-> Syny: Hele na sedanu kde měním olej co 10-12 tis mám taky pár set km olej čistý na měrce, ale na kombi kde to přede mnou měnili co 30 tis tak je černý po prvním startu
-> Milan 136 10.02.25 15:34:52: A jak je mozny, ze ja z vymeniku nikdy nic nevysaval a ten olej zezacatku byl naprosto cistej? Mi nerikej, ze ho mas na aute hned cernej.
-> StepaNoFUN 10.02.25 12:04:27: i sdi odsavam, ale i tak je druhej den večír ten olej zase cernej. A to byly proplachy , výměny po 500km atd... Vysral sem se na to.
minulý týden se vrátila karamelka ze servisu, nové přední okno a po lehké novoroční puse na ledu vyměněný nárazník, nové světlo, opravený bufík . Vzpomínáme na T4 :-)
Normálně jsem to uklidil na dvůr abych zas něco neodřel, nebo se někdo neopřel do mě.
Včera 3 výměna oleje po 5000km - nejdřív s průplachem, pak nějaký obyč 5w-30 a pak motul. S tím obyč olejem jsem ujel cca 30 km a zas černý jak bota.
Uvidíme co zvládne umazat Motul a jestli pak bude poznat "lepší olej" na rozboru a bude méně otěru. Aneb jak vyléčit biturbo 132kW..
Viz definice skupiny B - Řidičský průkaz skupiny B umožňuje řidiči samostatně řídit skútry do objemu 125 ccm, automobily o maximální hmotnosti 3 500 kg a vléci přípojná vozidla o maximální hmotnosti 750 kg.
-> StepaNoFUN 09.02.25 19:35:57: bohužel, když jsem dodělával tažný tak u něj bylo 1500 ale v dokladech jen 1200 no povolili jen těch 1200 s tim že víc má čtyřkola ted "novým" mám 3000kg a v podstatě nemůžu zapojit ani běžný 750kg vozík kvuli řidičáku
-> ajok: tak dřív se do tp uvádělo i to že vypínač je od místa řidiče dosazitelnej blbě, takže asi nehrotit...
Ale zajímala by me caddy, nějaká kolem roku 2010 1.9tdi, uz sem viděl i kus s koulí na 2500kg.... Což b mi stačilo. Víc jak 1900 nepotřebuji, plus váha vozejku a sem na svojem....
Ale váha byla vždy tuším 1600. Nechápu jak toho kdo docílil.
-> Tomaso435 09.02.25 08:48:33: vyjimku? u ovce ma 1500kg a zadnou vyjimku tam nemam, u nivy podobne atd. nikde zadna vyjimka, preci staci uvedena povolena hmotnost privesu
-> Tomaso435 09.02.25 07:25:45: a kolik vazil? tendle mel rovnou tunu a stryc kupodivu na te felde dotazene z D tazny tunu a to ma jen 2 pytle, jinak nic, ani ABS, ja snad mel tunu jen 1.6 ABS/EDS, na 1.3 mpi ABS/EDS mam 900kg a 1.3mpi, ktera nema nic a i GB Funka, tak 800kg
-> StepaNoFUN 08.02.25 19:58:33: jo, jel jsem s tim pres celou republiku a nechtel bych s tim jezdit... stryc to chtel tahat za feldou 1.3 BMM a zjistil, ze to nejde :)
-> isti 08.02.25 19:51:27: Aerodynamika letici cihly. Asi jako kdyz zaprahnes karavan. Mam vyzkouseny ze s podvalem s nalozenym autem to jede daleko lehcejc, nez se srovnatelne tezkym karavanem.
Odpor vzduchu je sviňa.Mal som pocit že dnes nedorazím domov Na okom neviditelných kopcoch to dal max 70 na trojke,akoby som šiel so zatiahnutou ručkou a dvomi prázdnými pneu.
Pridám sa s otázkou.Dá sa kúpiť guma krorú nebobtnajú ropné látky?Chcem to na víčko nádrže na zetora,z tých ktoré sa predávajú vylezie guma po kontakte s naftou.
Ale já bych přece jenom raději zkusil sehnat originál dobové plátno, u kterého mám jistotu, že dobře skladované vydrží dalších 50 let a máčené v benzínu dá 20 let provozu (v benzínu s lihem snad aspoň 10 let, ale tam se podělá něco jiného)
-> Bukaj: Snažil jsem se tenhle matroš vyrazit ze souseda - a myslel přitom i na tebe. Ale nedopadlo: nejdřív že má a dá, pak se kroutil, že nemůže najít.. čili se bohužel rozhodl, že ho ještě bude potřebovat..
Na servis bude nejlepší ta Vari. Ten starej Tecumseh kdoví v jakém bude stavu a ten Mountfield má motor Jikov, což jsou prý dost krámy. To mám ale jen z doslechu.
-> isti 01.02.25 18:58:54: Předfacové/BMMkové řazení s kloubem, když mělo už velkou vůli, mi odmítalo řadit 5.
U tohoto nového s vaničkou nevim jak to je - zatim mi drží. Každopádně se mění takové gumové/platové kuličky v něm, jak bylo zmíněno. Nicméně to co popisuješ vypadá vážně jako něco zohnutého nebo kratšího.