-> Bukaj 20.05.19 15:58:30: jo na MTX jsem mel nove prachovky rizeni a napsal mi je tam, pry jsem je dyzdak vymenil az po STK a ne pred... nevim, co z toho maji

Moje 13 let stary “deaselovy” 5er ma sice koncovku vyfuku (skutecnou) cistou a lesklou jak psi koule zvenku i zevnitr, ale kvuli tomu modernimu smirovani dat z ŘJ bych legalne neprosel.
Tento človek asi neberie skodovku ako starý šrot čo len prekážá na cestách.

Omedzovač pravdepodobne má prasknutú ˝˝pružinu˝˝a je na výmenu.Nie je to nezohnatelná vec.aj ja mám navyše.

Zaráží mne totiž fakt, že sem během posledních pár let ozobával dvě nápravy (z toho jedna zánovní), tak sem odšrouboval matici, čapnul náboj a rukou to šlo dolů i s ložiskem. Ani v jednom případě nebyly těhlice protočený a ložiska orig čssr.

žádný stahovák na pružiny zatím nemám..prostě jsem vyklepl čep ze spodního ramene a a zbytek podrželo rameno...vše namířeno ven z garáže a směrem daleko ode mě
jak když zapaluješ kanon

nejlepsi, kdyz tam jde stahovak...

evidentně má.....a ještě mi prosím tě řekni jak se oficiálně demontuje pomocná páka řízení?..já ji totiž na té předešlé nápravě co jsem rozebíral, oddělat docela omylem...se mi protáčela matka a díky ní se mi to vyšroubovalo...ale teď...zas nemám matku...a když budu točit celou pákou tak to nemám jak..to narazí o nápravnici

a může mi někdo říct jak se správně používá stahovák kulových čepů?? Myslím si totiž, že nejsem zas takovej debil, ale mě to s tím co mám prostě nejde..."ani očko nepovolím"
mě ta závitovka co to má vytlačovat jde vždycky šejdrem
nasadím, utáhnu a jak začnu dotahovat tak to jde do kytek a zklouzne z toho

. Puvodne tam byla pasovina. Jednak nebezpecne cnela presne ve vysce moji plesi a taky pasovina na vysku celkem tlacila do ruky. Tak zatim takhle a pak to jeste poladim, az si posvaruju stul na kovo.

Asi holt mame kazdej jiny nazvoslovi a vznika tu nedorozumeni.

Za rotace, obcas poklepat a utahnout fest, ze jde buben (nebo cokoliv jinyho) rukou uz fakt ztuha az skoro vubec, pak o 1/4 otacky zpatky. Udajne spravny postup na utazeni kuzelikovych lozisek. To neni spravne? Ziju v tom nekolik let