-> vhml: uvidíme,ale upřímně se podívej na videa z minulý Prahy a teď a podle mě se to auto tou převodovkou dost zabilo,.......nebo to alespoň tak vypadá,ale neni tam ten "švih"a když jsem ti řikal,že ta pětka je nesmysl,tak se ti to nechtělo věřit a teď si sám někde psal,že půjde ven.......krátká 4-ka a sériová 5-ka je hovadina a ještě na 3,9
Hele jestli to pojede nebo ne je mě tak nějak fuk,...ve finále dostanu čas někoho jinýho a bude to,....tohle jsou akce,kde to zázemí technický je v celku dost dobrý co se o škodováckých srazech moc řikat nedá a tam jezdím pro prdel,užít si to a ne pro poháry.A tak by to mělo být.Tohle měla být taky zábava,tohle jsem opravdu nečekal a čekal jsem,že sem opět v řiti a závodím sám se sebou.Na to jsem už rezignoval (nechám si akorát dát zasloužilý 2-místo z podzimu) a raději se vyřádím na vytrvalostním závodu s pionýrama,protože tam je to teprve zábava hladat desetiny koně(hledání výkonu tam kde nikdy žádný nebyl) a honit se o vteřiny na 3-4hod závodě
-> Tuner#2: a že jsem zase něco řikal,....sám si stavěl tu 13-ku co měl na Želivu ještě,pak měl další minulý rok s pro mě neznámým původem + teď má ano fábku,kterou ale koupil a to mám z jeho úst.Tak prosím mě zase nepoučuj,...použil akorát původní hlavu co měl.To jestli si rochá kanály atd. doma (že by si nedal hlavu do ME....) a nebo se dá říct vlastní stavba i tomu,že ten motor složí to nevím,...poslední motor pouze skládal a nevím,proč by si mě to měl vymýšlet.Každopádně jsem zapoměl,že 20-koní + váha + skládaná převodovka neni zase vůbec žádný rozdíl a já mám vlastně LR/H škodovku

120-koní řikal i o tý 13-ce a teď se divil,jak ta fábka jede co tam má teď.Tak už asi dědkovatí

Každopádně tu nechci probírat zase někoho jinýho,bez jeho vědomí.......
Příště si dám motor do ME,ono to pojede stejně,bude to stát 2x tolik,ale budu mít alespoň svatej klid,....tohle už mě vážně přestává bavit,srovnávat nesrovnatelný,ale holt to asi někdy nevadí.....ta 1,5s rozdílu je jenom o převodovce a váze.50kg na váze udělá dobrých 0,2s a o tom se přesvědčil i ten Lotus včera.Po vyházení povinný i nepovinný výbavy už na mě neměl a to jsem toho moc nevyndal......