-> isti: Jo, tuhle plecku jsem koupil dedovi a kdyz to vyzkousel, tak jsem ji sel vratit. Strasny... fotak mel rozliseni asi tak 640x480 pixelu, takze pro tebe idealni, abys udrzel standard
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 03.07.22 23:19:15: Absence rohlíku je u tohodle auta minimálně vážná, skoro nebezpečná závada A nemůžu si pomoct, prostě tahle linie je přesně to co mi v hlavě blikne, když se řekně "sportovní vůz"... totální archetyp. Krása
-> minno: Zinkovaný je například pístek PSV, koncovky hadic, průtokové šrouby, oka, trubky,...
Asi také záleží na barvě brzdovky - dřív byla sytě žlutá, dnes je od některých výrobců téměř bezbarvá. Někdy mi po odvzdušňování zbyde ve skleničce směs také lehce do zelena, ale to bude lomem světla - tmavé nečistoty (v nízké koncentraci) ve žluté brzdovce...
-> Milan 136: Pred 3 rokmi som menil HBV a prechádzal z DOT3 na DOT4. Vtedy som aj odpustil brzdovku z odvzdušňováku spojkového valčeka. Či dostatočné množstvo, už neviem, ale snáď áno. No a odvtedy som myslím do toho nezasahoval. 3 roky nie sú zas tak dlhá doba, takže netuším, z čoho to tak ozelenelo. Najazdené cca 35 tkm.
Ale v škodovke všeobecne mi brzdovka černie. Mením prevažne cca čo rok-dva a nikdy nie je úplne pekná číro-žltá. A to je celý systém nový, nikde nemokvá. Na Punte je vždy čistá, ale to auto toho najazdí podstatne menej.
-> Vojťas: Na drifty nemá dostatečně výkonnou jednotku mezi volantem a sedačkou. Stal jsem tam protože jsem se potřeboval podívat proč to je najednou hlučnější. Odpadl bodový svár u nohavičky výfuku a teď to tam vypadá, jako by tam někdo navrtal šestku dírku. Vytáhl jsem ho včera na běžné pojíždky po Ostravě a samozřejmě jsme se protáhli po dálnici tak někde tam odpadl.
-> StepaNoFUN 17.06.22 21:51:17: ja som rad ze sa podarila splasit tato 1,2 . Lebo ina mašina na vsi nieje . Táto stala 20+ rokov v stodole osrata holubmi