Máte králíky?

Uplne se prenasim na zacatek milenia, kdy jsem zazival tyhle stavy s plynivkou po zastavbe vymazlenyho favomotoru.

Občas se daří... a štěstí přeje připraveným 

Do jaké míry je to tím, že místo ohoblované origo vačky je tam zánovní vačka z BMM 50 kW, ale na to, že jsem ve středu ráno v nedostatku času nahodil první kontaktní rozdělovač, který byl po ruce (Fa rozdělovač, který jsem tam měl původně, má uvolněný jeden z čepů závažíčka odstředivé regulace a tímto závažíčkem brousil těleso, nebyl už čas ještě dělat repas rozdělovače) a nastavil jen základní předstih a frčel do práce, tak hned při první jízdě se mi postupně vytvořil úsměv od ucha k uchu - takhle krásně mi žádná 130 nikdy nejela - na cestě Zvole - Mělník (a zpět) jsem nenašel jediný úsek, kde bych vyzkoušel limit akcelerace

xDrive30d.

Je to hodně někde jinde, než OIII RS, motoricky se s tím sžívám, ten náklaďákový plynový pedál musím vychytat, ZF řadí celkem nízko, ale je super, aspoň myslím, jak vůbec nehrotěj milion pay to use službiček, jako třeba dopravu v navigaci (kolony..), net (SIM), atd atd. Bezdrávý Andriod Auto - no fucking problem. Holt OIII přišla o pár měsíců dřív, než zavedli bezdr. AA (takže já jen po kabelu...) V nejvyšší výbavě (OIII) problém s plně koženými sedačkami, jejich větráním atd atd.