A je-li 10ti letá, tak bude nejspíš sloužit ještě dlouho - domníval jsem se, žes opatřil novější..E: Asi od třech lidí už jsem pochytil, že loňskej ročník zrovna na jižních svazích neuzrál..
skoda.virt.cz
odkaz
A je-li 10ti letá, tak bude nejspíš sloužit ještě dlouho - domníval jsem se, žes opatřil novější..

Jelikož mám kolečko typu "nalezenec", musel jsem dát kolo čistě na trubku a tu přivařit k rámu, takže případná oprava zahrnuje flexu, ale i tak se mi to líbí.

Nicméně i přes naléhání ať si radši koupím nové kolečko jsem úspěšně pořídil co jsem chtěl a teď pro příštích 20 let budu mít klid.
Spíš mě překvapilo kolik v tom rozměru je možností. Co všechno jsem v tom rozměru viděl ve skladu... 

Bylo mi doporučeno, že si mám koupit nové kolečko, že pneu je drahá. 

Jedině sem našel OEM za 40 dolarů na ebay z Ohaya. 

, ale po suchých silnicích, takže ani ty letňáky nebyly problém a solná koupel se naštěstí nekonala... tak snad příští rok bude kilometrově a srazově bohatší než ty dva uplynulé 

Jednoho to docela překvapí. Ale aspoň na spotřební feldě odstraněno 4 z 5ti otravných zvuků - výměna silentbloku na řadičce, tyček na stabilizátoru, dostříkání dutin, dopasování předních plastových podběhů a hromada maličkostí. Už jen zbývá vyměnit horní uložení na předku a zadní tlumiče, ale to asi vydrží do dalšího "volného" dne...počítám tak začátkem jara.