Dneska jsem si to po delší době zkusil v ofiko autoservisu...
Bylo to fajn. Alespoň to tam teď vypadá jako na dílně. Ráno tam nebylo k hnutí. 3 auta během dne odjely (touhle dobou snad vyjíždí 4tý), na jednom zbejvá dodělat geometrie (a v pondělí STK) a na jednom parkovací senzory (na ty nebyly díly)... Jako bonus je nasazenej motor v jednom autě, který tam stojí už kuwa dlouho ( zbejvá dopojit) a z jedný bouračky, která byla do teď putovní (putovala po dílně) je auto na zvedáku (zbejvá vyměnit řízení)...
Na dopoledne ve 3 a po obědě ve 2 v sobotu myslím slušnej výkon...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Bukaj: pd passaty a prvni dvojkytaky celkem umi noo
Ja mam trubky zevnitr leskly
Ja mam trubky zevnitr leskly

-> Milan 136 22.08.15 11:08:17: No, poslední dobou si všímám, že na silnicích exponenciálně roste počet nafťáků, kterým létají brikety z výfuku - a nemyslím tím staré náklaďáky (těch naopak znatelně ubylo), ale zánovní vozy mezi 5 a 10 lety věku.
Nejčastěji jde o Fordy a koncern. Naopak hulícího Francouze (HDI) jsem snad neviděl (kromě Renaultu). Ani náš firemní 12 let starej Jumper, kterej má motor po smrti, vůbec nehulí...
Jestli to bude vzrůstající trend, tak se v místech s hustším provozem asi udusíme...

Jestli to bude vzrůstající trend, tak se v místech s hustším provozem asi udusíme...

-> Milan 136:
Ale ty hulej černě protože maj vstřikování Delphi se všema jeho radostma.
Ale ty hulej černě protože maj vstřikování Delphi se všema jeho radostma.

-> Lubes: Lak bude tiez ?
-> Flasch1994 22.08.15 10:30:02: passat b5 

-> Jirik_Tuňák1983 22.08.15 10:14:47: čoveče asi jo, mam pašíka od března a ja ho měnil až ted
bylo mi divný, že to málo fouká 

-> Jirik_Tuňák1983: a vsiml sis jak hnusne huli tdci mondea?
-> Jirik_Tuňák1983:
1.6. Naše Vectra taky. Pak jí utek někam 4. válec, tak se prodala. Borec do toho začal lejt olej z autobusu, nasral do toho peníze a je spokojenej.
1.6. Naše Vectra taky. Pak jí utek někam 4. válec, tak se prodala. Borec do toho začal lejt olej z autobusu, nasral do toho peníze a je spokojenej.

-> Flasch1994 22.08.15 10:30:02: Myslíš ten filtr, nebo co myslíš? Maca kupoval Passata.
Ale jinak jsem viděl včera Astru G a ta hulila jak trabant s mixem 10:1. Strašný.
Při stání ten čmoud stoupal z laufu jak z továrního komína a za jízdy to pokládalo solidní kouřovou clonu. Už je to několikátá, co jsem takto viděl. Které ti dělaly nejvíce, 1.6ky nebo ty 1.8ky?
Ale jinak jsem viděl včera Astru G a ta hulila jak trabant s mixem 10:1. Strašný.
Při stání ten čmoud stoupal z laufu jak z továrního komína a za jízdy to pokládalo solidní kouřovou clonu. Už je to několikátá, co jsem takto viděl. Které ti dělaly nejvíce, 1.6ky nebo ty 1.8ky?
-> maca: To je snad astra f ne?
-> maca 21.08.15 20:35:16: Ten je fešáckej.
Asi se tam u předch. majitele ohřál déle než je interval jeho výměny, že? 

-> Stepan FUN: no to je smola,ja som to zháňal ,lebo to je jedniná vec čo v aute chýbala a mala tam byť 

-> Lubes: Vidíš to... Ty to renovuješ a já jsem to celkem nedávno vyhodil do kovošrotu...
Dneska zakoupena redukce z 2kg PB lahve na redukčák lahve 10kg, vyrobena vyndavací polička do plynového hospodářství karavanu, trošku přerovnáno...
Každopádně do teď byla před každým odjezdem otázka - nedojde nám plyn? Odpověď - nedojde... Od dnešního dne můžu konstatovat - i kdyby došel, máme zálohu na min. 24 hodin...
Každopádně do teď byla před každým odjezdem otázka - nedojde nám plyn? Odpověď - nedojde... Od dnešního dne můžu konstatovat - i kdyby došel, máme zálohu na min. 24 hodin...
Výměna pylového filtru u spotřebáka
Zrenovoval som chladič oleja aj plech k nemu a začal nakupovať ma zimnú renováciu
-> RadovanSkodovkar: vole je to facko unho nikdy nevies 

