Já jsem motal volantem s instrukcema v pátek po 20ti letech. Musel jsem konstatovat, že číst dodatkové tabulky je problém, když mě nezajímá ani ten kotouč nad ní. Vypestovana ignorace je fakt zlo. To asi nedopadne dobře.
-> Jumbo: No to nevím jestli do té doby budu mít autobus sehnanej, ale určitě nějakou Karosu, nejlíp LC 736 co nejvíc podobnou té co s ní táta jezdil ještě v connexu.
-> palinator: Jsem měl hlavně hrůzu abych to nepos*al na testech, abych nemusel pak ještě obhajovat všechny skupiny ale všechno vyšlo jak nejlíp mohlo.
-> jimbeam655: Jak že je to s tím jablkem, co padá ze stromu? Jinak hlavně dej vědět dopředu, jestli mám rezervovat dvě místa pro autobusy na Pohofestu...
Prepojovacia hadica nádrže na Š120. Dávaná 11/2015. Semperit s "vonkajším opletom", či ako to nazvať. A to som myslel, že táto vydrží, ešte donedávna (pol roka dozadu) bola úplne OK.
Predtým som tam mal Semperit "hladkú" (navonok vyzerala inak), vydržala tiež len krátko a bola celá dopraskaná.
Ešte predtým akúsi inú značku, detto.
Tip na niečo kvalitné v tomto rozmere, overené rokmi, čo vydrží dlhšie ako 5-6 rokov?
Vytáhnul jsem po roce passata na denní světlo. Už několikátý auto původně kupovatý na normální ježdění, ze kterýho se mezitím stal veterán, nějak se hromaděj
-> Eidy 13.03.22 19:44:12: keď tam bol predtým dotýkal sa ale teraz je to ešte vysoko to si sadne. Ešte listy sa musia prepruzit nech sa vazelina všade dostane
-> Jozka 13.03.22 09:35:57: nestras...sezonu zacinam asi az o mesiac...aj ked teraz je tu premavka ze ma ide slak trafit...
-> Lubes120 12.03.22 21:47:02: Tak na toto si volam profika....tu chodbu dam...ta len rozdeluje cast domu na nasu a tu pre svokru....tam nejde o paradu
-> Jozka 12.03.22 21:28:25: tak ja mam dielnu uz OK...ale zostala trosku primalexu /ze som ho nevylial/ tak este vraj chodbu...uhral som to az ked bude teplejsie...a ze mam smolu dalsi vikend bude cista jar...
-> Kilián: da se to vymenit, takze implementace do skodovackyho vicka (budu delat) by nemela bejt problem
-> frajer: pedal urcite povolenej (je to asi jedno, ale nejspis by ti ho tlak v idealnim pripadne "povolil" - vytlacil pist v HBV/HSV/PSV)... pak bych nalil co nejvic brzdovky do nadobky a pak pouzil tuhle sadu. Nevim, taky me to ceka :)
-> U-Geen 09.03.22 12:26:55: kurde vsichni rikaji ze toto je pry super, no tez sem si to kupil, akorat si ted nejsu jisty jak se s tim robi Ide mi o to ze mam okruhy uplne vypusteny menil sem valec. Jasny naliju brzdovku nasrubuju na nadobku a hadicku pripojim na ventilek kola, tim se to natlakuje do nadobky to chapu, ale jak ma byt pedal brzdy? Zajistit v seslapnute poloze ci jak? Aby se vsechno zalilo a radne se odvzdusnil i valec. Favorit nejstarsi model. Dikes borci.
-> U-Geen 09.03.22 12:26:55: Prosím ta průhledná hadice je tam jak přichycena k tomu víčku? Z obou stran je našroubovaná? Já jen jestli jde po lehkém znásilnění předělat na škodovácký uzávěr brzdovky.