramene moc nepozeraj.. to su moje prve zvary po dlhsej dobe...inac bodovanie napravnice islo dobre...nie su to len nalepene kopceky..ked na to myslis..je to pekne pretavene...zvaral som na predposlednom stupni s posunom nieco dalej od stredu...musim si zvykat este kusa..
-> venni: no to teda nevím, já bych rěkl že je to hliník protože takhle vypadaly než jsem začal a to jsou 20 let staré, leda že by na sobě měly zinek nebo něco takového ale vzal jsem to napřed hodně jemným smirkem a pak filcákem a leštící pastou a šlo to dobře...