-> castrol:
ale keď ja som sa snažil 

-> RadovanSkodovkar: davam tomu tak mesiac max dva a budu zase na prd 

Spravil z 2 nefunkčných jedne funkčné hodinky na favorita 

Zas vyměnil převodovku ve feldě.
Dlho som sa neozval ale za to na aute kopu roboty. Čakám kým príde funko z lakovne
Dlho som sa neozval ale za to na aute kopu roboty. Čakám kým príde funko z lakovne
Dneska jsem rozebral kus MBčka a nachystal nějaké věci na komaxit. Zítra ještě opravit příčku motoru (utržený šroub a odbodované body u jednoho držáku silentbloku) a šup do lakovny :)
dneska som mal zvaraci den ...
zakazka pre byvaleho zamestnavatela .... ze vraj to ma udrzat vela vela anten 

-> Tomaso435: Taky vytrháváš sedačku řidiče a sedíš vzadu

.. vždycky když po pětistech kilometrech přesednu z důcáta maxi do favorita, cejtím se jako Haitaur

-> Mr._Nosferatu:
Ty bych uměl taky udat.
Ty bych uměl taky udat.

-> Antony - zrušená registrace 18.08.15 22:46:43: Do tunelu by to tak šlo udělat to souhlasím, ale jak to udělat u prahu? Ten plech musí mít min. 40cm2 a nevím jak ho dostat ze zadní strany prahu bez porušení? Jinak samo k plechu je zezadu navařená matka a pro ní jsem v prahu vykružoval díru + je platle uprostřed s dírou a ta byla komplet vyvařená - udělal se průvar s prahem/tunelem.
-> Tuner#2: vezmeš 3ku plech s dírou, navaříš na něj matku, to celý strčíš do tunelu a do prahu (tou dírou kde je zajištěnej plocháč u navíjecích pásů) provrtáš tunel i práh několika 6-tkama dírama a z prostoru osádky ty díry zavaříš (zaleješ do roviny) a tudíž spojíš tu 3 a karosérii 

-> Jirik_Tuňák1983 18.08.15 22:34:52: Držáky na pásy.
-> palinator: Jen seriovej feldí :D
-> Mr._Nosferatu 18.08.15 15:55:51:
Nemáš náhodou rozměr 195/50 R15? Určitě bysme se dohodli. Já je vyhazuju až když jsou už hodně pod značkama.
Nemáš náhodou rozměr 195/50 R15? Určitě bysme se dohodli. Já je vyhazuju až když jsou už hodně pod značkama.

-> Tuner#2: Nějak se v tom ztrácím. Co se vařilo na prazích?
-> vhml 18.08.15 22:22:04: Kašli na něj, nemá to cenu.
-> vhml 18.08.15 22:22:04: Nevím, že bych něco přehlídnul na co bych zapomněl reagovat, ale pokud někdo nevidí ten diametrální rozdíl a o mém půlročním zavření se v garáži po práci napíše, že jsem vlastně jen našrouboval jiné sedačky a pásy, tak někomu takovému to opravdu nemá smysl ani vysvětlovat... 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 18.08.15 22:20:06: nj, když ty reaguješ jen na co se ti hodí. To je pak těžký 

-> Antony - zrušená registrace 18.08.15 22:04:11: Jak myslíš obráceně? Kuchat do tunelu a hlavně do prahů, které jsou vylité voskem se mě rozhodně na takovém autě jako mám nechtělo. Už takhle jsme druhou bombou pouštěli plyn do prahu aby to nebaflo a vařit 3mm plech k tomu origo není žádný med.
-> vhml 18.08.15 21:51:03: Já už na to raději ani reagovat nebudu, myslím, žes toho napsal dost a našlo se dost lidí co se nestačilo divit...
-> vhml 18.08.15 21:51:03: Já už na to raději ani reagovat nebudu, myslím, žes toho napsal dost a našlo se dost lidí co se nestačilo divit...
-> Tuner#2: no, ty držáky by šly udělat jinak, resp. obráceně, ale učel to splní.
-> vhml 18.08.15 21:51:03: nechci se tě dotknout, ale myslím, že přirovnání "svářečský řemeslo zaplakalo" stačí
-> vhml 18.08.15 21:51:03: nechci se tě dotknout, ale myslím, že přirovnání "svářečský řemeslo zaplakalo" stačí

