-> OTA-MTX: Giraffa. :-D Kdysi jsem udělal něco podobnýho, jen to bylo 742 a já jsem to zvedal za traverzy ve stropě hupcukem. :-D Při výměně převodovky bez demontáže motoru.
-> Karlos (WIO46): Teď jde o to, jestli se U-Geen neinspiruje u naší vlády, a Ban neprodlouží o dva týdny, pak o měsíc, pak ještě o tři týdny, zase o měsíc, ještě dva, pak hned navazující další Ban, další měsíc, ...
Kazdej to ma individualni, podobne na me pusobi modry vzhled :-( Sediva je nejprijemnejsi pro me. Mozna to souvisi s barvosleposti... Celkove mam problem s clanky, kde je svetly pismo a cerny pozadi, ale terminal mi nikdy nevadil, coz nechapu...
-> U-Geen: Slack jsem si ještě do dark tématu nepřepnul, ale jinak to mám stejně. Speciálně když to pak musí člověk neplánovaně zapnout ve 4 ráno, tak to vypaluje oči i bez bílýho pozadí...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zajímavý, já to mám přesně naopak :-) Celý dny čumim do kódu s černým pozadím, Slack taky černej jak bota, terminál jakbysmet... bílý věci mě plašej.