-> dragon_cb_cz: Ty gumy, co jsou na těch "nových" kolech, jsou o chlup větší balony, než povolený rozměr - 195/65/15 namísto 195/60/15 - cca o 3-5 cm (v závislosti, jestli měřím na nové nebo lehce ojeté gumě) na obvodu gumy víc, než ten "správný" rozměr, ale aspoň mi nebude přeměřovat tachometr a na ty naše tankodromy ideál
Sice jsem k autu dostal 4 letní gumy ve správném rozměru, ale přece nebudu měnit zánovní Firestonky za o něco méně zánovní Matadory...
Jinak na laku není co leštit, když ho tam půlka není. Uvažuju, že bych nechal olakovat aspoň kapotu, blatníky, zrcátka a nárazníky a opravit střechu a zadní blatník, ale to už bych rovnou vyndal čelní sklo, nechal opravit rám a dal nové (tohle, ač není původní, už je tolik posekané, že proti slunku nebo v noci při jízdě proti jinému autu nic nevidím), a pak dalších 1000 drobností - vyměnit oboje přední dveře a dát do laku, sundat, opískovat a nalakovat tažné, atd., atd.
To bych rázem byl na sto tisících a furt by to bylo jenom ojeté auto na zimu...
Ale po kousíčkách se budu snažit vylepšovat, co bude v mých možnostech - teď jsem třeba objednal silentbloky zadních ramen, aby mi už nedrásaly nervy ty tupé údery z pravé strany na nerovnostech...
![5](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)