-> Antony: ta výztuha upevnění pásu
-> Tuner#2: no to už vůbec s těma měkkýma límcema.
Jinak já nemám problém s tím ocenit s pochválit kvalitní práci
-> Tuner#2: no to už vůbec s těma měkkýma límcema.
Jinak já nemám problém s tím ocenit s pochválit kvalitní práci

-> Tuner#2 - zrušená registrace 18.08.15 21:39:26: rád bych připoměl, že jsi se ještě pořád nepochlubil v čem je tvoje uchycení stabíku jiný/lepší kromě toho že je natřený...
-> Milan 136 18.08.15 21:06:52: Já to spíš myslel z hlediska výdrže kola. Tohle jsou formulové kola na malou hmotnost a dobrý povrch. V kombinaci s těžším autem, tuhým podvozkem co mám a našema silnicema by toho moc nenajezdily. Jinak po dlouhé době od tebe post s kterým se dá souhlasit - zejména to o tom vysvětlování někomu kdo vše prasí za jedno odpoledne proč to tak dlouho trvalo, když nepřišla "žádná" změna.
-> Antony - zrušená registrace 18.08.15 21:17:39: Zřejmě ten držák na pásy, ale vysvětloval jsem to dva dny zpět v kartě auta
-> Jarda/felda 18.08.15 21:25:32: Na nápravě? Nějak nechápu...
-> Antony - zrušená registrace 18.08.15 21:17:39: Zřejmě ten držák na pásy, ale vysvětloval jsem to dva dny zpět v kartě auta

-> Jarda/felda 18.08.15 21:25:32: Na nápravě? Nějak nechápu...
-> Antony - zrušená registrace 18.08.15 21:17:39: na nápravě T2 

-> Milan 136: a o jakých svárech že se to bavíte?
-> Tuner#2: však já vím. Brzdy by byly jeden z mnoha problémů. Hned další u tohohle ET by byl takový, že by byly vedle auta, pak co na to obout atd atd.
Je jasný, že to je nereálný.
Jen by to designově nebylo zlý.
15" jsou úplně akorát, menší bych nedával jak někdo psal ani kdyby tam šly...
Jinak máš to pěkný
Něco bych za sebe udělal asi jinak, ale to je můj názor.
Ty sváry držet budou, ale nefotil bych to
Jinak že to na první pohled vypadá "furt stejně" se může neznalýmu zdát.
Ale právě ty drobnosti provedený do posledního detailu zaberou moře času. Furt děláš a není to vidět. Sám to moc dobře vím. Než něco udělat nehezky nebo napůl, to se na to radši vyprdnu. To ale třeba člověk, který na detaily a čistotu provedení moc nehledí a jde jen čistě o funkčnost nepochopí, to je zbytečný o tom diskutovat
Je jasný, že to je nereálný.
Jen by to designově nebylo zlý.
15" jsou úplně akorát, menší bych nedával jak někdo psal ani kdyby tam šly...
Jinak máš to pěkný

Něco bych za sebe udělal asi jinak, ale to je můj názor.
Ty sváry držet budou, ale nefotil bych to

Jinak že to na první pohled vypadá "furt stejně" se může neznalýmu zdát.
Ale právě ty drobnosti provedený do posledního detailu zaberou moře času. Furt děláš a není to vidět. Sám to moc dobře vím. Než něco udělat nehezky nebo napůl, to se na to radši vyprdnu. To ale třeba člověk, který na detaily a čistotu provedení moc nehledí a jde jen čistě o funkčnost nepochopí, to je zbytečný o tom diskutovat
-> Pavel P@nkáč 18.08.15 20:53:23: Už jsem slyšel vícekrát, že chuťově lepší než v restauraci a nebo některých kavárnách známého jména. Cítím to stejně a moje pani a mamka to potvrzuje. Jestli seženu menší balení příchutí, zkusil bych dělat i karamelové apod., které mi v kavárně chutnalo.
Nevím z čeho to dělají, ale často i v dražších restauracích je pěna těžká a zvláštně hutná, chuť kafe upozaděná za chutí mléka, které chutná jak sušené.
Na to kolik ty mašiny stojí je to bída.
Nevím z čeho to dělají, ale často i v dražších restauracích je pěna těžká a zvláštně hutná, chuť kafe upozaděná za chutí mléka, které chutná jak sušené.
Na to kolik ty mašiny stojí je to bída.
-> Pavel P..: sakra aha