skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Nwkt 29.12.15 18:04:20: Na znacky to nejezdi, jeste nejaky rok pockam. Predni zacina byt omlacena od kaminku a zadni je takhle dorasovana od technika, ale pod znamkou to neni nijak drasticky videt 

-> Nwkt 29.12.15 18:04:20: takže jestli se chci zbavit brněnských značek, tak musím ztratit obě jo? :-D
-> Tuner#2: Pokud se nemýlím, tak můžeš jednu tabulku legálně "ztratit" a oni ti udělají stejnou novou. Stálo by to za pokus ne?
-> Nwkt 29.12.15 17:54:19: Taky ji tam mam na prani. Bez ni se me to nelibi a navic to je pod tim dost orvany z prvni vymeny, kterou jsem neohlidal 

-> Nwkt: nekde to nechavaji, me ji taky nechali... vzhledem k tomu, ze znamky kontroluji treba Turci na hranicich, tak bych ji radeji sundal, oni stejne mozna nevedi, co znamena a kontroluji jen datum, jestli je platna
-> Nwkt: jo, řekl jsem at to tam nechají :)
-> Nwkt: to teď zas nechávají. Odřenou značku mít nesmíš a ty bílý svině se v lepším případě hned umazají nebo spíš dřív upadnou
-> Zeke-ten šestý: Ti tam nechali neplatnou zelenou známku?
-> Jirik_Tuňák1983: a co si si vykolacoval ?

-> castrol: ty este niecomu veris ?

-> havlik: jo, auto na dojetí 

-> Zeke-ten šestý: poslední technická jo

-> Bajou: žejo, ale tak povedlo se :D
-> Zeke-ten šestý: Bylo na čase 

-> castrol 29.12.15 14:37:37: O žádných nevím, já jsem jen kroutil koláčem, šlapal na hejblata a tam se strašlivě nudil. 

Dnes jsem udělal STK na Rapidu a bez jediné závady

-> Jirik_Tuňák1983: si sa dal nalakat na tie megaakcie
?

Právě trpím v polosmrti v Ikee. Každej rok vím, že mě to tu sere, ale nikdy neřeknu ne a dělám řidiča.
Jinak jsou tu pěkně hnusný holky, zlaté plzeňsko, tam jich není v obchodech ani omylem taková kumulace.

-> eben: aj to vravel ze nie
Ježíšek přinesl nový potahy do okty a tak jsem si řekl že se to veme radikálně a pořádně všechno vyčistím, přeci jen za 15let tam je bordel tak se vyndaly sedačky no ale navlíkat přední to je docela očistec nějak extra přesný to nemaju nato ze to jsou přesný potahy ale zadní jsou naprosto cajk

-> isti: hlavne ze pisal ze uz nebude rusit registraciu ach jaj
-> Tomaso435: To je jasný
vždyť už je stim trapnej..

-> Deacon: -> Tomaso435: Aha,takže na to netreba zvláštný dôvod

-> Deacon: né naposled
ono mu to začne chybět když se nebude mit kde denně předvádět 

Práve som hladal staršiu správu v ss a pozerám že Lubeš zrušil registráciu a zmazal auto.čo sa stalo,kto ho naštval?
Dneska jsem měl chvíli času a bylo hezky, tak jsem downgradoval vejfuk na formanu... Od dnešního dne je tam série s katem , namísto "katu" s vevařenou trubkou a upravenýho koncáku...
Střeďák bych bejval asi ještě na chvíli zachránil, ale nechělo se mi s tím s*át, takže výměna kompletu... Bylo to nejrychlejší a nejjednodušší...
Střeďák bych bejval asi ještě na chvíli zachránil, ale nechělo se mi s tím s*át, takže výměna kompletu... Bylo to nejrychlejší a nejjednodušší...
-> ŠKODA 120 GLS:
Spíš držák na motor s příčkou.
Nebo možná na převodovku s kyvkou...
Spíš držák na motor s příčkou.
Nebo možná na převodovku s kyvkou...

-> OJOUCH: držák na motor s převodovkou?
-> Lukyn742: ;-) Jak říkám... Jedno odpoledne. Je to sice makačka, ale dá se to. Skládání už tak rychlý nebude. To se neboj. ;-)
Mezi touhle fotkou a fotkou o pár řádkú níže je rozdíl asi 3 hodiny 

Nene.. Tohle se psal konec ledna 2010. :-) A bylo to sice kousek od Polabský nížiny, nicméně v nadmořský vejšce cca 500 mn.m. Tehdá bylo sněhu ještě dost...
-> StepaNoFUN: Už jsem se chtěl divit, že máte u vás tolika sněhu..

-> StepaNoFUN: Ale asi to nebude letošní, že? Nebo jsi jel pro škodovku do Alp?

-> StepaNoFUN: Dá se vykuchat i velmi rychle, ale dle mých poznatků nelze tohle až tak moc úspěšně porovnávat..
-> Lukyn742: Dnešní odpoledne práce??? Tohle jsou fotky focený během jednoho odpoledne...
-> Lukyn742: Nazpět to lepší nebude..

-> Jozka: Taky co to dalo práce 

-> Lukyn742: A co? Vždyť tam nic není..

-> rsvancara: Otázkou je, zda auto bylo zapsáno do pozůstalosti a byl tudíž určen dědic/dědicové... to se v případě toho mého fichtla třeba nestalo.
-> palinator: Spíš jdou po dědicovi, zvlášť pokud je pouze jeden :-)
-> palinator: Je fakt, že pokud jsou psaný na mrtvýho, tak asi ne... já mám v podobným stavu doklady na fichtla 550, co bych nerad rušil, ale jestli je zachovaj nebo ne, to netuším. Nejsou teda v depu...
Ač je mi blbě (už týden se mne drží nějaká viróza), tak jsem udělal doma vánoční výzdobu.
A večer ještě u 130LPG namontoval nový reduktorový startér (viz vedlejší téma)
A večer ještě u 130LPG namontoval nový reduktorový startér (viz vedlejší téma)

-> dragon_cb_cz:
A to jako úřady kvůli tomuhle jdou po pozůstalejch?
A to jako úřady kvůli tomuhle jdou po pozůstalejch?