skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Jirik_Tuňák1983: vypada to dobře!

-> Milan 136 17.08.15 20:01:49: Ale já to nemyslel kvůli brzdám...
-> FORM - zlomená ojnice 18.08.15 00:43:28: Díky, měl jsem to v hlavě dlouho a nakonec jsem rád, že nákup jednoho ARC se nezdařil pro přístup majitele, neb tohle MTX se mě líbí čím dál víc.
-> FORM - zlomená ojnice 18.08.15 00:43:28: Díky, měl jsem to v hlavě dlouho a nakonec jsem rád, že nákup jednoho ARC se nezdařil pro přístup majitele, neb tohle MTX se mě líbí čím dál víc.

Žádnej kapslomat. Čerstvě umletá káva, párou vyšlehaná pěna. Čepicu dělám vyšší, dělíme se o kousek s psicí, takže to nelze ani zdobit. 

-> Mr._Nosferatu 18.08.15 15:37:43: to si chvália aj viku lebo je to tak lacné
-> Tomaso435: Ale nejhorší je, že je to běžná praxe, gumy sjetý na polovinu, tak si řeknou půlku ceny nový ...
Ty vyhazuješ gumy s 2mm ? Já je vyhazuju po 3 letech...
No, horší je, když si kluk koupí auto z áček, zjistí že oprava motoru bude stát víc jak kupní cena auta, na díly je to auto neprodejný, tak si musí vzít druhou půjčku na opravu ...
Ty vyhazuješ gumy s 2mm ? Já je vyhazuju po 3 letech...
No, horší je, když si kluk koupí auto z áček, zjistí že oprava motoru bude stát víc jak kupní cena auta, na díly je to auto neprodejný, tak si musí vzít druhou půjčku na opravu ...
-> Mr._Nosferatu: tuhle větu sem slyšel od maníka v pneusrvisu... prijel s nějakým fordem velkým jak kráva a na autě měl nějaký 245/50R17 .... zda to byl slick nebo to měl tak sjetý to nevim, ale když po frajeroj v pneuservisu chtěl nějaký na kterejch zase bude chvilku jezdit a typek mu tam přines 4 gumy co měly tak 2mm vzorku co už já vyhazuju a že prej continetalky za 500 kus... borec děsně štastnej jak má levný gumy a prones tu větu že super že je bere že to je německá kvalita že budou dobrý :-D ... to je tak když si ucho koupí monster hustý moderní auto za všechny prachy co kde našel , a pak nemá ani na normální gumy :-D
-> Mr._Nosferatu: Ked budem na svoje auta kupovat podvozkove diely budem už aspon vedet 

-> LUKAS: Proto je spousta lidí kupuju, že je to kvalita z německa ...
-> MOLSO: Ja som o tom vyrobcovi vôbec nepočul pozeram vyrazene logo a vyrobcu som myslel že to bude kvalitka práveže GERMANY 

-> MOLSO: A lidi si je chválí, kůly tomu že je to plynokapalina za pár korun, přitom origo ateso není o tolik dražší ...
-> LUKAS: tak ti poviem ... objednaval som tych tlmicov cca 15 parov a polovica prisla v krabici uz vytecena ---- takze som posielal na reklamacku a potom prisli uz suche ... ale tlmiace schopnosti nic moc (a to boli plynokvapaliny)
odvtedy ta znacka u mna upadla
odvtedy ta znacka u mna upadla
-> MOLSO: A ja som myslel že ake HIGH END TECHNOLOGY tlmiče jazdi krstnááá

-> LUKAS: něco jako AQ tak tohle je MS no :D
-> LUKAS: vyrobca nic moc ...
mam s nim nedobre skusenosti

-> LUKAS: Jo, nový stojej asi 500kč, taková lepší čína ...
dneska som začal menit manžety na filcke ..poznate niekto tie tlmiče možno su dake tuhostne športové 

-> Tuner#2: To už je teda ale vážně pěkná úchylárna :-D Chválím...
-> Tuner#2: tak jasně že na ten setup co tam máš tohle ani za boha nedáš, jen že by to bylo pěkný

-> Milan 136 17.08.15 19:58:25: Tak si nezajezdím...
-> Tuner#2: takový kdyby byly na autě

Namontoval držák na zahradní hadici...
-> King:
Takovej frajerů už bylo... podle toho je taky ta silnice pořádně zamaštěná. Na hrbu u Chva mám rekord 55 km/h na předchozí revizi mostku.
Takovej frajerů už bylo... podle toho je taky ta silnice pořádně zamaštěná. Na hrbu u Chva mám rekord 55 km/h na předchozí revizi mostku.

