Máme radost, Vincente
Ty kola tomu seknou.-> Jirik_Tuňák1983 09.05.23 19:20:08:

Máme radost, Vincente
Ty kola tomu seknou.

Pošli číslo kastle tý GLSy. Docela mne začíná zajímat nějaký rozpětí, kdy se tyhle chladiče dávali 

Dřív se za jiný názor upalovalo na hranici,dneska fakuje na virtu
V první řadě to chce mít trochu sebereflexe,já se nestydím říct jaký to jsem kokot a jít jinam,když nejsem spokojený,ale je hodně lidí,kteří prostě svůj názor nemění...viz. moje video o rozvodech,on naštěstí není ten případ,ale znám lidi,co by nechali opravu opět na stejném servisu,co to takle pokurvil,protože nevím,asi nejspíš nemají mozek...a sebereflexně vím,že zkoušet tady něco dokazovat nemá smysl,zpochybnit se dá totiž všechno.Tebe nezajímá,jaký přínos měly ty prachy,cos do motoru nasypal,nebo se bojíš výsledku nebo ti je líto těch 1500kč za brzdu?Je to uplně stejný jako když mě pokrývač udělá střechu,ono do ní poteče a já budu dávat na ona místa kastroly místo toho,abych řešil nekvalitně odvedenou práci...ale přesnější je to,že se budu modlit,aby nezačlo pršet,co kdyby náhodou střecha byla udělána špatně 

Já pak 10 litrama vypláchnul nádrž a jel domů pěkně na laně, protože samozřejmě šroub nebyl a já náhradní neměl :)

Podobnou eskapádu teď mám na Avii. A už si s tím hraju ,,pár" měsíců.

Ale aspoň tú plnú a prázdnu nech ukazuje na budíku v tých vyznačených hraničných hodnotách. Že to za jazdy pri poloprázdnej nádrži lieta v 3/4 rozsahu (+ s vypnutým motorom pri menšej voltáži tiež o niečo menej) je tiež hrozné, ale na to sa celkom dá zvyknúť. Ale ak by existovalo riešenie s RJ a stabilnou ručičkou, dám to tam

).

A subjektívne sa mi zdá, že ručička aj viac cestovala za jazdy.