-> Koblet: Na fotkách to vypadá solidně.

-> Stepan FUN: Ty si vyhraješ... :) Ale alespoň máš teď jistotu, že jsou ty dráty v pořádku. A když máš tolik elánu, co kdybych ti tam přistavil nějakou tu klempířinu? 

Včera jsem rozebral a zase složil půl octávky. Ale od včerejšího večera máme na autě 13ti pólovou zásuvku na vlek. :-) Vše pěkně po původních svazcích, přebaleno textilní (a místama i PVC) páskou, v původních příchytkách, pojistky přidány do origo pojistkovýho boxu...
-> palinator: Nemáš doufam na mysli ten hrb na silnici mezi Chvaleticema a elektrárnou, co je u něj omezení na 20? To by byla docela frajerinka :-)
Dneska jsem si malou drobností pohrál s víčkem karbecu, aby se nedopatřením neotevřelo při jízdě. Možná to je k ničemu, ale když to bylo na ponku tak jsem to sfouknul.
Dnešní dopolední lakování. Není to profi, ale mně stačí ke spokojenosti i toto.

-> palinator: esteze to nemas znížené asi by si takto nepísal 

Ne dneska, ale tuhle jsem se poprvý v životě svez autem vzduchem. O hrbu na silnici, kterej je ve 100 km/h zajímavej, jsem věděl. O to víc mě zajímalo, jak se bude chovat ve 130 
S výsledkem jsem spokojen.. vana je zdravá, jen si předek fláknul o dorazy. A mám pocit že PP tlumič už mám KO, páč se noří nějak víc než zbytek.

S výsledkem jsem spokojen.. vana je zdravá, jen si předek fláknul o dorazy. A mám pocit že PP tlumič už mám KO, páč se noří nějak víc než zbytek.
-> Nwkt 14.08.15 23:18:18: Ono se to před Olympií rozpadlo, ale jak říkám v Plzenci, Tymákově atd. stála voda v loužích a vyplavený bordel z ulic. Bylo to asi kolem té páté, jel jsem tam hned od Regnera.
BTW aktuálně začíná v Rokycanech pršet...
BTW aktuálně začíná v Rokycanech pršet...
-> Tuner#2: Jsem tam byl cca 18-20 a bylo sucho, nikde ani kapka
-> Nwkt 14.08.15 23:06:42: Někde mezi 17 - 18? Tak nějak. V Plzenci stála voda...
Ono nekde prselo? Tady na to cekame jako na smilovani.
Havne v praci 33 stupnu a cely dny bezi zbijecky na rozkopanym showroomu...
Havne v praci 33 stupnu a cely dny bezi zbijecky na rozkopanym showroomu...
-> Tuner#2: V kolik? Dnes jsem tam byl a nepršelo tam
-> Luky 14.08.15 22:29:38: Tak to asi koukáš na jinou předpověď. Mě dnes stačilo být schovaný v podzemkách Omylpie a stejně jsem jel domů po vodě a auto zaprasený 

-> Tuner#2: ono to s tím deštěm nebude tak zlý
-> Tuner#2: Nz, jo, bylo by to hezký, ani to není daleko
-> radekra 14.08.15 21:48:23: Díky za info, škoda že má zítra pršet, jinak by to byl zajímavý výlet.
-> Tuner#2: Jede se KP-Úterý- Světec 15 a 16.8
Dneska jsem potkal v Plzni dvě 120S na platu, na dveřích loga EDDA cupu - co se kde jede? Řidiči dodávek málem vypadli z auta, když jsem to na světlech postavil vedle nich a zvedlej palec potěšil 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): eMko, nebo užovka ? 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): take by sa pacilo aj mne 

-> castrol 13.08.15 12:17:13: Asi budem za geronta, ale ja som celu autoskolu dal na zadohrabe... S 120... ale mozno sa este niekto z miestnych penzistov vytiahne s nejakym vehiklom z dob cisara pana 

-> Jarda/felda: tak ale teraz sa ma snazis nastvat co
?